SÅ!

Dagen vi har set frem til. Dagen vi har rykket igen og igen. Dagen hvor vi skulle flytte ind i vores hus.

Den dag var i går. Rigtigt.

Nu bor vi her sgu.

Campingstyle indtil videre. I stuen. Men vi bor her.

Jeg har sommerfugle i maven og helt ud i tæerne, og da vi sad i vores havestole i går aftes og delte det meste af en flaske champagne og en hemmelig cigaret, mens vores børn sov på den anden side af havedøren, og vi talte om planter, facadefarver og housewarming, var det næsten ligemeget med det stadigvæk manglende bad og lys. Vi er her, sommeren kommer om lidt, vi er husejere og vi aner ikke hvad vi laver. Det er skidegodt.

 

6 replies

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *