Liiiive !

Udover at blogge, bygge hus, være kontorejer, og mor, har jeg også en podcast. Det ved de fleste af jer nok, og min fornemmelse er også, at en del af jer lytter med, og mange tak for det. Vi er i fuld gang med sæson 2, hvor vi har en gæst med i hvert afsnit. Indtil videre har Ida Rud, Julie Ølgaard, Andreas Jessen, Leonora Christina Skov været med.

Sæson 1 afsluttede vi med et Liveshow i Skuespilhuset (lyt til det her, hvis du har lyst) og det er uden tvivl en af de bedste oplevelser jeg har haft nogensinde. Det var så hyggeligt, og på ingen måde så skræmmende som jeg havde forventet og frygtet, og hvad Rachel og jeg troede skulle være en engangsforestilling, har vist sig at være det modsatte, for meget snart gør vi det igen, går på scenen. I København på Hotel Cecil (det gamle Jazzhouse) d. 22. april.
Aarhus og Odense besøger vi også, men datoen for de shows er endnu ikke fastlagt, men det bliver efter alt at dømme inden sommerferien.

Jeg håber at I har lyst til at komme. Billetterne koster 120,- plus gebyr og de kan købes HER. Vi tager efter alt at dømme ikke en gæst med, men laver en Q&A – og taler om et bogstav. Vi ses?!

Jeg glæder mig simpelthen så meget! Og så hpber jeg helt vildt, at I har lyst til at lytte til podcasten. I finder den i iTunes, på Spotify, eller i podcast appen. Bare søg på Voksen ABC.

 

4 replies
  1. Charlotte says:

    I laver seriøst den hyggeligste podcast. Jeg har fået flere veninder hooked på jer også. Håber I bliver ved, selv efter I er færdige med sæson 2. Den giver mig et smil på læben hver gang.

    Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *