En ny taske og en konkurrence på Instagram

REKLAME FOR ADAX

Jeg har længe ønsket mig en lys taske, så da Adax bad mig vælge en til den konkurrence på Instagram som jeg netop har slået op, vidste jeg allerede, hvad jeg ledte efter. Valget faldt på denne, der har en god størrelse, hvor der kan være alt det vigtige som telefon, pung, nøgler og så lidt ekstra, som en håndfuld makeup og en sut eller to, hvis man har brug for det. Farven er lige i øjet, det en cross body taske, hvilket uden tvivl er noget jeg sætter kæmpe pris på, så jeg kan have hænder og arme fri, og kvaliteten er som med alle Adax’ tasker upåklagelig. Jeg kan godt lide, at de tasker jeg har, kan overleve længe og som måske er noget af det jeg har som mine døtre kan overtage en dag. Sådan skal det helst være med tasker og smykker og den slags. Jeg synes det er sådan en rar tanke.


KONKURRENCE:

Som sagt har jeg fået lov til at udlodde den samme taske, faktisk to af dem, til to af mine Instagramfølgere. For at deltage i konkurrencen skal du gå forbi min profil @sneglcille og finde nedenstående billede, og lægge en kommentar. Det er alt. Vinderne finder jeg torsdag i næste uge, d. 24. maj, og offentliggør dem i min story på Instagram.


Held og lykke!

4 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *