Søndagsanbefalinger

Se tidligere anbefalinger HER

Det er søndag igen. Jeg har sovet fire timer i nat og er alene med tre børn. Det er der i virkeligheden ikke så meget nyhedsværdi i, men eftersom at jeg var på en 15 timer lang polterabend i går, der sluttede på et dansegulv med shots og champagne, føles det som noget af en forhindringsbane. Heldigvis er børnene med på at vi ser film i dag og bestiller burgere til frokost (og måske aftensmad?!), og den yngste sover på 2. time, så de er i den grad samarbejdsvillige, hvilket er mit held i dag, hvor håret er lidt ømt.

Jeg har hele ugen haft to anbefalinger i ærmet, og den tredje bliver i anledning af gårsdagens hovedperson, der i dag fylder 30.

Here goes:

Queer Eye på Netflix.
Jeg har tøvet med at gå i gang, for da jeg læste beskrivelsen, kunne jeg ikke helt overskue, at der var tale om Fab 5. I ved programmet fra 00’erne med fem homoseksuelle mænd, der skulle lave makeover på en hetero mand, ofte på en lidt skabet og som jeg husker det til tider ret nedladende og udstillende måde. Underholdende uden tvivl, men ikke lige noget, der fangede mig. MEN Queer Eye! Fuuuck, hvor er det et godt program. Konceptet er egentlig fuldstændigt det samme, men de fem hovedpersoner er SÅ sympatiske, hjertevarme og gode, at det gør helt ondt. De møder deres “ofre” på den dejligste opløftende rosende måde og ja, jeg tudbrølede i seks ud af otte afsnit (afsnit 4 hulkede jeg til, altså med lyd!). Men vær forberedt på, at der kun ligger 8 afsnit, så spar lidt på dem!

Bæææver! Ja, der er kommet Beverly Hills 90210 på Viafree. De første to sæsoner, og det er så nostalgisk og lækkert! Jeg bliver kastet tilbage til mine folkeskoledage, hvor jeg kom hjem og så Beverly hver eneste eftermiddag, men ser det nu med andre øjne, voksne øjne, og det kan altså anbefales, det er virkelig skægt at opleve. Jeg var tilbage i 90’erne oprigtigt forelsket i Dylan, og er det sgu nok stadigvæk lidt.

Sidst, men slet ikke mindst. Bloggen Tre gode grunde har jeg anbefalet før. Cecilie fylder 30 år i dag og det fejrede vi som sagt i går med det polterabend hun aldrig fik, da hun giftede sig med sin Thor for otte år siden. Cecilie har tre børn. Hendes ældste, Sia, går i klasse med min Otto, og hendes yngste, Hugo, er Umas bedste ven (ifølge Uma). Hun er et af de mest hjertevarme mennesker jeg kender, og det er umuligt ikke at holde af hende. Hun er sådan en veninde, der altid kan fornemme hvis noget er galt, sådan en veninde der som det mest naturlige kommer med stærk kaffe, skiftetøj og varme sokker og holder en i hånden, når man er indlagt på hospitalet med sin baby, hun er en man ikke kan undgå at grine sammen med, og til jeres held er hun også en skidedygtig skribent, hvilket I selv skal have lov til at opleve på tregodegrunde.dk – OG gør jer selv den tjeneste at lyt til hendes podcast “Hej Mor!” også.

God søndag!

4 replies
 1. Christina says:

  TAK for anbefalingen om QE! Det er jo så hjertevarmende og sjovt på den herligste sympatiske måde 🙂

  Svar
 2. Nicoline says:

  Ja tak for anbefalingen om QE må jeg også skrive! Jeg har slugt alle afsnit på 2 dage, men min undskyldning er, at jeg ligger syg på sofaen, hehe.

  Svar
 3. Mooshema says:

  Hvor er du bare fin på disse billeder. Jeg kommer helt i forårsstemning. I den forbindelse tænkte jeg på om du ikke kunne lave et indlæg med inspiration til de fineste sneakers til foråret? Jeg synes du er så god til at finde de smarte og anderledes af slagsen, så jeg ville super gerne se dine forslag til den kommende sæson 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *