VIND et halvt års gratis streaming og 500,- til Just EatREKLAME FOR C MORE

Jeg fik i første omgang øjnene op for C More da jeg opdagede, at de havde filmen Lion, som er en af de bedste film jeg nogensinde har set. Det er en af de der film, der går ind og sætter dybe spor og som både er smuk og SÅ vellavet, at det er svært ikke at se den endnu engang. Seriøst, se den lige. Av og wow! (Du kan få 2 måneders gratis adgang til C More lige HER)

Siden hen har jeg lært, at der også ligger en masse serier, mange med flere sæsoner end på andre streamingtjenester, og når man har det med at gå i binge-mode, er det et kæmpe plus.
En af de første jeg gav mig i kast med, i selskab med min bedre halvdel, var Peaky Blinders, som jeg har fået anbefalet et hav af gange, men styrede udenom til at starte med, fordi at det ikke umiddelbart var et plot og en setting, jeg normalt ville vælge, ud fra beskrivelsen. Det er da uden tvivl også mest min mands kop te, og til at starte med, var jeg ikke synderligt imponeret, MEN jeg er sgu alligevel hoppet lidt med på vognen, og har slugt de første sæsoner med velbehag, og glæder mig nu til at komme i gang med 4. sæson.

Derudover er jeg blevet hooked på Parenthood, der er en dramaserie med et touch af komedie, som er let spiselig, og er en af de serier jeg ser alene. Derudover faldt jeg tilfældigt over Mary Kills People, som jeg har virkelig svært ved at slippe igen.

Jeg er ret glad for udvalget på C More, der skiller sig ud, og byder på et hav af serier, som jeg enten slet ikke har hørt om, eller ikke vidste var til at se i Danmark. Det er i min bog et kæmpe plus.
På min to see-liste står lige nu: The Missing, Mr. Mercedes (baseret på Stephen King bogen),  og Gåsmamman.

Du kan som sagt få 2 måneders gratis streaming på C More lige HER – Oooog så kan du vinde 6 måneders gratis adgang + et gavekort på 500,- til Just Eat (!) hvis du i kommentarfeltet herunder fortæller mig, hvilken serie fra C Mores udvalg du gerne vil kaste dig ud i i aften …

Glæder mig til at læse, hvad I er til ….

218 replies
 1. Rikke says:

  Jeg har det lidt som du har haft det med Peaky Blinders. Men man bliver jo alligevel ved med at høre om den, så den ville jeg nok vælge at give et skud. Derudover kan jeg også se, at de har Fargo, som er en af mine yndlingsserier. Så den ville nok få et gensyn.

  Svar
 2. Emma says:

  Jeg vil kaste mig over Mary Kills People, og så vil jeg da også snarest få set Lion, som jeg virkelig har overvejet længe 🙂

  Svar
 3. Ann says:

  Peaky Blinders er sygt godt, og Cillian Murphy er såååå fin 😉

  Jeg vil se Fargo eller The Night Manager.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det gjorde jeg også. Som jeg skriver i indlægget her, var det fordi de havde den, at jeg fik øjnene op for C more, efter jeg havde set den første gang 😉

   Svar
 4. Theresa says:

  Jeg vil gerne se Fargo eller The Young Pope. Og hvis det skal være sammen med min kæreste bliver det til Peaky Blinders.

  Svar
 5. Emma says:

  Jeg vil gerne se Tin Star, fordi jeg er tosset med Tim Roth, det vil uden tvivl være en af de der serier, der egentlig er alt for uhyggelig til mig, men som jeg alligevel sluger den ene efter den anden af, haha.

  Svar
 6. Louise says:

  Jeg starter på en 72-timers eksamen senere i dag, så jeg tror, jeg ville vælge Seinfeld en aften som i aften – lidt nostalgisk, let og sjovt, og sikkert helt perfekt til et lidt tungt hoved fyldt med begreber og formalia.

  Svar
 7. Sunflower says:

  Jeg ville nok se Mary kills people på din anbefaling. Eller gense “Lion”, så rørende, rammende og bare perfekt, men brutal. Eller “the devil wears Prada”, hvis jeg bare har brug for at grine og glemme alt det jeg istedet har lyst til at være irriteret over idag. Så det kommer lidt an på humøret, men én af de tre bliver det nok. Gyser er den eneste genre, jeg ikke gider. Eller langt ude sci-fi. Det er heller ikke min ting. Men ellers er jeg ret åben og valget på en ny film/serie den pågældende dag, er så afhængig er humøret/sindsstemningen på lige netop det tidspunkt, der skal trykkes start.

  Svar
 8. Anne says:

  Parenthood. Jeg har aldrig hørt om den, men jeg stoler ret meget på dine anbefalinger. Synes du generelt er god til at forklare, hvorfor du kan lide det ene og det andet – om det så er tøj, serier, film eller podcasts. Tak for det. Det er faktisk derfor, jeg læser med på din blog.

  Svar
 9. Mette says:

  Parenthood kan jeg tilslutte mig! Men da jeg har set en stor del af den, så tror jeg at jeg ville gå i en helt anden genre og se Ice – fordi jeg har haft et eller andet for Jeremy Sisto for evigt og det må jeg hellere ære!

  Svar
 10. Charlotte says:

  Jeg vil gerne se Vikings. Selv om jeg ved det er fiction og kun løst bygget på de gamle sagaer, så synes jeg stadig det er spændende at få et lille indblik i en del af vores fortid.

  Svar
 11. Lea says:

  Jeg ville se The missing, eller måske gense Dicte. Jeg har aldrig haft streamingtjeneste af nogen art, og min børn er begyndt at syntes jeg er et oldtidsfund 🙂
  Nu flytter deres far og jeg fra hinanden om lidt og i de uger jeg ikke har børnene, skulle man måske se nogle serier, og få savnet lidt på afstand på den måde…

  Svar
 12. Anna Lynge says:

  Jeg har Empire på min liste, og glæder mig! Hiphopkultur, familiedrama og smukke mennesker✌🏼

  Svar
  • Anna Lynge says:

   Hov! Empire ligger sgu da ikke på cmore😂 nåhmen, min mand siger at det er på tide jeg ser seinfield. Så den må jeg i gang med.

   Svar
 13. Lisbeth says:

  Min bedre halvdel har længe forsøgt at overtale mig til Fargo, så det her ville være en god undskyldning for at komme i gang 🙂

  Svar
 14. Meral says:

  Hvis selveste Sneglcille mener at Peaky Blinders er værd at se, så er den serie helt klart oplagt 🤗😉

  Svar
 15. Louise FB says:

  Peaky Blinders er fantastisk! Har netop set seneste sæson færdig. Kunne godt finde på at se The Young Pope, Mr. Mercedes eller Fargo sammen med manden. Alene er jeg mere til Parenthood eller andre bløde serier.

  Svar
 16. Ida Nørgaard says:

  Jeg har endnu ikke fået set The Night Maneger – og jeg vil virkelig gerne vide hvad the fuss is about 🙂
  Og jeg kan også se at de har ret gode film!

  Svar
 17. Emma says:

  Omg jeg eeeelsker også Parenthood: Den kunne faktisk godt fortjene et gensyn. Så det skal den da have i aften! Tak for inspiration og en fornem konkurrence!

  Svar
 18. Josefine R says:

  Jeg ville give mig i kast med The Night Manager, som jeg aldrig fik set i fjerneren! Og bagefter Broen tror jeg.. Og så Mary Kills People… 😀

  Svar
 19. Louise says:

  Jeg vil helt sikkert gense The Night Manager med pæne Tom Hiddleston i hovedrollen! Uf, han er flot 😍
  Ellers vil jeg give mig i kast med Vikings og måske lære en ting eller to om vores vikinge-fortid 😊

  Svar
 20. AC says:

  Jeg ville helt sikkert kaste mig over West Wing, som er en af de bedste serien nogensinde! Som i ever! 🙂

  Svar
 21. Pernille says:

  Jeg ville gense Mr. Robot eller se Fargo for første gang 🙂 Jeg kendte faktisk ikke C More før, men jeg kan se, at deres filmudvalg også ser virkelig godt ud 😉

  Svar
 22. Rutsje says:

  Skal helt klart se Parenthood. Men jeg skal da også lige tjekke de serier ud, som du anbefaler – god smag!

  Svar
 23. Lea says:

  Jeg har virkelig overvejet Parenthood flere gange, men er aldrig nået til den. Og ellers skal jeg ha kigget på Brian Mørk Show. Podcasten har i hvert fald været sjov.

  Svar
 24. betina ilkjær says:

  Hjemme hos os ser vi Mr.Mercedes. De er tilpas lange til at et afsnit er passende efter børnelukketid og efter min lukketid. Vi er nået til afsnit 5!

  Svar
 25. Isabella says:

  Jeg kunne godt klare et dejligt gensyn med parenthood. Og på filmfronten glæder jeg mig til at se Lion 😊

  Svar
 26. Ida says:

  Parenthood lyder lige som noget, jeg skal se! Og nogen af alle de gode danske film, der også ligger derinde, kan jeg se.

  Svar
 27. Piximouse says:

  I aften ville det blive en serie… Into the Badlands kunne være et bud på noget både min kæreste og jeg ville se. Ellers vil jeg klart se Lion, så snart timerne byder sig. Måske i weekenden 🙂

  Svar
 28. Vivi says:

  Lion skal jeg have set på et eller andet tidspunkt. Jeg har også hørt godt om Peaky Blinders og er blevet anbefalet serien flere gange nu, så må da snart i gang. Dog bliver det når jeg har holdt stor fødselsdagsfest og klaret eksamen.

  Svar
 29. Karoline says:

  Når jeg kigger rundt på C More’s side er der særligt én serie, der taler til mig – nemlig den svenskproducerede “Sygeplejerskerne”. Det skyldes nok, at jeg selv læser til læge og derfor befinder mig i den hvide verden. Jeg vil dog næppe kunne overtale min kæreste, som jeg deler lejlighed med, til at se den 😏👩🏻‍⚕️⛑🚑💊💉

  Svar
 30. Sidsel says:

  Fargo eller Parenthood…eller en helt anden serie, gerne en blanding af “witty” komedie og drama

  Svar
 31. Emilie says:

  Jeg springer på “Scener fra et ægteskab”! Enten er det en god serie, ellers får man det forhåbentligt lidt bedre med sit, primært dejlige, men også til tider frustrerende, parforhold.
  Et gavekort til Just Eat ville også være særdeles kærkomment, i øvrigt!

  Svar
 32. Elisabeth says:

  Jeg ville helt klart give mig i kast med 4. sæson af Peaky Blinders! De første 3 blev binge-watched, så mon ikke det også gælder 4’eren 😍

  Svar
 33. Anne F says:

  Elsker selv Peaky Blinders, the coolness is through the roof! 🙌🏻 ville se Vikings – flotte skæggede mænd.. det var vist det 😉😄

  Svar
 34. Signe says:

  Jeg har længe tænkt at jeg helt sikkert ‘burde’ se Seinfeld, så med dette er det jo oplagt at jeg endelig går i gang med den!

  Svar
 35. Camilla Skov says:

  Åh, jeg ville gense Parenthood!! Jeg slugte den for et par år siden og det er en af mine absolutte yndlingsserier. Den har alt kærlighed, drama, sorg, humor. ❤️😭😄

  Svar
 36. Anna says:

  Efter en lang arbejdsdag og en times yoga i 40 grader kunne jeg godt bare koble hjernen fra og se noget a la Legally Blonde. En aften skulle det være Fargo, som er gået de fleste danske næser forbi, men som skulle være helt suveræn!

  Svar
 37. Anne melchior says:

  Jeg skal se dem alle – mangler sådan nye serier! Både dele-serier med min mand og serier som jeg kan se lige når jeg vil 😁
  Tror jeg ville starte med Mary kills people!

  Svar
 38. Monica says:

  Jeg har altid gerne villet se Seinfeld, men har bare aldrig fået det gjort. Det skal jeg helt sikkert se på C more, hvis jeg vinder.

  Svar
 39. Camilla says:

  Jeg vil se Lion og fargo – dem har jeg aldrig fået set. Og så også klart se serien parenthood !

  Svar
 40. Julie says:

  Scener fra et ægteskab lyder lige som noget, jeg godt gad se. Ligesom Parenthood også gør, der dog også umiddelbart lyder lidt Modern family-agtigt?

  Svar
 41. Anna says:

  Indian Summers! Kolonitiden i Indien, hvor rige englændere drikker drinks mens politisk uro ulmer i landet. Vildt pæne kostumer og imponerende skuespils præstationer.

  Svar
 42. Trine says:

  Jeg vil se Præsidentens Mænd (West Wing), som skulle være helt fantastisk, selvom den har nogle år på bagen.

  Svar
 43. Camilla says:

  Jeg vil meget gerne se lion! Det ligger ikke på mine streamning tjenester og har hørt så meget om 😍

  Svar
 44. Michelle Kragh says:

  Jeg mangler en se-alene-serie til de aftener hvor min bedre halvdel af ude at hygge sig – og der lyder parenthood som en god kandidat 😌

  Svar
 45. Camilla says:

  Mine tidligere bofæller i mit elskede kollektiv var helt vilde med Peaky Blinders. Nåede ikke at komme med på vognen inden jeg flyttede derfra. Men efter endnu en anbefaling, er det altså nødt til at blive prøvet af ASAP!!! 😊😊😊🎉🕺🏼

  Svar
 46. Kristina says:

  Jeg ville klart kaste mig over Tin Star, fordi jeg synes Tim Roth er fantastisk! Men ville nok være nødt til at se den sammen med min mand, før den ser lidt uhyggelig ud 😅

  Svar
 47. Sascha says:

  Skal være alene-mor i to uger lige om lidt, lyder til, at Parenthood skal være min serie til frirummet om aftenen 😉🌸

  Svar
 48. Mette Cecilie says:

  Jeg ville 100% kaste mig ud i Sygeplejerskerne. Særligt fordi jeg selv er uddannet sygeplejerske til juni.

  Svar
 49. Tina says:

  Gode anbefalinger du inspirere med:-)
  Jeg ville nok vælge både Viking og Mr.Mercedes:-)
  Aften film hilsner til dig og nyd solen og varmen i morgen:-)

  Svar
 50. Camilla says:

  Det passer perfekt med upcoming barsel – især kombien med Justeat – mon ikke der bliver en masse panik-aftensmad og efterfølgende behov for at bingewatche med to små rollinger. Jeg ville se Parenthood!

  Svar
 51. Rebekka says:

  Jeg tror jeg vil se broen, da jeg elsker nordisk krimi, og endnu ikke har fået set den. Og så lyder peaky blinders også som noget for mig, så den må jeg nok også hellere se.

  Svar
 52. Christina says:

  Jeg har endnu ikke en favorit, men helst en med minimum 5 sæsoner, så jeg kan få et afbræk fra dagpengeland!

  Svar
 53. Nynne says:

  Har ventet en million år på Peaky Blinders – så jeg skal helt klart kigge mere på Tom Hardy!

  Svar
 54. Louise EP says:

  Jeg vil super gerne se 2 sæson af Fargo. Og så skal jeg også klart se Lion. Jeg er bare ved at komme mig efter at have læst “Et lille liv”. Så venter lige et par uger med sådan en film som sidder i en i noget tid 😀.

  Svar
 55. Rikke says:

  Jeg er også vild med både Lion og Peaky Blinders, åh de øjne 👌🏼
  Jeg vil kaste mig over Parenthood – tak for dine altid gode anbefalinger 😊
  (Sender ene god karma til dig og knuderne 🍀 Har lige været igennem noget lignende som endte godt✨)

  Svar
 56. Mia Laursen says:

  Må man vælge en film? Får så vil jeg da vildt gerne se Lion 😀 Og jeg er vild med mad og just eat. Jeg krydser fingre!

  Svar
 57. Simone Hagemann says:

  Jeg tror da lige, jeg får udnyttet tilbuddet med to måneder gratis abonnement og får startet på The Missing. Jeg kendte den ikke på forhånd, men efter kort at have skimmet beskrivelsen er jeg allerede ret hooked. Den lyder jo enormt spændende! 🙂

  Svar
 58. Christina says:

  Umiddelbart er der ikke nogen serie derinde der trækker i mig, som jeg ikke kan se på andre platforme… MEN der er virkelig mange gode film! Så jeg ville helt klart have rigeligt med gode film at gå i gang med, når jeg har afleveret speciale om en måned. 🙂

  Svar
 59. Pernille says:

  Hmm, jeg er alene hjemme, så jeg tror det skal være The White Princess! 🌸 Satser på det er en serie lidt i stil med The Tudors!

  Svar
 60. Malene says:

  UUUUUH! Jeg vil vildt gerne se The Night Manager – nåede den aldrig da den blev vist på DR.. og med takeout fra Just-Eat, ville jeg ELSKE at sidde (ligesom dig) med dyner og vin i vores nye have. Min kæreste og jeg er også lige blevet førstegangshusejere – hvin! 🙂

  Svar
 61. Anne-Mette Larsen says:

  Helt sikkert Parenthood! Har set noget af den, men fik aldrig set mere end 2 sæsoner, Den var så god! 😀

  Svar
 62. Lene Elnegaard says:

  Jeg synes “Riviera” ser fed ud – og så har jeg et had/kærlighedsforhold til Julia Stiles 🙂

  Kh Lene

  Svar
 63. Karina says:

  Jeg er også blevet helt fanget af Peaky Blinders, vi mangler stadig nogle afsnit så jeg vil se den færdig. Og derefter starte på parenthood 🤞🏼:-)

  Svar
 64. Nanna says:

  Jeg ville gå i gang med Parenthood! Men lets face it, der ville sikkert blive streamet mere Gurli Gris end voksenfjernsyn…

  Svar
 65. Louise says:

  Kunne godt tænke mig at se Fargo😊
  Den har jeg nok for mig selv, da det ikke er noget for min mand☺️

  Svar
 66. Eva Jensen says:

  Jeg har hørt så meget om peaky blinders så den vil jeg då helt klart give mig i kast med hvis jeg vinder 😊

  Svar
 67. Laura says:

  Jeg ville prompte kaste mig over Broen, da jeg studerer i Sverige og pendler over Øresundsbroen hver dag. Jeg bliver altid mødt med skeptiske øjne, når jeg fortæller svenskere, at jeg som dansker ikke har set Broen!

  Svar
 68. Anne says:

  Jeg vil kaste mig ud i Parenthood, i håb om at det er en hyggelig serie man kan slappe af til og grine af, men uden at tænke alt for meget;-)
  Og så nok allerede fyre op for Gurli Gris i eftermiddag, men det er dog ikke kun for min skyld 😉

  Svar
  • Anne says:

   Ej, jeg var slet ikke forberedt på at den ikke bare var sjov-sjov, men faktisk også lidt seriøs og lige i hjertet (siger jeg inden første afsnit overhovedet er slut)

   Svar
 69. Nicoline says:

  Jeg ville se Broen, da jeg føler alle omkring mig har set den mens jeg stadig har den til gode 😄

  Svar
 70. Nanna says:

  Jeg har aldrig fået set Lion, så den ville ryge på som det første! Og så Vikings – har hørt så meget godt om den serie fra Fries-pigerne 😉

  Svar
 71. Signe K says:

  Peaky Blinders er genial🙌🏻
  Jeg vil gå i gang med Parenthood, men jeg må også hellere få ser Lion, jeg har kun hørt godt om den👌🏻 Men Parenthood står øverst på listen😍

  Svar
 72. Sille says:

  Vil håbefuldt give mig i kast med Peaky Blinders på din og fleres anbefaling. Og krydse mine fingre for lidt konkurrenceheld 🤞🏼🙃

  Svar
 73. Priya says:

  Jeg vil kaste mig ud i Peaky Blinders – hat hørt så meget om den! Parenthood og Fargo er genial 🙌🍀

  Svar
 74. Runa says:

  what, en gyserserie og med ok imdb-rating, den vil jeg gerne se!
  channel zero – no end house. hvis min datter på 6 mdr tillader det, hun er ved at få tænder, en gyserserie i sig selv. kys kys

  Svar
 75. Trine says:

  Min all time guilty pleasure film, nemlig The Devil Wears Prada. Og den kan ikke streames andre steder, så C More kalder på mig…

  Svar
 76. Mille L says:

  Parenthood! Jeg så den engang på en anden streaming tjeneste, hvor den blev taget af. Har savnet den lige siden 🙂

  Svar
 77. Gabriella says:

  Jeg tænker nu når manden arbejder så meget, så vil jeg begive mig i krig med serien parenthood, da den virker ekstrem underholdende og tror også man kan se sig selv i den 😉😂

  Svar
 78. Isabella says:

  Peaky Blinders lyder som en serie jeg helt klart skal se!
  OG The Devil Wears Prada, fordi det er en film man altid har lyst til at se, men ikke er på nogle streamingstjenester (udover C More, YES!! )

  Svar
 79. FruHoldt says:

  Jeg tror faktisk at noget af det første bliver Kaptajn Underhyler. Min datter snakker ikke om andet, end hvor tarveligt det er, at hun ikke har set den, for det er hendes børnehavekærestes yndlingsfigur… Bad Luck, at have forældre, der er Disney Suckers 🙈😂

  Men bortset fra det, så har jeg en svaghed for svenske krimier, og kommer helt sikkert til snarest at vinge “Springfloden” og “Mordene i Sandhamn”.

  Svar
 80. Camilla Kruse says:

  Jeg har længe gerne ville se Mr Mercedes 😉 Amerikansk thriller og mordmysterier ala Stephen King ➖ What is not to like❓

  Svar
 81. Anne says:

  Mary kills people og Modus kunne jeg godt kaste mig over som det første – men der er mange gode..:)
  Kh. Anne

  Svar
 82. Stine says:

  Jeg ville vælge en af de serier du anbefaler – er altid glad for gode anbefalinger. Faldt dog lige over at C MORE også har Kaptajn Underhyler – men søn på 8 elsker de bøger (og hans mor også) Så vi ville som det allerførste gå i krig med den film sammen. – så hermed min anbefaling givet videre til dig og Otto.

  Svar
 83. Louise Jespersen says:

  Jeg ville klart give mig i kast med den norske krimi Frikendt, lyder lige som en serie jeg kunne sluge med velbehag 🙂

  Svar
 84. Ditte says:

  Ville formentlig se lidt af det hele, som den binge-watcher/professionelle overspringshandler/studerende jeg nu engang er.. 😉
  Men især alt deres true crime, muligvis også peaky blinders, men så også parenthood! Og mr. Robot.

  Svar
 85. Fez says:

  Øj manner, de har Seinfeld! Den anede jeg ikke at man kunne streame nogen steder fra… Nu er klokken godt nok halv tolv og jeg bliver sikkert vækket af min søn om et par timer, meeeen kunne godt lige sluge et par afsnit!

  Svar
 86. Jeanette says:

  Jeg mangler faktisk at se sæson fire af Peaky Blinders, men ellers har jeg længe ledt efter Parenthood fordi jeg netop har haft brug for at se en lidt mere spiselig serie 🙂

  Svar
 87. Karoline Dolva says:

  Har altid haft enormt dårlig smag i tv, lidt ligesom din Kaare Sand-periode i 2011 😂 Men måske man skulle udvide sin horisont lidt, og prøve at se noget med reelt indhold

  Svar
 88. Sophia says:

  Jeg vil gerne se Howards End og Vikings!
  Jeg syntes Lion var en meget smuk film. Min kæreste har talt meget om Peaky Blinders, men jeg har aldrig givet den en chance. Måske det også er tid..

  Svar
 89. Catrine says:

  Jeg elsker krimier og har allerede set både springflod og the missing. Så jeg ville nok begive mig i kast med ‘Inden jeg dør’, hvis jeg vandt 🙂

  Svar
 90. Josefine says:

  Dejlig konkurrence!
  Jeg ville først se Vikings, som jeg har hørt helt ekstremt godt om, og derefter Fargo, som jeg har lovet mig selv at se, siden den vandt en hel del priser nogle år tilbage.

  Svar
 91. Sofie Sky says:

  Hej Cecilie!

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se The Night Manager. Den lyder så spændende!
  Og god rejse til jer alle. 🙂

  De bedste hilsener,
  Sofie.

  Svar
 92. Charlotte says:

  Min kæreste vil så gerne se Peeky blinders med mig, har dog skudt det ned et par gange, men kan da være det skal overvejes nu 🙂 Derudover vil jeg gerne se The Night Manager!

  Svar
 93. Karen says:

  Scener fra et ægteskab, sgu! Jeg så den, da jeg var ung og smart. Og single. Og syntes, den var afsindigt god. Nu er jeg godt i gang med et, dejligt ganske vist, ægteskab, så jeg er spændt på, hvad jeg synes om den nu!

  Svar
 94. Sine says:

  Åh jeg var også vild med Lion, elsker når film kan røre een på den møde☺️☺️

  Jeg fik aldrig set de sidste to afsnit af the Night manager da den var tilgængelig på DR.dk, og det har irriteret mig, at jeg ikke ved hvordan den ender, så den ville jeg klart starte med☺️

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *