Arrivé

Bemærk at rejsen vi er på, er en del af et kommercielt samarbejde med Eurocamp.

Vi ankom i går aftes. Sent. Trætte. Sultne. Spændte. Loulou sov ikke i flyet, eller i bilen, og hang knap nok sammen, da vi trillede ind på campingpladsen ved 21:30 tiden. Vi fandt hurtigt vores mobilhome, smed vores kufferter ind, og hældte så den et-årige i vores medbragte rejseklapvogn – og nyindkøbte, i øvrigt. Få timer inden afgang, hvor vi opdagede at den vi troede vi havde, var blevet hugget. Irriterende!

Vi fandt restauranten på pladsen få hundrede meter fra vores dør, hvor der var livemusik, legekammerater til børnene, kolde øl til de voksne, pomfritter og nogle helt decent pizzaer til alle. Loulou gav efter for søvnen kort inden, at maden blev serveret, og alle kunne puste ud efter en “lang” rejse. Alle kom også for sent i seng og ingen sov længe i dag, hvilket har givet genklang i form af mange små ildebrande hele dagen, men altså, de fleste kunne slukkes relativt nemt og bolchepædagogisk.

I dag har vi været iført badetøj hele dagen, har spist tomatmadder på en bund af lune baguettes og drukket kold appelsinsodavand og sort stempelkande. Og jahatten? Altså den er fløjet af et par gange sammen med de førnævnte ildebrande, og særligt Uma synes jeg “er dummere end far”, men jeg mistænker at den bliver siddende i takt med at børnene (og vi) forhåbentlig får en god nats søvn og vænner os til varmen, der trods kun en håndfuld højere grader end derhjemme er noget mere tung og drænende.

Nu tror jeg, der er ved at være ro i børnesengene, og jeg vil liste ud på terrassen, hvor mand, rosé og de m&ms jeg købte i lufthavnen venter.

Det bliver godt det her. Ferie. Godt. Ja.

12 replies
 1. Julie says:

  Jeg har fuldt din blog i mange år, fordi du skriver fantastisk og fængende. Men her på det seneste har bloggen fået endnu mere betydning for mig, da jeg er højgravid med første barn. Så nu begynder jeg at læse dine indlæg og børnene med nye briller. Jeg er SÅ inspireret af jeres måde at opdrage børnene på, og jeg elsker din ærlighed om, at ja-hatten til tider godt kan ryge. Jeg tror nemlig, at jeg minder meget om dig af sind. Har været meget bekymret for, om jeg blev sådan en mor, der ikke var perfekt. Men dine indlæg har fået mig til at indse, at det er ok, at lunten ind i mellem ryger. Det sker for alle. Selv for dig, som jeg synes, er top sej 🙂
  Så tak for en fantastisk blog og rigtig dejlig ferie.

  Svar
  • Lilian says:

   Kære Julie (og Cecilie)
   Jeg er helt enig med dig – sneglcille er top sej og skriver fantastisk. Jeg har som dig fulgt med nogle år, nok siden hun var gravid med Uma. Jeg startede faktisk med at læse bloggen fra ene til anden – det er en af de bedste “bøger” jeg har læst😊.
   Men det jeg egentlig gerne vil sige til dig er:
   Den perfekte mor findes ikke – vi mister alle hovedet en gang i mellem. Men det der gør at du bliver den “perfekte” mor er at du bevidst om det du måske ikke bliver det og det okay. Du lader dig inspirere – hvilket er sundt og godt. Du skal bare være dig selv og stå ved dine valg også selvom andre mener de ikke er de rigtige. Vi er alle perfekte på hver vores måde🤩 Jeg sikker på du bliver en utrolig god mor💜.

   Svar
 2. Sara says:

  Ok, dame! du ser jo mega slank ud. Jeg vil gerne høre om dine (og Lottes) tips, trænger i den grad 🙂

  Svar
 3. Signe says:

  Ahhhh hahaha! Det er altså guld, når de ruller sig ud, de små. Dummere end far, alligevel. Så er man sgu i bad standing 🙂 God ferie. Selvfølgelig bliver det godt, når alle lige er landet.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *