Aflyst fest

Denne her uge altså. Vi har været ramt af feber, snot, tandfrembrud, omgangssyge, The works. Huset har drillet mere end det plejer. Og det der skulle have været en ret rolig uge med korte arbejdsdage, vuggestueindkøring, husklargøring og planlægning af den fest vi skulle holde i morgen, blev til en uge proppet med stress, løben rundt, afbrudte nætter og frustration. Oveni det måtte vi sande, at den pasning vi havde arrangeret, eller troede vi havde arrangeret, alligevel ikke kunne blive til noget. Så i går kiggede Michael og jeg hinanden i øjnene og blev enige om at aflyse. Øv mand. Eller altså, udskyde. Selvfølgelig. On The Bright side, kan det være at temperaturen når at stige igen til næste gang – og måske, måske, har vi et fungerende toilet og mere end tre stikkontakter til den tid. Hvilket trods alt er meget rart at have styr på. Fest eller ej.

Så ingen housewarming endnu. Jeg er skuffet, og alligevel lettet. Jeg elsker vores hus, elsker. Men jeg kan godt mærke, at jeg foretrækker at det og vi er mere ovenpå, når det skal vises frem.

… og til jer der spørger; Der kommer snart en ny online rundvisning – Jeg sylter jer ikke med vilje. Tiden er virkelig bare imod mig pt. OG til jer der spørger på Sneglehyttens blog – Jeg har simpelthen smækket mig ude. Og det er dødhamrende frustrerende, for jeg har fem husindlæg, der skal derind. Suk. Til gengæld lever instagramprofilen @sneglehytten i bedste velgående. Så der kan I kigge med, hvis I ikke kan vente på, at jeg får brudt ind på bloggen.

God fredag og weekend til jer. Jeg håber, at der er andre, der skal til fest. Når nu min gik i vasken.

1 svar
  1. Josefine says:

    Lidt aparte spørgsmål, men hvilken app bruger du til at overstrege med sort fx? Jeg mangler virkelig en god en til at understrege, overstrege og lave ring rundt om noget. Helt banalt. God bedring med hele sneglehytten!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *