En nat i Haderslev

Jeg ligger i en hotelseng sammen med mine tre små hjemmelavede yndlingspersoner. Min mand ligger på en enkeltseng ved vores fødder. Jeg tror der er havudsigt fra vores vinduer, men jeg er ikke helt sikker.

Vi er i Sønderjylland.

Det var ikke helt meningen, at vi skulle være her. Ikke nu.

Vi havde da talt om, at det kunne være fedt at være med, når vores maling til stuen skulle blandes, hvilket den skal her i Sønderjylland, fordi vi har forelsket os i et lille fantastisk firma der hedder linolie.dk, som kan noget med farve- og materiale-forståelse, og vi havde også talt om, at det så skulle være torsdag, hvis det skulle gå op i vores kabale af et liv. Men det der med at køre frem og tilbage samme dag, blev også et lidt uoverskueligt projekt, og pludselig havde vi taget en meget rask beslutning, og var på vej i aftenmørket med forventningsfulde børn på bagsædet, kaffe i kopperne og en meget spontan hotelbooking i lommen.

Nu er vi her. Samsovende i et rum indrettet i noget, der vist skal ligne interiør fra 1800-tallet, og jeg ved ikke om vi er gale eller geniale og om vores børn bliver mere forvirrede end vi allerede har gjort dem. Men lige nu føles det som en god prioritering, midt i vores kaos. Et lille eventyr nærmest.

En virkelighedsflugt med et formål.

Alle sover, jeg bør gøre det samme, så jeg er frisk til morgenmadsbuffeten, havudsigten (måske) og malingen i morgen.

Godnat fra Haderslev

7 replies
   • Piximouse says:

    Skulle lige til at skrive, det må være Aarøsund ud fra billedet. Har lige været, der med mine veninder. Der er havudsigt – hvilket du må have set nu ☺️

    Svar
   • Anja N says:

    Arh, selvfølgelig 😀Så kan jeg få bedre få havudsigten til at passe (det er ca. km udenfor byen, så kunne ikke lige greje det 😉)

    Svar
 1. Corydon says:

  Det lyder som en fed spontan tur – og sjovt! Firmaet ligger i Øsby, den lille by, hvor jeg for snart mange år siden gik i folkeskole. Jeg håber, I nyder havudsigten og får flot maling med hjem til sneglehytten 🙂

  Svar
 2. Susan says:

  Rigtige Haderslev-gensere ville nok ikke kalde Årøsund eller Øsby for Haderslev 😉 Sjovt at følge med i jeres lille eventyr i min by, eller næsten min by 😉

  Svar
  • Sneglcille says:

   🙈😅 Men det var det der stod på begge adresser, så det gik den dumme Københavner ud fra var rigtigt. Beklager 😉

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *