I øvrigt

 • Har jeg virkelig nejhatten på lige nu og burde måske vente med at lave “I øvrigt”. Bare for stemningens skyld.
 • Fryser jeg. Hele. Tiden. Det er selvfølgelig til dels på grund af, at foråret teer sig helt åndssvagt med minusgrader og sne + at mine forældres lejlighed, som vi bor i lige nu, er så absurd kold altid, men jeg tror også at søvnmangel har en del at sige. Jeg har ikke sovet så lidt, som jeg gør for tiden, siden jeg havde en nyfødt, og det er trods alt lidt tid siden nu.
 • Skrider tidsplanen i huset konstant, og jeg begynder at mærke presset. Det gør intet godt for mit humør og overskud. Vi kan først flytte ind med børnene når varmen er sat til (fordi det er april og dermed nattefrost åbenbart), og det trækker ud.
 • Har jeg fået et gigantisk påskeæg af min mor. I chokolade. Jeg har besluttet mig for at gemme det til mit træningsforløb er slut. Om 8 uger.
 • Kommer jeg selvfølgelig ikke til at overholde. Det er jo mig. Og chokolade bliver jo også gammelt helt vildt hurtigt. Jeg må hellere spise det. Snart.
 • Var jeg så tæt på at tømme min opsparing og købe flybilletter til mig og børnene, til noget varmt for. Men så gik det op for mig, at det for det første ville være ret pikket overfor Michael (Hej heeej, du bygger lige huset færdigt imens, ikk? Ok!) og at Loulou slet ikke har et pas endnu.
 • Er det 1. april i morgen og jeg kan ikke klare det. Jeg har det virkelig svært med koncept aprilsnar. Er ikke sikker på hvorfor, men det er ret voldsomt så lidt jeg bryder mig om det.
 • Er jeg pludselig blevet enormt glad for at gå i blåt tøj.
 • Savner jeg min mand helt uhæmmet. Jeg har kun set ham ganske kort siden i mandags, og det var i går, hvor han kom hjem til mine forældre og spiste og sov, og så i morges da vi stod op (han sov i stuen med Otto) og ellers har vi kun kontakt over telefonen, typisk omkring noget med renovering eller børn. Vi skal seriøst på date ligeså snart det er muligt.
 • Er jeg stadigvæk hidsig over at mit rejsekort blev (mis)brugt så længe, inden jeg opdagede det. Rasende på mig selv over at være så distræt og ikke opdage det, og rasende over, at man kan finde på at køre rundt på et kort man har fundet. Strengt.
 • Tager det virkelig lang tid at få tilsendt et nyt rejsekort.
 • Går jeg i seng. Nu. Inden jeg begynder at skælde mere ud.

16 replies
 1. Anne says:

  Blot til info – på Hovedbanen kan du få lavet et nyt rejsekort med billede und alles og få det med med det samme. Men det tyder på du at det et for sent med den information .

  Svar
 2. Tine says:

  Jeg er så glad for at hører, at jeg ikke er det eneste menneske som bare ikke synes 1 april, er det fedeste i verden. Tak for god blog. Det bliver så godt når foråret kommer, når der er timer nok i døgnet til at nå at sove i, og når huset er færdigt.❤️

  Svar
 3. Mie says:

  It’s darkest before the dawn, er det ikke sådan udtrykket er? Den bruger jeg tit, når nej hatten trykker, ikke at det altid hjælper, men nogle gange gør det.
  Indtil det begynder at lysne så er det da i det mindste en virkelig flot neglelak du har på, og nogle gange så hjælper den slags sgu lidt, hvor overfladisk det end lyder. Så kig lidt intenst på den og tænk “det spiller sgu, så mangler vi bare lige resten”. Pøj pøj med det hele. Det bliver skide godt. I er der snart, og så bliver det sommer i Hornbæk – hvilket er helt magisk!

  Svar
 4. Nina says:

  Øv med tidsplanen ! Jeg kan virkelig godt forstå, at du er ved at ha’ fået nok nu 😬 Men det hele er værd at vente på … og det blir så FEDT når i lander i Hornbæk, sådan rigtigt 🤗
  Hvornår er den nye indflytnings dato så ??

  Tanker herfra ❤️

  Svar
 5. Line says:

  I øvrigt – er dit hår mega pænt og dit tøj lækkert. OG, du har lak på! Det bliver en fantastisk april 😉

  Svar
 6. Dittw says:

  Men det er stadig super spændende at følge med i😊. Hold ud – vi hepper på jer! Glæder mig til at se det endelige resultat👍🏻

  Svar
 7. Mie says:

  Hej. Har I taget Otto helt ud af skolen i disse måneder? Det må være svært at få en skolegang til at hænge sammen med forskellige hjem, meget transporttid og faste mødetider plus lektier. Hilsen Mie

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *