Fem mere

For næsten fem år siden skrev jeg det her indlæg. Et indlæg som en læser var venlig at minde mig om den anden dag. Et indlæg der fik det hele til at bruse indeni mig. Jeg kan sagtens huske det indlæg. Husker at jeg lige havde fået job på ELLE, at jeg kort tid inden havde aftalt med mine forældre, at lejligheden de havde købt fire år forinden, som jeg boede i, skulle sælges ikke længe efter, at jeg lige havde fundet ud af, at Michael var forelsket i mig, ægte, og jeg havde samtidigt indset, at jeg også følte noget mere end jeg, på det tidspunkt, havde accepteret  – for ham. Alt var kastet op i luften og meget var ude af mine hænder og det var skræmmende og fedt og spændende og helt forfærdeligt på samme tid. Jeg vidste godt, at de næste år ville være vilde, og at meget nok ville komme til at ske, men jeg havde aldrig gættet at to børn, et bryllup, eget firma og et 40 kilometers sceneskifte skulle blive en del af den fremtid. A L D R I G.
Jeg tror heller ikke at de næste fem år bliver helt så begivenhedsrige, i hvert fald ikke i den størrelsesorden som de seneste fem har været. Det kan næsten ikke lade sig gøre. Men altså, who knows.
Fem år er lang tid, og så alligevel slet ikke.
Tænk, måske findes bloggen ikke til den tid. Måske er vores hus færdigt. Jeg har måske fået taget det s*ide kørekort. Pigerne er startet i skole. Vi har måske en hund. Det kan være, at vi har gjort alvor af min drøm om at bo nogle måneder i et andet land (jeg tvivler). Måske er alt som det plejer.
Jeg glæder mig på en eller anden måde ekstra meget til at se tilbage igen – Om fem år. Måske, ret sikkert, sammen med jer.

4 replies
  1. Julie says:

    Årh sidde og bliver helt rørt. Der kan ske så meget på fem år – det er jo helt vildt.
    Tak fordi du deler 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *