Aftenløb og sollykke

OKAY et vejr, hva’?!?!

Alt har været pænere, mere rart, og helt vildt overskueligt i de her uger. I mit tilfælde i hvert fald. Jeg har ofte sagt, at jeg burde bo i et helt andet klima, da det gør ualmindeligt meget ved mit humør og overskud, så snart solen skinner og varmer.

Vi har brugt størstedelen af tiden de sidste par uger udenfor. I haven og på stranden. Der har været en masse gæster forbi, et uendeligt flow af vandmelon og koldskål, og ispengene har siddet noget løsere på de voksne i huset, og sengetiderne er også skredet en anelse. Otto proklamerede på vej hjem fra skole en dag, at det føltes som sommerferie hver dag, selvom han var i skole. Og jeg ved, hvad han mener.

Vi bruger stranden her rigtigt meget, hvilket nok er skyld i netop den sommerferiefølelse, han taler om. Og som noget nyt er vi, Otto og jeg, begyndt at løbe sammen om aftenen – Ned til stranden, hvor vi så går tur, inden vi løber tilbage, og jeg elsker det! Hader faktisk at løbe og jeg er også i helt skrækkelig form sammenlignet med det lange 8 årige energibundt, men det er simpelthen så hyggeligt, og det handler i virkeligheden slet ikke om løb, men om at være sammen. Uden søstre, uden gøremål, uden noget. Det kan altså anbefales, hvis man har store børn. Ofte er vi kun væk en halv times tid, men vi får virkelig meget ud af det.

I det hele taget begynder nye rutiner og traditioner at tage form og bekræfte os i, at selvom det er et stort, til tider skræmmende spring vi har taget, var det totalt mavepinen værd …

 

1 svar
 1. Louise Møller says:

  Lyder som en total hyggelig aften tradition du og Otto har fået jer 🏃🏼‍♂️🏃‍♀️
  Og er sikker på at han nyder at have lidt alenetid med dig😃🌄
  Solskinshilsner fra
  Louise

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *