Mors dag

Det har været svært ikke at smile sig igennem sit instagramfeed i dag. Sådan har jeg i hvert fald haft det. Kærlighedserklæringer til mødre og til børn i stimevis. Det har været lige til at tude over, og det har gjort mig SÅ glad.

Jeg hoppede naturligvis med på bølgen med en slags kavalkade af børnebilleder i min story. Og jeg må nok indrømme, at jeg sgu er helt til det, til Mors dag. Meget mere end jeg troede. Særligt på de sociale medier, viser det sig. Det er jeg altså, og jeg har ikke fået så meget som en blomst, men det er fuldstændigt ligemeget, for jeg har istedet haft flere øjeblikke af lykkelig nostalgi og små stik af taknemmelighed, takket være Instagram i dag. Det er svært at se sig sur på det, selvom jeg vist er skyldig i netop det tidlige i min tid som blogger og som mor. Men lad nu det ligge. I dag er jeg vild med det (måske jeg også giver mig hen til Valentines Day næste år, be Warned!)

I snart ni år har jeg været mor, og det er uden tvivl noget af det sværeste, sjoveste, bedste og skøreste jeg nogensinde har skulle være. Selvom jeg stadigvæk nogle dage føler at jeg famler i blinde, og stadigvæk støder på udfordringer, hvor jeg ikke aner om jeg er på rette vej, så er jeg pjattet med det, og meget bedre til det end jeg troede jeg ville være. Jeg elsker af være mor, og elsker især, at jeg kommer til at være det altid.

Mor til de tre bedste mennesker jeg kender.

5 replies
  1. Annette says:

    Når man, som jeg, har fulgt din blog igennem længere tid, ville jeg faktisk ønske, du HAVDE fået en blomst. Eller flere. Det har du fortjent. Og det bli’r man glad af – også selv om det er en ‘konstrueret helligdag’ 🌺💚

    Svar
  2. S says:

    Jeg er 25, men har en stor bonusdatter på 14 år. Hun synes ikke jeg skulle snydes, og gik i haven og plukkede en lille buket “bonus-mors-dag” blomst. Det er sgu noget af det kærligste jeg har oplevet.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *