Den perfekte kop kaffe og rundvisning

Jeg har netop sat mig foran computeren i vores lille kontor. Med en kop kaffe, der smager så godt, at jeg næsten ikke nænner at drikke den. Det er langt fra første gang, at jeg har åbnet min computer i løbet af de sidste dage. Tværtimod. Men der er så meget fart på for tiden, at jeg skiftevis har måtte prioritere noget andet midt i mine skriverier, eller haft for meget på hjerte, sådan at det jeg har skrevet mest af alt har været en omgang volapyk. Trætheden har været intens, og efter en weekend med fuldt hus, var mandagen meget velkommen – Vi aflyste jo vores fest, men havde alligevel børnenes 10 årige fætter hos os hele weekenden og dermed fem børn i alt, og forskellige hold gæster hele søndag – så de der rolige dage med plads til at rydde op og bygge løs, blev ikke helt en realitet, og vi har derfor allesammen været fuldstændigt maste. I går gik jeg i seng klokken 20, og jeg har dermed fået ni timers søvn, hvilket har gjort mig, mine bekymringer og skrivelysten godt. Punkterne på min to do liste er knap så uoverskuelige som de så ud i går, og humøret er en anelse bedre.

Jeg har langt om længe fået adgang til husbloggen og havde egentlig tænkt mig, at fylde den op med nogle af de mange indlæg, der har manglet, i de måneder jeg har været lukket ude af den. Men så slog det mig, med lidt hjælp fra min kære mand, at det måske egentlig var gået meget godt uden den de sidste par måneder, og at det måske er bedre at lægge min energi i Sneglcille, i husets instagram, i vores familie og i selve husprojektet, podcasten, og alt det andet, fremfor at søsætte endnu et ret stort projekt. Det har jeg tygget lidt på siden, og tygger videre dagen ud. For måske har han ret. Jeg er ret rundtosset i forvejen og jeg mangler ikke ligefrem noget at rive i, så måske, måske er det vejen frem. Selvom jeg omvendt føler trang til at sætte ord på processen, og det gør jeg trods alt bedst på skrift.
En ting er sikkert Instagram @sneglehytten bliver og det samme gør Youtube kanalen, hvor jeg i lørdags gav en rundvisning af huset, der stadigvæk er en byggeplads, men også et hjem…

Nu er den der virkelig gode kop kaffe desværre tom, og Michael er lige kommet tilbage fra vuggestuen med en sovende Loulou, så jeg vil lukke ned, og fortsætte dagens gøremål. Jeg vender tilbage senere med en ønskeliste (jeg har sgu fødselsdag i næste uge) og mon ikke det også kan blive til en lille ‘I øvrigt’. I think so! God tirsdag derude. Nyd solen.

7 replies
 1. Mie says:

  Altså hvis du spørger mig, så synes jeg sagtens at sneglcille bloggen kan rumme husindlæggene også. Den indeholder jo hvad dit liv er fyldt med, og ligenu står det ret meget i husbygningens tegn. Så jeg stemmer for at beholde instagram og køre resten over på sneglcille igen.

  Min umiddelbare holdning er at hvis man ikke har interesse i det kan man jo bare hoppe udenom de indlæg.

  Men jeg elsker også renoveringsprojekter, og kan ikke få nok af den slags – så jeg er nok lidt (meget) partisk. Jeg vil bare gerne have mere. Mere. Mere. Mere. 😂

  Svar
 2. Lisa says:

  Sig til hvis du mangler en trappesikring! Vi har sådan en man ruller ud – et slags gardin der sættes fast på modsatte side. Super stærkt! Og meget pænere end de der upraktiske låger! Vi skal ikke bruge det mere.
  Tænker mere, tænk hvis de står op om natten (især mini)
  Kh

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *