Badeværelsesblues

Vi har nu boet i vores hus i to hele måneder, og i den tid har vores badeværelse været en ruin. Eller det vil sige det startede som et brunt 70’er helvede tilbage i december, hvor vi overtog huset, et brunt helvede som vi pillede ned, helt ned – Heldigvis, da det viste sig, at en gammel vandskade under fliserne havde ædt træværket imellem gulvet på badeværelset og loftet i vores stue op.
En forsikringssag og nogle måneder senere, er vi nået langt, men ikke langt nok. Gulvet blev første gang støbt forkert, og skulle bankes op og genstøbes. Toilettet vi havde bestilt, kunne ikke hænges op – Pænt er det, men er åbenbart kendt for at være en stædig satan – Selv vores VVSer blev grå i hovedet, da han så det. Så vi endte med, efter mange timers frustration, at bestille et andet. Vandhanen vi forelskede os i, er i restordre. Fliserne har op mod 8 ugers levering. Alt trækker ud og tager tid, og selvom vi nu langt om længe kan bruge toilettet, er der lange udsigter til et bad. Nogle dage tager vi det i stiv arm, andre dage not so much. I dag er for mit vedkommende sådan en dag. Jeg er helt træt af det. På den sure måde.

I det mindste er vi så langt nu, at når fliserne ankommer engang i juli, mangler vi “kun”, at lægge dem på, og så et møbel til vores håndvask (gode ideer modtages gerne. Vi drømmer om det lyseblå øverst på denne side, men prisen er til den stærke side). Nåhja, og en vandhane. Det lyder af meget, men når man tænker på, hvor vi stod da jeg udgav dette indlæg (bemærk at indlægget er sponsoreret), hvor der manglede en væg og ingenting gav mening, er vi alligevel nået …. Noget af vejen.

Jeg er ved at gennemgå de videoklip jeg har af badeværelset, da planen er, at jeg skal lave en før- under- efter-video, og det er trods alt en anelse opløftende at se, at der sker noget. For tre måneder siden manglede der en væg for gods sake. Noget sker der.

I får her små 4 minutters preview af den video, der på et tidspunkt forhåbentligt ender godt.

17 replies
 1. Lina / selvskabet.dk says:

  Puha, ja det er en hård omgang at total renovere på den måde. Det føles nærmest som om, det er en naturlov, at det bare skal gå galt. Da vi for nogle år siden var tvungen til at renovere ALT undtaget lofter pga. en oversvømmelse, var der dælme også mange dage, hvor tingene var surt, og det der var værre. Pøj pøj med det, det lykkedes jo som regel alligevel til sidst 🙂

  Svar
 2. Anno says:

  Har selv stået i det samme – dog uden børn. Men når man er nødt til at tisse i en spand, fordi toilettet er en afdækket rør i et nystøbt gulv… det er pisse hårdt!

  Næste gang, hvis der bliver det, så har vi aftalt at vi flytter i beboelsescontainere indtil vi er HELTfærdige😅

  Svar
 3. Lisbeth says:

  Uf, det er en periode der er hård, selvom man ved det har en ende. Vi står også midt i renovering lige nu, og forstår virkelig godt, at du er ved at få spat af manglende bad. Det, og manglende køkken og støv overalt og manglende faste pladser til ting er det værste. Det bedste er til gengæld at finde inspiration og drømme om alt det, der bliver pisse fedt en dag. Lige nu kigger vi på køkken og bad, og jeg overvejer stærkt Superfront i kombination med IKEA: https://superfront.com/dk/inspiration-bathroom. Og ellers er der også lågerne der hedder Lines fra Reform: https://www.reformcph.com/da/design/afteroom/, som ville være så flotte til et badeværelsesmøbel. Krydser fingre for, at I snart får et fungerende badeværelse.

  Svar
 4. Ditte says:

  Hvis jeg skulle lave om i badeværelset, tror jeg valget ville falde på Superfront. Uendeligt mange farver/mønstre og kombinationsmuligheder med ben, greb og fødder. De har også fine vandhaner og vaske. Det er samme koncept som Reform, hvor man customizer Ikea-løsninger. Her bygges badeværelsesmøblerne som regel op af køkkenelementer. Du kan evt tjekke deres Instagram profil ud. Jeg er i hvert fald helt pjattet med det:)

  Svar
 5. Nina says:

  Bygger i selv? Eller hvem filen er det i har til at bygge det? Det skal tage 14 dage max!…. næste gang så giv lige et ring, så finder vi nogen der kan! Og man behøver ikke fliser med 8ugers leveringstid… man kan lave smukke ting med simple materialer!

  Svar
  • Nanna says:

   Skriver du selv? Eller hvem filen er det du har til at skrive det? Næste gang du vil skrive noget nederen og bedrevidende, så giv lige et ring, så finder vi nogen, der formulerer sig bedre! Og man behøver Ikke give andre sure og nederen råd, som de ikke har bedt om… man kan lave smukke ting, ved at stoppe med at være sådan en!

   Svar
   • Nina says:

    Wow – det var et meget hårdt svar på noget der ikke var ment særlig slemt! Jeg bliver bare så frustreret og vil gerne hjælpe når jeg hører de her historier. Og ofte har det med dårlig rådgivning at gøre hvor private bliver gidsler i en dum situation. F.eks ville jeg aldrig rådde nogen til italienske produkter hvis de stod og skulle bruge et bad og toilet asap!(og nej, jeg aner ikke om der er bestilt italiensk marmor til badeværelset, det var et eksempel🤪)(og Ja, jeg er i byggebranchen og tonen er nok lidt direkte)Men jeg skal nok bakke tilbage i mit hjørne. Kh N

    Svar
   • Sarah says:

    Helt ærligt, kan du ikke se den oprigtige frustration, Nina udtrykker, fordi det på hende lyder som dårlig service? Der er jo ingen kritik rettet mod Cecilie, men en undren over dem, der skal lave et stykke arbejde for hende. Hvis det var mig, ville jeg virkelig sætte pris på, at folk, der rent faktisk ved en ting eller to om det pågældende emne, rent faktisk giver lyd fra sig (om man så kan “bruge” det direkte eller ej). Det er jo kommentarer som dine, der gør, at man fuldstændig mister lysten til at dele sine tanker i kommentarfelter på blogs. At man ikke kan dele en tanke uden at skulle angribes på den måde, det kommer jeg aldrig til at forstå.

    Svar
    • Nina says:

     Tak Sarah… Jeg ved det var lidt klodset skrevet fra min side, men du forstod min hensigt 🙂 Min hud er tyk… og derfor er jeg nok også lidt for direkte nogen gange… det bliver man af stadig at være en ung kvinde efter 10 år i en mandsdomineret branche. 😉

     Svar
  • Sneglcille says:

   Vi laver noget selv, og andet har vi andre til. Der er klart nogle ting vi kunne have gjort anderledes, og ingen tvivl om, at vi heller ikke har valgt de hurtigste løsninger, så det er ris til egen røv. Fliserne er DEM vi vil have. Vi har selvfølgelig undersøgt andre muligheder og sat os grundigt ind i sagerne, men nåede frem til at det ikke var et kompromis vi ville tage. 14 dage var hvad forsikringssagen tog, hvor vi ikke måtte røre ved noget, og så har der været tørretider, svampebekæmpelse, aftaler der ikke blev overholdt og skæve mål, så det kombineret med vores kræsen- og stædighed, og 145 kvadratmeter hus, der skulle gøres klar samtidigt, har trukket det i langdrag.

   Svar
   • Nina says:

    Ja. jeg forstår det udemærket! og bare i får det lige som i vil have det er det jo det vigtigste 🙂 Jeg tvivler ikke på, at i ved hvad i gør, min kommentar var egentlig bare en (måske lidt klodset, men kærlig ment) tilbud om sparring, hjælp eller andet en anden gang. Jeg en nemlig sådan en tumpe der gerne vil hjælpe vildt fremmede mennesker! (men så fik jeg skældud, så må hellere lade være). Håber det snart arter sig (har selv levet 3-4 måneder med tør-kloset.. mums) Rigtig god dag!

    Svar
 6. J says:

  Jeg synes jeres køkkenelementer er sindssygt flotte! Man kan ikke få noget i samme stil til badeværelse? Hvis det altså passer sammen med både fliser og andet I har tiltænkt derinde? 🙂 held og lykke med det! Vi står også over for at skulle renovere vores badeværelse i fremtiden (vi kan dog ikke selv…).

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *