Plan B

… Om en uge bor vi ikke i København længere.
Det er en pænt underlig sætning for mig at skrive. Men det er sandt.

Oprindeligt var planen, at vi skulle flytte ind i huset på torsdag, altså om præcis en uge, og at vi så i nogle uger skulle have adgang til en vens lejlighed i København i den tid, så vi havde et sted at sove mens det sidste af den værste renovering stod på.
Men den plan kommer simpelthen ikke til at fungere. Det er for omstændigt, særligt fordi at Uma starter i børnehave i Nordsjælland den torsdag.
Så rykker vi sgu bare ind i huset, det kan vi sagtens nå! Var næste indskydelse. Og ja, det kunne vi sikkert godt, for med det tempo og de timer Michael lægger i det lige nu, så er vi nået absurd langt om en uge. Ingen tvivl. MEN vi har brug for en anden løsning. Brug for at kunne få styr på badeværelset, på de sidste vægge, på at få ordnet vores gulve inden vi begynder at rykke vores ting ind.
Så en plan B er nu sat i gang, takket være mine forældre, der vist fornemmede det pres vi ligger under lige nu, og har tilbudt at hjælpe med at finansierer en plan B for os.

Så tirsdag aften checker vi ind i et sommerhus 600 meter fra vores nye hus, og der skal vi bo i to uger mens vi får styr på de sidste store ting i det nye sneglehus. Ting der gerne skulle blive en del nemmere at nå, når vi på 10 minutter kan spankulere derover og arbejde. Når vi så flytter ind, om hvad der bliver om tre uger, skulle det gerne være slut med at støve, ligesom at det skulle være muligt at tage et bad, lave mad og i det hele taget bo der uden at skvatte i murerspande og spartelmasse. Det føles som en god Plan B.
Børnene glæder sig nærmest mere til at bo i sommerhus end til det egentlige hus, og vi voksne ser faktisk også frem til en lille mellemstation oveni det kaos vi står i lige nu med transporttid, en lejlighed der skal nedpakkes, et hus der skal bygges, og et familieliv der skal fungere samtidigt. Nåhja og en pige der starter i børnehave om en uge.
Sommerhus it is. Og vores hus? Altså, hvis I følger med på Instagram, ved I hvordan det står til. Det er nok meget godt med et par ekstra uger…

 

18 replies
 1. Celena says:

  I am SO glad for you! Cecilie, you are a brave soul for embarking on this adventure… all with a very positive attitude (much better than I would have been). How you deserve the break of plan B!

  Svar
 2. C and the City says:

  Holy crap! Det lyder seriøst godt med den plan B. Og det bliver SÅ godt, når I rykker ind i det nye domicil.
  Husk at messe: “Det er en fase, det er en fase, det er en fase” de næste 3 uger i kombi med rødvin. Så går det hele!

  Svar
   • C and the City says:

    Jeg læste det faktisk, som om du var presset, ja. Nok også udfra identifikationen om, at jeg ville være det – og var det, da jeg havde tre uger som “hjemløs”ved min sidste flytning med alle mine ting til opbevaring. Var ved at blive sindssyg.

    At du / I ikke er det, er jo bare top dollar! Man må heldigvis gerne få rødvin alligevel 😉 🙂

    Svar
 3. Aasta Annemone says:

  Uhhhh for en gyser i har gang i.. men godt med en plan b.
  Får helt lyst til at komme og give en hånd med, men det ville alligevel være nok være lidt sært. Men jeg hepper- og det blir så fint det hele. Og er sikker på i kommer til at elske at bo heroppe i Nordsjælland – her er bare dejligt.

  Svar
 4. Louise says:

  Det er så spændende jeres projekt. Lyder til at være en super god plan B 🙂 Hvordan med otto og hans bror skifter de så skole når i flytter?

  Svar
 5. Jannie says:

  Jeg bor i Humlebæk og kører til København hver morgen og retur hver eftermiddag. Hvis jeg på nogen måde kan være behjælpelig, så skal DU sige til. Jeg er ikke en skummel type, bare fan af dig og ikke mindst din familie 👍🏻🍀

  Svar
 6. Rikke says:

  Vi boede i 2 små værelser og lavede mad i fyrrummet i 2 mdr sidste vinter med vores søn på knap 2 år. En ejerskiftesag trak ud. Det var mega hårdt, men det var også noget særligt at forme huset selv og idag ELSKER vi det (gamle) hus og er stolte over resultatet.
  Jeg blev gravid nærmest den dag vi flyttede rigtigt ind, så det ødelagde ikke noget hos os 😉
  God arbejdslyst 🙂

  Svar
 7. Lika says:

  Hvis bare nogle af værelserne er klar, bad og køkken, så er det ingen sag at bo i huset. Men det ved I sikkert allerede:) Vi bor sådan nu, men synes ikke det er et stort problem. Det roder selvfølgeligt lidt mere og da vi stadig er i gang, så vil der stå lidt loft og gipsplader fremme og værktøj, men det gør ingenting. Men vi er så også kun 3 ( næsten 4, hvis man tæller baby i maven med) og bor i et stort hus, så der er rigeligt med plads til det hele.

  Svar
 8. Lika says:

  Glemte: Hvor er det godt I har kunne finde et sted tæt på – det er guld værd at være der så meget som muligt – man når så meget mere. Men stadig – det hele tager meget længere tid end man regner med. Bare da vi satte vores køkken op – shit det tog en evighed, men vi gjorde også alt selv og køkkenet er pænt stort.

  Svar
 9. Signe Hvid says:

  Ihhh – det er så spændende at følge med i jeres husprojekt – det er simpelthen det hyggeligste hus i har købt. Elsker huse med sjæl 💗

  Svar
 10. Viola says:

  Mega god plan! Det må give en masse ro! Vi har boet i vores (ret outdatede og lidt slidte) hus de sidste 3 år og går nu endelig i gang med at renovere…. så jeg er reeet misundelig på hvor mega langt i er nået!
  Og hvor meget overskud det er gjort med – det er sejt! Rigtig god weekend! Og flytning, sgu dag!

  Svar
 11. Nina says:

  Kan godt forstå, at i er lettede over plan B 👍🏼
  Glæder mig til at følge med, når i for alvor rykker ind i Sneglehytten 🐌🏠
  Hvor meget er Leo hos jer ?

  Svar
 12. Stine says:

  I er så seje altså, og det er simpelthen så spændende at følge med! Jeg er selv vokset op midt i en totalrenovering over nogle år, og en sommer boede mine forældre, min søster (3år) og jeg (5år) i vores naboers gæsteværelse. Jeg husker det som en dejlig og hyggelig tid, og det er først efter, jeg selv er blevet mor, at jeg har overvejet, hvor kaotisk det nok har været for min mor! Jeg ønsker jer nogle gode uger frem til, at I kan flytte ind i jeres skønne sneglehytte.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *