Sidste nat

I aften når vi går i seng, bliver det sidste gang i denne lejlighed. Og sidste nat i København. Jeg troede jeg ville være mere berørt af det. At det ville flyde ud med sentimentale anekdoter og at angstens sved ville overvælde mig. Men jeg har tværtimod blot et par sommerfugle i maven og føler en særlig form for ro, hvilket ikke er nemt midt i al det kaos vi står i. I morgen flytter vi ind i vores midlertidige hjem og om 15 dage kan vi forhåbentlig bo i Sneglehuset. Om nogle dage bliver lejligheden her tømt og vores ting kørt til opbevaring, og dem ser vi altså også først igen om 15 dage. I huset.
Shit, det er underligt.
Men det er godt.
Jeg glæder mig.

København for fanden. +25 års troskab, med et par få sidespring med nogle Sydeuropæiske byer, bevares, og nu forlader jeg dig.

Hornbæk, vi ses om et døgn.

8 replies
 1. Nina says:

  Det må virkelig være en underlig fornemmelse. Men fedt du er så rolig i det 😊 Har i selv pakket sammen, eller har i flyttefirma til det ??
  Er spændt på at se mere fra sommerhuset, inden det bliver hverdag i sneglehytten 👍🏼😉

  Svar
 2. Nina says:

  I er cool 😎
  Hvornår skal i være helt ude af lejligheden ??
  Rigtig god arbejdslyst det næste døgns tid💪🏼

  Svar
 3. Skalotteløg says:

  Men man må heldigvis stadig gerne komme på besøg (selvom det slet ikke er det samme, særligt når tiden går og byen bare forandrer sig uden en selv… melankoli, sagde nogen…)

  Men åh, hvor er det spændende! Tak fordi, vi må følge med, så sker der også lidt spændende i min hverdag 😉

  Svar
 4. Julie says:

  Jeg er selv for 2 år siden flyttet fra mit elskede København efter 38 år..
  Troede aldrig at jeg skulle forlade byen, født og opvokset på Nørrebro, og boet alle steder i Kbh, både Kbh v, Kbh ø, ja også et par år på Amager😬
  Men nu bor jeg altså i Nordsjælland og elsker det…
  Jeg tager selvfølgelig engang i mellem et smut til Kbh, men det er skønt selv at kunne vælge byen til og så tage hjem igen til stilheden, som jeg har lært at elske med tiden…
  Du kommer til at elske det❤️

  Svar
 5. Signe says:

  Godt at høre, du føler ro omkring det. Det er jo også fordi, det er det rigtige, I gør 🙂 God vind med flytning og resten af istandsættelsen.

  Svar
 6. Karina Simonsen says:

  Vi flyttede ud af Kbh. – til Skovlunde – for 15 år siden (WHAT?! Tiden flyver…), og København vil da altid være min by! Sidenote: Nogle af mine veninder syntes, der var uendelig langt til mit nye hjem, dér 13 km fra Rådhuspladsen… Men nu er de selv flyttet til huse hhv. 20 og 40 km længere nordpå…

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *