I øvrigt

 • Skrev jeg det her indlæg i går aftes, men det var åbenbart for avanceret at trykke udgiv. Jeg var træt.
 • Kan jeg aldrig finde mit nem-id. Hvorfor lægger jeg det ikke bare tilbage i min pung? Jeg ved det ikke.
 • Har jeg tabt mig. Meget. På en sund og god måde. Hvilket er uendeligt fedt, MEN betyder at jeg ikke kan passe noget af mit tøj. Overhovedet. Hængerøv i alle mine bukser.
 • Ved jeg ikke, hvad jeg skal have på til det her. Men det bliver ikke hængerøvsbukser, så jeg skal shoppe. Øv hva?! 😀
 • Er jeg langt mere nervøs over ovenstående arrangement end første gang vi gjorde det. Som i, “vi kunne også bare aflyse”-nervøs…
 • Er Voksen ABC plakaten netop sat i trykken og hvis alt går godt, bliver den sat i salg mandag. OG oooog alle der kommer til showet på søndag får en plakat med hjem. Køb din billet HER
 • Bliver jeg vanvittig over opskrifter, der skriver gram fremfor dl. Jeg ejer ikke en køkkenvægt, så må google ‘gr til dl’ everytime. Irriterende.
 • Græd jeg så meget da jeg så “Helvedes Homo” på dr.dk, at jeg måtte holde flere pauser. Stærke vigtige sager altså. Abdel <3
 • Har jeg købt billet til Beyonce og Jay Z i parken. En billet. Kan man tage til koncert alene?
 • Lider jeg af akut rejsefeber. Det handler ikke længere om varme, for det er der da heldigvis kommet snerten af herhjemme. Men et par dage væk fra virkeligheden fantaserer jeg en smule om. Måske med en veninde og en stak bøger. God mad, vin, ro. Gad godt.
 • Har Loulou fået intet mindre end syv nye tænder. No wonder, at hun har været så rasende.
 • Er vi nået så langt i huset nu, at jeg skal styre mig for ikke at hyle, hver gang jeg er derovre. Nu ligner flere af rummene rent faktisk rum.
 • Sover to ud af tre børn i et legetelt lige nu. De spurgte om de måtte og jeg sagde ja, i troen om, at det ville de hurtigt opgive. Det gjorde de ikke.
 • Gør stranden, eller nok mest havet, noget helt særligt for mig. Jeg kommer mere ind på det i et indlæg snart. Det er virkelig en øjenåbner.

21 replies
 1. Tine says:

  Kender du madbloggen “Frøken kræsen”? Jeg synes hun er god til at lave opskrifter med dl frem for g (for det meste – ingen regler uden undtagelser) plus hun har en del vegetariske opskrifter 👍

  Svar
 2. Sigrid says:

  Ja! Man kan så meget tage til koncert alene! Eller jeg har i hvert fald gjort det og virkelig nydt det – og jeg var ikke den eneste ☺

  Svar
 3. Amalie Molzen says:

  Nem-id tip: download en app til billeder med kode på (fx Photo vault) og tag et billede af dit nem-id. Så er det altid på telefonen!

  Svar
 4. Peacelake says:

  Havde fuldstændig samme problematik med nemid! – indtil jeg hentede app’en scan.id. Så er det på telefonen som sjovt nok aldrig bliver væk. 😅🤷🏼‍♀️

  Svar
 5. Maj says:

  Må jeg spørge hvilket forløb du har været igennem hos Lotte Arndal? Jeg bor selv i Tisvilde og har lidt svært ved at se hvordan en bootcamp skulle hænge sammen – men jeg har længe været nysgerrig på Lotte Arndals metoder 🙂

  På forhåndtak – og tak for en dejlig blog 🙂

  Svar
 6. Julie says:

  Jeg er lige omvendt og bruger altid vægt. Hader decilitermål med mindre det er flydende væske.
  Men jeg havde også et problem da vi var på skiferie og havde slæbt vaffeljern med men ingen vægt… alle mine opskrifter var i gram og skiferie uden vafler går ligesom ikke 😅😂

  Svar
 7. Pernille says:

  Dejligt du har tabt dig – hvis du altså selv havde et mål for det. Jeg har altid syntes du var en pæn størrelse og det harmonerede :-*
  Må jeg spørge på hvilken måde du har tabt dig meget? Kun kosten eller har du også trænet/motioneret intensivt?

  Svar
 8. Justtravel.dk says:

  Kendet til det der med rejsefeber. ALTID. Heldigvis går turen til New York snart med to veninder. Og om 2 mdr Bali med manden og vores unger. Håååååber snsrt i er færdige med hus. Det er fedt at følge med.

  Svar
 9. Karen says:

  Jeg under dig i den grad en miniferie et sted hen med veninder! Du har et vildt liv for tiden med ombygning, 3 (til 4) unger og en karriere, jeg kan godt forstå du går lidt og trænger til et pusterum. Det er sejt gået! Og jeg er så mega vild med jeres hus og renoveringen. Det er en drøm at følge med i.

  Svar
 10. Anna J Grønvaldt says:

  Det kan man da! Tage til koncert alene – det ville jeg synes var mega sejt. Og hvis du alligevel synes det er mærkeligt at tage alene afsted, så ville jeg være beæret af at du tog med mig og mit slæng (aka, vi er 3.. og vi skal bare danse, på tribunen, med de dårligste billetter, som var de eneste jeg kunne få fat i) – også selvom vi ikke kender hinanden.. Men altså, here goes. Hermed en invitation!

  Svar
 11. Janne says:

  Ja! Man kan godt tage til koncert alene 😀 Man skal i hvert fald ikke gå glip af en koncert, man gerne vil til, fordi andre ikke kan tage med eller det ikke lige er deres musiksmag – af sted med dig, og rigtig god fornøjelse! 🙂

  Svar
 12. Freja says:

  Jeg skal til samme koncert (og jeg glæder mig helt vildt) – Tænker at chancen for, at pladserne er tætte på hinanden er lig 0, men du er velkommen til at tage med mig 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *