Den anden side

Det har været en lang uge. Hold kæft, den har været lang. De værste tåger er nu lettet, feberen har langt om længe givet slip, antibiotikaen ser ud til at gøre det den skal og vi kan igen kende Loulou. Det her forløb har været noget af det sværeste jeg har oplevet som mor, og det kommer nok til at sidde i mig og spøge noget tid, men for første gang i en lille uge er det som om at mine skuldre sidder hvor de plejer, jeg har smilt og grinet og trukket vejret ned i maven, og det er tiltrængt.

Bekymringerne er mindsket, vi er ude på den anden side og nu sætter vi foden på speederen herhjemme. For næsten alt har stået stille, så der er lidt at gå i gang med. Nåhja, og om 17 dage bor vi ikke længere i vores lejlighed. Vores hus er på ingen måde indflytningsklar. Vi er bagud med alting, og har i det hele taget mistet overblikket over hele linjen. Så det er noget med at lægge nogle gode planer, tage imod al hjælp vi kan, og ja, deal with it. Det er ret uoverskueligt, men for fanden vi har hinanden, vi er raske, det går godt, og vi når det, vi når.

Jeg skal nok fortælle meget mere om flytning, fremtid, hus, status, liv og så videre. For nu ville jeg bare lige komme med et pip! om at jeg er her igen og at der atter er ro på. Tak for tålmodigheden, forståelsen og ikke mindst de mange kommentarer både her og på Instagram. Det har været enormt overvældende og meget værdsat.

9 replies
 1. Christina says:

  Hvor er det godt, at det går fremad 🙂
  En ting ad gangen, der er altid en dag imorgen også.
  Varme tanker og god energi til jer 🙂

  Svar
 2. Cecilie says:

  Hvor er det godt at høre Loulou er ovenpå igen, de er gudskelov herreseje vores små mennesker😀 var selv igennem en lignende tur med min på det tidspunkt 3-årlige søn med stafylikokker i en skoldkop i sommer og 6 dages indlæggelse i isolation i sommer med slanger og antibiotika til lillemanden og ingen søvn til mor☹️ Kæmpe knus til dig og Loulou😘

  Svar
 3. Katrine O. says:

  Åh hvor er det godt at høre, at Loulou er ved at være sig selv igen. Det må have været så voldsom en oplevelse for jer alle.

  Tænker at det simpelthen må være muligt at låne/leje et af de mange sommerhuse oppe i Hornbæk i en måneds tid, mens I catcher op på husrenovering. Så skal I i

  Svar
 4. Katrine O. says:

  Hov, kom til at trykke send lidt hurtigt.

  Ville bare lige slutte af med at så skulle I i det mindste ikke bo i hele rodet og kan komme lidt væk fra det med børnene 🙂

  Rigtig mange tanker til jer alle 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Vi havde overvejet det, men det bliver lidt voldsomt med en måned mere med dobbelt husleje. Tilgengæld har vi fået lov til at “passe” en lejlighed på Østerbro nogle uger, så der kommer til at være en mellemperiode der 🙂

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *