23 timer uden børn

Jeg har netop sagt farvel til Rachel, som jeg har spist frokost med. Inden da har jeg sovet til klokken 11 (!!!), været fuld, ude og spise, drukket varm kaffe, været i bad to gange og endda haft tid til at gå en tur alene med en podcast i ørene. Altsammen ting jeg normalt ikke gør så meget, fordi meget af min tid går med mine børn, med at bygge hus, og være praktisk. Altsammen noget jeg holder af og ikke ville være foruden. Selvfølgelig.
Men jeg har brug for det andet også, engang imellem. Jeg elsker fester, elsker at være social, men også at være alene, helt helt alene, og at nusse rundt uden formål. Det er der ikke meget af i et hus fuld af mennesker og ansvar. Desuden “glemmer” jeg det lidt, at jeg har brug for de ting også. Heldigvis har jeg giftet mig med en af dem, der kender mig allerbedst og som kan rumme mine behov og både giver plads til festpigen og alene-behovet.
Det sidste døgns tid har jeg simpelthen kunne gøre alle de ting, for jeg har været alene i København.
Uma og Otto har sovet hos deres faster herinde i byen, Loulou er hjemme i Hornbæk med Michael, og jeg har sovet hos mine forældre. Om lidt henter jeg de to store igen, og så går turen tilbage til vores nye liv med have, strand og ro.
Jeg har fået stillet mit værste by-savn og kan igen se fidusen i huslivet 45 kilometer herfra. Hvilket jeg havde brug for, for savnet til byen fylder ret meget for tiden. Omvendt er jeg også nået til et punkt, hvor jeg ikke kan forestille mig at undvære Hornbæk, så det er lidt en blæse og have mel i munden situation – Dog kan jeg mærke efter mit seneste døgn, at det er noget jeg skal huske at gøre lidt oftere. Tage en dag i min by, i København, for på den måde føles det lidt som om at melblæseriet er muligt.
I går var der shots, R’nB og veninder, i aften s’mores, fuglekvidder og de bedste børn jeg kender.
6 replies
  • Lisa says:

   Rist en skumfidus. Hav to kiks parat og et stykke chokolade. Læg nu fidusen og chokoladen på underen og læg overkiksen ovenpå. Værsgo. Du har nu en S’more i hånden.
   S’mores er en sammentrækning a “some” og “more” fordi ja, du vil ha mere når du har lavet din første s’more (i ental)
   Bon Appetit!

   Svar
 1. L says:

  Dejligt indlæg. Vi er netop hjemvendt efter nogle år i udlandet og selvom det er skønt og rigt igen at være tæt på familie, venner og Kbh savner jeg vores udlandsliv.

  Svar
  • B says:

   Uh – Vi er netop flyttet til udlandet for to-tre års tid. Interessant at høre, du savner udlandet. Ville du hellere være blevet “ude”?

   Svar
   • L says:

    Det er nok for tidligt at sige da vi kom hjem søndag… og er fyldt af goodbye parties, at sige farvel til en fantastisk by, internationalt miljø og et særligt expat liv der er priviligeret på så mange måder. Vi troede vi skulle være blevet et år yderligere så jeg skal nok også omstille mig og der er mange mennesker og ting i Danmark vi har savnet og er glade for at være tilbage hos. Men Udlandseventyret har været fantastisk på SÅ mange måder for os som familie og for vores børn og har beriget os utrolig meget, så kun naturligt at føle det som et lidt trist savn pt. Men igen, jeg føler mig heldig at vi fik lov til at opleve det og udvide vores horisont. Glæd jer! Det skal nok blive godt:)

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *