Den bedste termokop og vandflaske. Med 20% rabat.

Reklame for Eva Solo

Samlingen af de her kopper fra Eva Solo hober sig op herhjemme, men de er i den grad også i brug. Både Michael og jeg bruger dem dagligt til vores ud af døren-kaffe. I ved den der kop man laver med intentionen om at drikke den inden man går, men som ofte står næsten urørt, når man skal ud af døren.

Koden SNEGLCILLE20 giver lige nu 20% rabat på to go-serien HER.

I de varme dage har jeg brugt den til iskaffe, og jeg kan afsløre, at den er præcis lige så god til at holde på kolde temperaturer som på de varme. 

Fordelene er mange, og dem har jeg vist fået nævnt en del gange tidligere, men ganske kort: 

 • Koppen holder på varmen (eller kulden) næsten for godt (tip: vent med at sætte låg på varme drikke indtil sidste øjeblik, ellers bliver den aldrig drikkeklar). 
 • Designet er pænt.
 • Den drypper ikke. Slet ikke. Jeg har haft dem liggende i bunden af min taske flere gange, uden at så meget som en dråbe er blevet spildt.
 • Prisen er meget rimelig.
 • Og så holder den altså i årevis.

Mange af ovenstående punkter gør sig også gældende for vandflasken indsamle serie, som både jeg og mine børn har i tasken hver dag.

Du kan lige nu få 20% på udvalgte kopper og flasker i to go-serien fra Eva Solo, hvis du bruger koden SNEGLCILLE20 lige HER. 

14 replies
 1. Charlotte says:

  Det der med den ikke drypper – er det også hvis koppen er fuld og den er i en taske? Har en mand der gerne vil cykle til toget med en fyldt kop i tasken (sammen med en computer 😱) så skal lige være helt sikker før jeg tør købe den til ham 😂

  Svar
 2. Musse says:

  Hvor befriende når der ikke bliver lagt skjul på at det er reklame, nærmere tværtimod, det bliver fremhævet. Ikke noget med en lang hjerteskærende fortælling der så slutter af med et:… Og DERFOR skal I købe denne her elkedel, der har revolutioneret mit liv eller hva nu.
  Tak for din ærlige og pæne blog👍😀

  Svar
 3. Anette says:

  Okay, her kommer et mærkeligt spørgsmål: hvor stor er den i bunden?
  Min kopholder i bilen er nemlig en virkelig dum størrelse, som kun vil holde på mit Bodum to go-krus, hvis det skrues ned på en bestemt måde – hver gang… Hvilket alt for ofte har resulteret i kaffe udover hele gulvet i bilen.
  Men hvis denne er bare en anelse mindre i “fodaftryk”, så kunne den snildt blive afløser til ovennævnte 🙂

  Svar
 4. Anne says:

  Øv bøv, jeg var for langsom til at bruge rabatten, og nu er den udløbet. Jeg skal helt sikkert have købt mig et sæt, for pænt er det, men så venter jeg lidt endnu 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *