Et badeværelse bliver til… Med lidt hjælp


Reklame for Badarkitekten

Næste skridt i den vanvittige renovering vi står midt i er et af de større. Nemlig badeværelset, som, hvis I har fulgt med på sneglehyttens Instagram, allerede godt ved, er en liga for sig. Lige nu as we speak ser det nemlig således ud:

 

Ja.

Da vi overtog huset så det egentlig funktionelt nok ud, badeværelset, men var simpelthen så grimt, at det ikke var til at holde ud. Så derfor har jeg ikke engang et billede af det, men forestil jer det her, all over:

Nu er de brune fliser væk og der er ikke meget tilbage af rummet, selv en af væggene mangler.

Der er med andre ord lidt at tage fat på, og det er altså NU at den helt store transformation skal gå i gang.

Vi har helt fra da vi begyndte at fjerne fliserne tilbage i januar vidst, at vi gerne ville holde det i lyse og måske blålige eller grønne toner, og så drømmer vi om to brusere, da vi er en del mennesker på matriklen og nok først får lavet vores andet badeværelse til næste år. Derudover vidste vi ikke helt, hvad vi ville, hvilket er ret meget det mønster, der viser sig i hele huset. Altså at vi tager det hen af vejen og løbende finder på løsninger. Det fungerer sådan set fint nok, men når det gælder badeværelser, ved vi af erfaring, at det er ret vigtigt med en eller anden form for plan. Heldigvis har vi allieret os med nogen, der er meget bedre til det med løsninger, tegninger og planer. Nemlig badarkitekten.dk
Et koncept som jeg aldrig havde hørt om, men som jeg indtil videre er helt pjattet med.
Vi har udfyldt en online formular med mål på vores “badeværelse”, et link til vores inspirations-board på Pinterest, nogle ord om vores tanker og ønsker, samt situationen pt, og derfra har vi haft nogle samtaler med to arkitekter, omkring materialer, behov og så videre. Få dage senere landede en mappe i vores indbakke med tegninger, forslag til alt fra materialer til møbler, og en udførlig beskrivelse af, hvad hun, vores arkitekt, mente vi ville blive glade for.
Og det blev vi altså. Hun har fundet på den fineste løsning og har med nedenstående moodboard ret meget nailet vores egen vision og ikke mindst fået den sporet ind på noget specifikt, hvilket vi som sagt godt kan være ret dårlige til når musikken først spiller.

Vi har netop bestilt de produkter fra VVSmester.dk som vi skal bruge, og om få dage går vi i gang med badeværelset som vi nu rent faktisk har en ide om, hvordan skal se ud. Takket være badarkitekten.

Jeg håber meget, at jeg kan vise jer et færdigt badeværelse og tilblivelsen af det (videeeo!) om få uger.
Indtil da kan I få et lille preview på den løsning badarkitekten har lavet til os og som vi vil gå udfra.

Læs mere, se priser og book din egen løsning lige HER

13 replies
 1. MorT2 says:

  Det bliver godt nok et smukt hjem 🙂 Skal i ikke have badekar nu når i flytter i hus? Jeg elsker vores!! Vores børn elsker at tage karbad sammen.

  Svar
 2. Katrine says:

  Det er så spændende at følge med i jeres store husprojekt.
  Har I tænkt på, måske også at få to håndvaske, nu når I gerne ville have to brusere?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det har vi tænkt på, og det havde vi faktisk også i vores lejlighed. Men jeg tror vi går med én enkelt, men en der er lidt bred.

   Svar
 3. Pernille says:

  Så spændende! Lav endelig en video – før/efter. Elsker make-over videoer, så lav gerne flere af dem, nu hvor I renoverer jeres hus :o) Held og lykke med badeværelsesprojektet.

  Svar
 4. Julie says:

  Spændende projekt! Jeg er ingen ekspert, men har i testet hvor meget varmt vand i har? I vores hus har vi ikke varmt vand nok til at to brusere kørende samtidig med mindre det er et lynbad. Og vores varmvandsbeholder er rimelig ny og vistnok normal størrelse 😊

  Svar
 5. JS says:

  Meget lækkert og tak fordi vi får lov til at følge med. Men lige et tips, tænk en gang til over om I virkelig vil have en vask der står oven på bænken og ikke er nedsænket i den. Vand iblandet sæbe, tandpasta og snavs render ned ad siderne udvendigt (jo, det gør) og efterhånden bliver det sværere og sværere at gøre ordentlig rent rundt om vasken. Snakker af erfaring og gør det aldrig igen!

  Svar
 6. sidsel says:

  Hejsa, når jeg åbner blogindlægget i browseren på min PC kan jeg ikke se, hvem du henviser til – hverken der hvor du skriver, hvem du reklamerer for eller i selve teksten i indlægget. Jeg kan godt se det på min telefon. Måske er det bare min Chrome browser, der er mærkelig…?

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] og VVS Mester tilbød deres hjælp med planlægningen (se mere om starten af forløbet her) og det var en kæmpe øjenåbner og virkelig noget af det, vi har anbefalet flere siden: At få […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *