Fugt = glød

REKLAME FOR CLINIQUE

Min hud kommer let til at se træt og grålig ud, sikkert fordi at jeg ikke sover nok og efterhånden drikker mere kaffe end vand. Og da der er lange udsigter til mere søvn, har jeg i stedet brugt de sidste par år på at finde de produkter, der gør min hud frisk og pæn. Jeg har tidligere nævnt, hvordan jeg går efter alt der hedder noget med glow, men jeg er på det seneste også blevet en sucker for Moisture, simpelthen fordi, at det er gået op for mig, at det særligt er fugt, der gør tricket for min glød. Jeg har ellers ikke synligt tør hud, og skal derfor også passe på hvilke fugtgivende produkter jeg bruger, da det godt kan blive en glinsende og klistret affære. Men de fugtgivende produkter min hud gider at spise, de gør hele forskellen, og får den (og dermed mig) til at se mere frisk ud, min makeup ligger pænere og jeg slipper for den grålige tone, som jeg ellers lynhurtigt får øje på, når jeg “glemmer” mine hudrutiner.

Jeg bruger en del forskellige produkter, og skifter ofte imellem flere forskellige, efter årstid, behov og humør – Dog er der tre-fire brands jeg altid vender tilbage til, ligesom at der er produkter jeg sværger til og som aldrig forsvinder helt fra min hylde. Clinique er et af de mærker, og hvis I har fulgt med hos mig ved I måske at jeg særligt er glad for Cliniques fugtgivende produkter som jeg har brugt i årevis. Der er nu en ny dreng i Clinique-klassen, en fugtgivende sværvægter med det mundrette navn Moisture Surge 72-Hour Auto-replenishing Hydrator, som jeg har fået lov til at prøve.

I videoen herunder fortæller jeg lidt mere, både om cremen, om det der med fugt, om hvordan jeg ført for nyligt er begyndt at gå op i det der med hudpleje og lidt om mine rutiner, der gerne skal være hurtige og nemme…

 

Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-replenishing Hydrator kan du købe HER – Jeg har den med 50 ml, som koster 225,-

17 replies
 1. Luna says:

  Hvor er du sød manner! Jeg elsker at din personlighed altid skinner igennem og man aldrig er i tvivl om at du står inde for det du laver. Kæmpe ros! … og så skal jeg da i den grad ud og købe den der! 🙈❤️

  Svar
 2. Camilla says:

  Yay til en video – det er simpelthen så hyggeligt når du laver dem 🙂
  – Og jeg er da overbevist om at jeg skal eje den creme dér!

  Svar
 3. A says:

  Tak for anbefaling! Vil du også give fif om, hvorvidt du bruger andre hudplejeprodukter inden du påfører cremen, eller om den godt kan stå alene? 🤔

  Svar
  • Sneglcille says:

   Selvfølgelig. Den kan sagtens bruges alene. Jeg bruger næsten altid en øjencreme fra Karmameju (når jeg husker det) og altid (!) T-zone peeling fra pudderdåserne (både morgen og aften under Clinique cremen) 🙂

   Svar
 4. Rutsje says:

  😅 jeg har nok læst overskriften på bloglovin 5 gange i hvert fald. Hver gang som FRugt = glAd – tænkte det var en mærkelig titel 😅 fangede først den rigtige overskrift, da jeg tog mig sammen og klikkede ind på indlægget 🤣

  Svar
  • Sneglcille says:

   Kender det godt. Jeg læser også ord, uden at læse dem, hvilket ind imellem giver nogle sjove sætninger.

   Svar
 5. Josefine F says:

  Du er simpelthen så god til at lave dine sponsorerede indlæg personlige! Jeg lapper det i mig 🙂
  Generelt så kan jeg rigtig godt lide ved dine sponsorerede indlæg, at man kan se allerede fra Bloglovin’ (eller instagram), at det er sponsoreret. Så kan jeg selv vurdere, om det er relevant for mig at læse med.

  Svar
 6. Ditte says:

  Den creme ser virkelig ud til at udrette mirakler for min knastøre hud. Ved du om der er parfume og parabener i?

  Svar
 7. Emma says:

  Jeg saaavner dine videoer. De er altid så skønne 🙂
  Jeg stemmer for en video med alt hvad du har har hudpleje halløj og en med beauty grej 🙂 🙂 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *