I øvrigt

 • Har jeg gået og brudt min hjerne i dagevis omkring hvad pokker det nu er jeg skal på lørdag?! Det gik op for mig lige før, at det var datoen for Harry og Meghans bryllup, der havde indprentet sig i min hjerne. Det skal jeg ikke med til. 
 • Skal jeg til gengæld til MMs bryllupsfest i næste måned og har kæmpe tøjkrise.
 • Har jeg udelukkende købt højtaljede bikiniunderdele til vores ferie i et forsøg på at minimere udsynet til strækmærker. Det fungerer pissegodt! Foran. Bagfra, NOT so much. Altså ikke strækmærke-mæssigt, mere sådan lang røv-mæssigt.
 • Trækker tilblivelsen af vores badeværelse ud og ud og ud …. I dag græd jeg lidt over det. 
 • Bader vi udenfor. Bag et lagen, på en sten, med en vandslange. Børnene elsker det. Min mand elsker det. Jeg hader det. 
 • Har jeg forelsket mig i en cykel, som Ida Rud viste på sin Instagram i dag. Fuck, hvor jeg savner at cykle! 
 • Drikker man virkelig meget rosé, når man har en have at drikke den i. Vi gør i hvert fald. 
 • Fjernede vi tidligere på ugen alle brændenælderne i haven og smed dem i en fuldfed risotto. Det kan anbefales!
 • Fik vi langt om længe bestilt pas, og fik seriøst den bedste betjening i borgerservice i Helsingør – Hvilket efter at have tilbragt et par minutter i venteværelset, virkelig imponerede mig. Det kan umuligt være det sjoveste sted at arbejde altid, men magen til overskud og god service har jeg sjældent oplevet.
 • Danser mit ældste barn ‘Swish swish’* hele tiden. Hele. Fucking. Tiden. Jeg savner fandme helt dabbing.
 • Har jeg genopdaget Crabbie’s Ginger beer. Av av av, hvor smager det godt!
 • Drikker jeg altså ikke så meget, som denne liste ellers begynder at indikere…
 • Er Loulou begyndt at “synge” med på musik, og det er det sødeste jeg ved.

* Swish Swish, eller The Floss, eller Backpack Kid Dance, som den også hedder, er jordens måske grimmeste dans. Den med armene. Ja, altså spørg google eller youtube, hvis du ikke er med. Eller. Faktisk. Lad være. Selv tak!

26 replies
 1. Piximouse says:

  Jeg har levet med The Floss siden efteråret, da jeg er folkeskolelærer og i konkurrencen med Bottleflip, dapping og fidgetspin, vinder Flossin. Det larmer jo ikke!!! 😅 Må GERNE blive for min skyld… men frygter næste craze! (Og håber Fortnite er passé efter sommerferien).

  Svar
  • Kristina says:

   Wait… what? Gud hvor jeg føler mig gammel når jeg ikke aner hvad hverken det ene eller det andet betyder 😀

   Som mor til en på 6 og en på 3 drejer livet sig primært stadig om Frost og Biler… 🙂

   Svar
   • Sara says:

    Botteflip er den der leg med at kaste med flasken så den lander stående, dapping er dansen med armene som Sneglen snakker om og fidgetspinners er sådan nogen små stykker legetøj man kan få til at snurre rundt. Jeg tænker at craze må betyde noget ala det næste nye, og Fortnite er et computerspil som mange unge drenge er gået helt amok over og nærmest har levet foran skærmen med det spil. Velbekomme med oversættelsen. 😄😜 Ps. Jeg har en lillebror på 20, så det er ikke noget man nødvendigvis bør vide. 😂🙈

    Svar
   • Piximouse says:

    Det hjælper gevaldigt at leve i det både i arbejdslivet og i privaten med en søn på snart 12 år. Ellers så ville jeg sgu nok heller ikke være klar over det.
    Craze er det samme som dille 😉 Hilsen hende på 34, så det er ikke fordi jeg er en vårhare 😅

    Svar
   • Sneglcille says:

    Jamen altså. Hvis du har en på 6, nærmer du dig… Om et års tid kan du uden tvivl tale med på alle danse, diller (ikke den slags diller) og udtryk… Welcome to the dark side 😀

    Svar
 2. Julie says:

  Vil du ikke lave nogle links til bikinier med høj talje? Jeg har virkelig svært ved at finde en.

  Svar
 3. Pernille Lundahl Scharff says:

  Du har al min sympati mht badeværelset, og jeg har det overhovedet ikke lige så slemt…. men jeg forstår dig! Vi er ved at renovere badeværelset på øverste etage, dvs jeg er henvist til det nedenunder. Dels er der afdækning nærmest overalt og en masse byggerod, og dels er jeg nødt til at sidde og slås med håndbruseren i et badekar i stedet for at kunne komme ordentligt i brusebad. Hvilket helt klart er topmålet af luksus i forhold til dit “udebrusebad”, og alligevel synes jeg det er SYGT irriterende 😉

  Svar
 4. Mia says:

  Fuck højtaljede bikiniunderdele. 😏 Been there, done that. De klæder mig møggodt forfra. Til gengæld får jeg den længste, mærkeligste røv i dem.

  Det der med udendørs bruser lyder til gengæld skønt. 😍 Det har vi haft i alle mine teenageår (som valgmulighed, vi havde også bruser indenfor), og jeg elsker det. Specielt om vinteren, hvor luften er iskold og vandet er varmt. 😊

  Svar
 5. Lika says:

  Omg, det forstår jeg godt. Vi har ældgamle (men funktionelle) badeværelser der skal renoveres i efteråret, men i et halvt afskrællet hjem og jeg er ved at gå i spåner over det. Jeg er så færdig med at bo i halvt byggerod. Så træt af det! Men er også højgravid så hormonerne er måske medvirkende til min opgivenhed. Men shit, hvor skal jeg never ever det her igen. Ever!

  Svar
 6. Ida Rud says:

  Den *er* altså også virkelig smuk, den cykel, hvis jeg selv skal sige det.
  Hvis jeg var millionær og skulle have en ekstra cykel, så ville jeg have den, Pelago laver i gul! Det lyder måske mærkeligt, men det er den helt perfekte gule farve.
  Skal du ikke cykle i Hornbæk?
  Kys

  Svar
  • Sneglcille says:

   Gul lyder fantastisk!
   Ork jo. Jeg skal både cykle i Hornbæk og i København. Men min cykel blev stjålet kort inden vi flyttede, og jeg har ikke været helt klar til at købe en ny (eller to)…

   Svar
 7. Minikat says:

  Hehe ser en hel flok lange numser på stranden for mig. Og det er jo lige med med høje taljer- numsen bliver bare så lang mens taljen er fin. Jeg kan aldrig bestemme mig for om det ene opvejer det andet.

  Svar
 8. Sara says:

  Hvorfor vil du skjule dine strækmærker? Du har født 3 børn… De er helt naturlige jo..

  Jeg har strækmærker overalt – det er bare fordi jeg er tyk – ingen børn her. Men jeg ser ingen grund til at skjule dem, selvom jeg hader dem gevaldigt..

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det har jeg det bare bedst med. Hader dem slet ikke, tværtimod. Er bare ikke altid i humør til at vise dem frem, så jeg synes det er rart med alternativer på dage, hvor jeg ikke lige føler for det. Går også i lange bukser på dage, hvor jeg synes mine ben er blege, og sætter håret op på dårlige hårdage. Vil generelt gerne klæde mig efter mit humør og fremhæve de ting jeg har det bedst med den pågældende dag, sådan føler jeg mig bedst tilpas – og der er dage hvor jeg synes min mave er det pæneste i verden på trods af løsere hud og lidt striber, og så er der dage, hvor jeg hellere vil fremhæve noget andet. Naturligt eller ej.

   Svar
 9. Tabita Skov says:

  Jeg savner virkelig også at cykle! #livetpålandet
  Mange tror man er meget udendørs når man bor på landet, men i virkeligheden bor man i sin bil (eller i toget) 😛
  Risotto med brændenælder lyder godt!! rørte du dem bare i eller kogte du dem først eller noget?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *