I min virtuelle indkøbskurv

Alle links i dette indlæg er reklamelinks.

Nu må det faktisk gerne blive forår. Sneen er pæn og hyggelig. I januar, måske februar. Men i marts og april? Nej. Jeg længes efter solskin, farver, bare tæer, sommerkjoler og nøgne ankler. Den længsel ses ret tydeligt på mine gemte sager på diverse webshops. Lige nu er det følgende ting jeg overvejer om skal til Hornbæk (stadigvæk skørt at skrive) og bo lidt hos mig ….

1.OK! Hvis jeg kun skulle købe en ting til foråret/sommeren, skulle det være denne her. Jeg elsker alt ved den. 1000,- HER

2. Nu da jeg er flyttet på landet og har vendt min elskede storby ryggen, tænker jeg at denne her kæde kunne være den perfekte lille kærlighedserklæring til byen… Kæde fra Pernille Corydon 550,- HER

3. Jeg tror måske at jeg føler mig klar til at iføre mig en bikini til sommer, for selvom jeg har strækmærker og ikke er lige så fast i kødet som jeg har været, bliver jeg aldrig en badedragt-type. Har i hvert fald endnu ikke fundet en, der helt gør noget godt for min lange overkrop. Denne her bikini er højtaljet og så elsker jeg printet og toppen som jeg mistænker vil gøre gode ting for mig. Find den til 1200,- HER

4. RET vild med grøn for tiden, og som altid kan Nue Notes bare noget med kjolesnit. Lidt damet, men på den helt rigtige måde. Vil bruge den til ankelstøvler og med stoooore solbriller. 1000,- HER

5. Otto kiggede mig over skulderen da jeg fritlagde denne her og spurgte hvad jeg skulle bruge en kartoffel til. Nå. Jeg synes det er den perfekte ferie/strand taske til værdier, læbepomade, sutter og den slags man har i sin taske, og den koster 200,- #billigkartoffel HER

6. Ankelstøvler! Jeg har efterhånden slidt alle mine op, og skal til at tilføje nogle nye. De sorte fra Billi Bi prøvede jeg i Magasin for nyligt, men købte dem ikke, og da jeg kom tilbage var de væk i min størrelse. Æv. Men de er her, og nu har jeg også set mig lun på de lyserøde … Perfekt til sommerkjoler og striktrøjer, når den danske sommer viser sit kølige ansigt (snart ikk?!) De koster 1500,- HER

7. Denne her farve! SÅ pæn. Desværre er de udsolgt i min størrelse, men jeg kommer til at holde skarpt øje med om de lander snart igen. De findes i andre farver også, men det er altså den kølige mint agtige farve, der får mit hjerte til at banke. Find dem til 300,- HER

8. Lyserød, ballonærmer, fin krave, jeg er forelsket! 249,- HER (Edit: Og bedst som jeg havde lavet kollagen og skulle til at udgive, stødte jeg på denne her. Og købte den.)

9. Mine yndlingssandaler nu i en brændt orange. Det bliver et ja tak fra mig. 1300,- HER

10.Jeg går og sparer på de sidste dråber i denne her og må nok indse, at jeg skal have en ny asap. Den er simpelthen SÅ god! 560,- HER

2 replies
  1. Lise says:

    Ej mand😍 , nu fik du mig til at købe støvler -a la dine udvalgte -bare med leopard 🙈
    Passer syge børn, så lidt fryns er på sin plads…

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *