Campingferie … Hvordan gik det?

REKLAME FOR EUROCAMP

Det er to uger siden vi vendte hjem fra en uge i det Sydfranske på denne her campingplads.
En for os ny måde at rejse på. Det kan siges meget kort; Konceptet holder 100% og der er meget godt at sige – Både om det at have sin egen base i form af en lille hytte fuld af de ting vi har svært ved at leve uden, som køleskab, opvaskemaskine, toilet, bad og rigtige senge. Som et lille, men velfungerende sommerhus på en plads proppet med fede ting – Swimmingpools, legepladser, fodboldbane og legekammerater fra hele verden. Børnene, de store i hvert fald, kunne allerede efter den første dag fint finde rundt, og løb alene afsted på legepladsen, gik i butikken og købte is og vand, og var på opdagelse på egen hånd, hvilket både de og vi havde stor glæde af. At vi selv kunne lave mad både morgen, middag og aften holdte udgifterne nede og gjorde alting meget nemmere, og der er ingen tvivl om, at den type ferie er optimalt for en familie som vores.
Jeg kan sagtens forestille mig, at det er noget vi ville gøre igen. Helt sikkert.

Personligt og ret egoistisk, var det for mig ikke den mest optimale rejseform og jeg ville ikke gøre det uden børn – Og skulle vi afsted igen, tror jeg, at vi ville teame op med nogle venner eller familie, der kunne tage med og bo ved siden af os. DET gad jeg godt. Både for det sociale, de ekstra hænder og følelsen af at være flere afsted. Jeg tror særligt at os voksne, savnede ferie-fornemmelsen lidt, da vi hver aften, uden undtagelse var fuldstændigt færdige – For det er bare en mundfuld at rejse med mange børn, og der er konstant noget at se til – Dog var det på en mere afslappet måde end for eksempel på et hotel, eller et privat-lejet hjem. Det var fedt, at vi ikke skulle være bekymret for om der var (alt for tætte) naboer at tage kæmpe hensyn til, når børnene vågnede tidligt, at der ikke var ting af stor værdi, der kunne gå i stykker, samt at alle andre var der på samme vilkår som os. Det var både easy going og totalt i børnehøjde. Der var pools, vandrutsjebaner og aktiviteter for børn i alle aldre, og i princippet kunne vi havde nøjes med at være på pladsen hele ugen.

Vi tog alligevel nogle dage udenfor. Blandt andet i byen Antibes, der var så fin! Og så kørte vi til Cannes, og kiggede på dyre både, vilde biler og designerbutikker – Noget som særligt de store børn (mig selv inklusiv) synes var virkelig sjovt. Vi var på stranden, der selv om det var en overskyet dag, var et virkelig dejligt afbræk fra poolen og legepladsen. Alt i alt, en virkelig god oplevelse, med meget mere variation end mine forestillinger (eller fordomme) havde budt på inden afrejse. Min skepsis omkring camping delen, blev også gjort til skamme – For vi sov i rigtige senge, kunne tage varme bade og gå på toilettet bag en dør, hvilket er mere end man kan sige om vores nuværende situation i det byggeprojekt vi pt bor i. Et virkelig dejligt afbræk fra det hele for både store og især små.

6 replies
 1. Sine says:

  Lyder som et virkelig godt afbræk.
  Jeg har som barn altid været på campingferie med min familie i Italien, og det er virkelig de bedste ferier, som jeg nogensinde har været på, selvom jeg nu har prøvet meget andet. Det er en fantastisk følelse som barn – at kunne gå rundt ‘alene’ på pladsen, møde venner, have adgang til pool, strand og is uden at være i en stor, stressende by. Jeg er sikker på, at børnene i hvert fald værdsætter campingferier så mega højt! Og så håber og tænker jeg (har ikke selv børn), at det måske allerede om et par år vil være mere “afslappende” for jer at rejse med børnene på sådanne ferie her☺️
  Godt og ærligt sponsoreret indlæg!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Der er ingen tvivl om, at børnene var kæmpe fans. Og det er jo trods alt det vigtigste 🙂
   Tak for din kommentar <3

   Svar
 2. Annika says:

  Fedt! Vi elsker også camping ferie – på luksusmåden. Kan ikke helt overskue selv at sætte telt op og sove på luftmadrasser og sådan.
  Vi flyver til Rom på lørdag og bor (igen) på Camping Fabolous, det er tredje gang vi har tvillingerne med derned. Første gang uden bedsteforældre 😬 Uanset, pladsen kan så meget anbefales, og så er det altså rart man bare lige kan flyve derned og tage en shuttlebus/taxa/leje en bil og så bare nyde camping eller smutte ind til Rom og nyde storbyen 😍

  Og tak for endnu et skønt og ærligt indlæg, selvom det er sponsoret føles det vældig ærligt 😊

  Svar
 3. Iben says:

  Inspireret af dit indlæg sidder jeg i skrivende stund på en campingplads på Fyn. Vi har tre overnatninger, og i morgen vender vi snuden hjem igen. Jeg er ret vild med konceptet. Vi har to drenge på hhv 2,5 år og en på 11 måneder. Her er SÅ hyggeligt og fint. Legepladser, hoppeborge, pool, svævebane og geder, man kan klappe. Min 2-årige elsker at være her, så det gør jeg også. Vi leger, samler krabbekløer på stranden og spiser is. Og nå ja vi bor ikke i telt, men har lejet en campinghytte med senge, køkken, bad og toilet. Ja her er sgu også opvaskemaskine.

  I øvrigt elsker jer din måde at skrive sponsorerede indlæg. Du virker ægte og sender ikke kun roser afsted. Tak for det💪

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *