I øvrigt

 • Får jeg altid akut brug for at græde, når jeg hører Higher Love af Alex Vargas. Jeg aner ikke, hvad det er ved lige det nummer, der trigger mig. Teksten? Arrangementet? Men den er sikker hver gang.
 • Er det først for nyligt gået op for mig, at Alex Vargas er dansk.
 • Undrer det mig, at så mange spørger, om vi ikke lige skal have nogle flere børn. Er det ikke ret privat? Og det skal vi i øvrigt ikke.
 • Er jeg et par uger bagud i “Gift ved første blik- USA”, og skiftevis glæder mig over det og er nervøs for om jeg når at se det, inden de udløber… #FirstworldProblem
 • Er Hornbæk så overdrevet stille, særligt om natten, hvilket resulterer i at ALLE sover igennem. Seriøst. Ikke engang Loulou har været vågen en eneste gang om natten, i den tid vi har været her. Til gengæld er hun så udhvilet klokken 5.20 sharp hver morgen.
 • Skal vi snart til at have gang i nogle måltidskasser igen, når vi lige er faldet på plads. Husk at Ret Nemt Måltidskasser giver 20% på de første to leveringer HER
 • Øver jeg mig på at spise morgenmad. Igen. HvorFOR er det så svært?? Bliver nærmest dårlig bare ved tanken om mad om morgenen.
 • Bliver jeg VED med at slå mine planter ihjel. HvorFOR?! Jeg passer dem altså ordentligt. Agtigt.
 • Har vi sagt farvel til vores lejlighed i Store Kongensgade, hvilket var så overdrevet underligt, og muligvis gav mig en anelse våde øjne.
 • Er jeg ret bange for, om det at vi er flyttet, kommer til at gå udover mine venskaber. Jeg tror det ikke, men det sidder i baghovedet.
 • Er jeg begyndt at gå med hue indenfor. Ja, jeg er en af dem. Det føles ligesom bare så trygt og lækkert.
 • Synes jeg det er ret eksotisk, at vi har en ægte postkasse, der bare er vores. #bybarn
 • Har jeg skabt en, hvis jeg selv skal sige det, mega fed playliste, som vi bruger når vi bygger ovre i huset. Find den heeeeer.

 

19 replies
 1. Mie says:

  Vi fik 3 børn i løbet af 3 1/2 år (tvillinger anden gang), og folk begyndte nærmest med det samme at spørge, om vi ikke snart skulle have flere…?! Som om det at få børn var et tog, der bare ikke kunne stoppes, når det først var i gang. “Nåmen, nu har vi lissom fået mere end 1,7 barn, point of no return! Full-on breedin’ fra nu af!!”

  Svar
  • P says:

   Ja! Da jeg var gravid med nummer tre, spurgte folk også virkeligt ofte, om vi skulle have flere. Jeg tænkte bare “må jeg lige føde den her først måske?!???”

   Svar
 2. Karoline says:

  Hvorfor VIL du spise morgenmad, når du ikke har appetit? Der er ikke noget belæg for påstanden om, at det er sundere at spise morgenmad ift. at springe den over 😌

  Svar
  • Sneglcille says:

   Fordi at jeg kan mærke, at det får udover min koncentration, mit blodsukker og hele min dag, når jeg ikke gør. Kan snildt leve af kaffe helt frem til aftensmaden, og det kan umuligt være godt. Når jeg får morgenmad ned kan jeg bedre mærke sult i løbet af dagen, og det tænker jeg er ret sundt.

   Svar
 3. Signe says:

  Ja. Det gi’r da mening. Flere børn oven i husprojektet. Lige, hvad I har brug for 😃 I skal da til gengæld ha’ sådan en klistermærkefamilie i tændstikmennesker på postkassen! De er så fine.

  Svar
 4. Anne-Sofie says:

  Har det på præcis samme måde med den sang af Alex Vargas.. hver gang!

  Vi flyttede væk fra byen for 1 års tid siden, og jeg kan sagtens genkende den angst for at venskaberne vil ændre sig.
  Jeg synes måske, det var lidt anderledes i starten, men nu har vi fundet en ny måde at finde tid sammen på- fx noget med at mødes på café el. lign i Lyngby, så det ligesom er på halvvejen-ish for begge, eller at blive inde i byen efter arbejde, og tage det sidste tog hjem, og og og.. nu fungerer det helt fint, og starten var måske også mest fordi, jeg lige selv skulle finde mig til rette i min ‘nye by’!
  Det bliver godt- I promise 🙏🏻

  Svar
 5. Louise says:

  Min kæreste og jeg blev konstant spurgt om vi ikke snart skulle have et barn – alt imens vi havde forsøgt i 2 år, og skulle til at begynde i fertilitetsbehandling. Det vidste folk selvfølgelig ikke, men lige præcis derfor skal man lade være med at spørge. Det kunne jo være at der en grund til at man ikke havde børn, hvad enten det så er fordi at man ikke vil have børn, har svært ved det eller muligvis har mistet. Det var SÅ hårdt, og gjorde mig ked af det hver gang.
  On another note; vi er også lige flyttet, og lige præcis den tanke du har ang. venskaber har jeg også. Jeg håber det virkelig ikke, men for hulan det bekymrer mig!

  Svar
  • Vægten says:

   Ååhh kan følge dig så meget! Hvorfor spørger folk hele tiden om man ikke snart skal have børn? Jeg er så træt af det – man har jo ikke ligefrem lyst til at dele alt! Og lige netop dét er så personligt og privat.

   Svar
 6. Mie says:

  Jeg bliver bare nødt til, at melde ind vedr. Gift ved første blik. Der er så få der ser den amerikanske version – så ingen at tale med og jeg er RASENDE på Nick! Kan vi please tage en debat, når du er med igen! Helt frus efter søndagens afsnit! Christ!

  Svar
  • Kristine says:

   Jeg er bare SÅ enig og med-rasende, Mie! Det var som om det bare slog klik for ham, og han fra det ene øjeblik til det andet blev til et usympatisk r**hul!

   Svar
  • Sneglcille says:

   Nej? Nick? Åh nej! Han er jo min yndlings! #TeamAkavetintrovertALTID
   Jeg ser det i aften så. Helt skuffet på forhånd er jeg 😳🙈

   Svar
   • Ida says:

    Så er 11. afsnit her også!
    Ekspert til Nick: “Ægteskab er ikke for drengerøve. Det er for voksne mænd!”
    Klip til Nick, der nikker indforstået, med sit strithår lige op i luften med vilje og solbrillerne i nakken. Haha!
    Jeg hepper på dem igen nu (og håber han var lidt for fuld i gerningsøjeblikket), men jeg føler mig stadig ikke forløst ift. konflikten!

    Svar
    • Sneglcille says:

     OK! Nu har jeg set det.
     Jeg hepper også, men hoooold kæft, hvor er han nederen.
     Hvorfor kan de ikke bare…
     Make it work.
     Altså!

     Svar
 7. Louise says:

  Har det på præcis samme måde med Higher Love. Og den er jo med i den nye Fitness World eller DK reklame. Mærker altid tårerne brænde bag øjnene 🙂

  Svar
 8. Sisse says:

  Jeg seriøst ELSKER den playliste! Virkelig lækker musiksmag, lige efter mit hjerte. Har ikke hørt andet, siden I linkede til den 😀

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *