Bucketlist: Det jeg virkelig drømmer om

Jeg er ualmindeligt glad for lister. I det hele taget det der med at få skrevet ting ned, hvad end det er tanker, planer, ærinder, eller drømme. Det der med at få det gjort konkret på et stykke papir gør et eller andet. Lige siden jeg var ret lille har jeg skrevet ALT ned, men især ønsker og drømme. Ikke til andre end mig selv, men nok med et spinkelt håb om, at det kunne sætte noget i gang, sådan i universet nærmest. Ja, det lyder sgu lidt mere spirituelt end hvad jeg er til, men det har altid givet mening for mig. Som voksen har de nedskrevne håb, drømme og ønsker også gjort noget for mit drive og mine ambitioner. Noget godt. Jeg bliver mere målsat af dem og selvom over halvdelen af de ting jeg drømmer om, og som rammer mine lister, er dybt urealistiske, gør det alligevel kun gode ting ved mit gåpåmod og jeg vil anbefale det til alle. Ingenting er for stort eller småt. Da jeg var omkring 12 år var det meget noget med anerkendelse. Jeg skrev mål som: Vært på MTV, 13-tal i alle fag, verdenskendt danser, den slags.
I dag er der stadigvæk en del af den slags drømme på mine mange lister, men der har sneget sig væsentligt flere af de mindre og mere realistiske håb og drømme med. Men de Urealistiske er i den grad også at finde… For eksempel har der i årevis stået, at jeg vil være med i Mads & Monopolet, hvilket jeg godt ved aaaaldrig bliver en realitet, men jeg fjerner det simpelthen ikke, for det ER min største drøm. Så alt imens at de fleste af mine kollegaer drømmer om Vild med dans, vil jeg bare gerne på P4 og tale med Mads Steffensen.

Jeg kommer aldrig til at dele alle de ønsker og drømme jeg går og skriver ned, for nogle ting tror jeg er sundt at holde for sig selv, men der er bestemt nogle af dem I gerne må se, for jeg tror som sagt aldrig at det er en dårlig ide, at sende de ting man virkelig drømmer om ud virkeligheden… Hvad er det værste der kan ske?!
Jeg drømmer (også) om:

 • At indlæse lydbøger.
 • At lægge stemme til tegnefilm.
 • At forene mig 100% med (og hvile i) mit udseende og min krop.
 • At skrive bøger. Gerne i flere genre.
 • At arbejde meget mere sammen med Rachel.
 • Anerkendelse fra dem der tvivler på mig.
 • Mere tålmodighed. Til alt.
 • At designe en børnetøjskollektion med snegleprint.
 • At komme på forsiden af et magasin.
 • At lære at gå med læbestift.

Hvad drømmer du om?

21 replies
 1. Sara says:

  Jeg drømmer om at komme til at hvile i mig selv, have mere tiltro til mig selv og lære at lade være med at bruge så meget energi på at bekymre mig om hvad andre synes og tænker om mig, og så drømmer jeg om at finde et job jeg er glad for når jeg snart er færdig som studerende. ❤️

  Svar
 2. Mia says:

  Jeg drømmer om
  at synge i et band,
  at finde et charmerende gammelt hus, som jeg kan bo i med min familie,
  at rejse meget mere, og
  at spille med i Doctor Who. 😁 Selvfølgelig vil jeg allerhelst spille Doktoren eller companion, men en lillebitte birolle kunne også sagtens bruges. 😉

  Og så drømmer jeg jo helt ærligt også lidt om at vinde et par millioner, for det ville gøre en hel masse ting meget meget nemmere lige nu. 😂

  Svar
 3. Mette says:

  Drømmer også om det med at indlæse lydbøger, finde indre ro og lære at gå med læbestift.
  Drømmer derudover om:
  At være bedre til at være i nuet
  At blive bedre til at jonglere 1000 ting på samme tid uden at få høj puls. Eller bare blive bedre til kun at have fokus på én (1!) ting ad gangen.
  At turde tage snakken med min mand om vores forhold….

  Svar
 4. Rutsje says:

  Sjovt. Jeg faldt lige over sådan en liste forleden. Havde glemt alt om at den eksisterede. Den er egentlig ikke så forfærdelig gammel, og nu er jeg i mål – og det havde jeg OVERHOVEDET ikke fundet realistisk, da jeg lavede den. Så jeg tror, du har ret. – Hepper på dig i monopolet!

  Svar
 5. Jeanette says:

  Jeg synes, du har den lækreste, rolige, behagelige stemme. Jeg tror virkelig, du ville være god til at indlæse lydbøger.

  Svar
 6. Laina says:

  Mini Rodini!!!!! De skal da lave en kollektion med dig!! Jeg ville elsker det, jeg ved det bare allerede!

  Og ville bestemt også høre Mads og Monopolet hvis du var med! #sneglenimonopolet

  Svar
 7. Justtravel.dk says:

  Drømmer om at rejse rundt i Asien i 3-6 mdr med mine unger. Har en lang rejse bucket list.

  Stemmer dælme for dig i monopolet. Den eneste podcast der kan måle sig med M&M, er da voksen-abc.

  Svar
 8. Lis says:

  Jeg har altid drømt om at skrive en bog! Jeg har endelig fundet ud af hvad den skal handle om — så er næste kæmpe skridt at føre drømmen ud i livet 🙂

  Svar
 9. Rikke says:

  Jeg drømmer om at købe et nedlagt landbrug, og sætte det i stand❤️ Lave en kæmpe køkkenhave og bygge et shelter i haven og en bålplads, så ungerne kan sove ude om sommeren❤️
  Jeg drømmer om at finde et job jeg glæder mig til at stå op til om morgenen. Jeg drømmer om at blive rask. Jeg drømmer om at kunne slippe mine bekymringer og leve mere i nuet❤️

  Svar
 10. Astrid says:

  Åh, du rammer plet så det gør ondt! Måske man skulle kaste sig ud i den slags, når man nu føler at man ikke rigtig har noget “at få sommerfugle i maven” i fremtiden..
  Jeg tilslutter mig #sneglenimonopolet! Der er ikke nogen jeg hellere vil tage imod råd fra eller lytte til end dig!

  Svar
 11. Clara says:

  Jeg drømmer om at blive rask og glad, så min kæreste er stolt af mig og det, jeg kan. Jeg drømmer om at rejse verden rundt sammen med ham, og at blive rask nok til at få børn og være en god og kærlig mor.

  Svar
 12. Enandenmor says:

  Jeg drømmer om, at mit liv bliver ved at være som det er idag – ikke på præcis samme måde, men med de samme mennesker og med den følelse af at være det helt rigtige sted – hvor jeg trives med min mand og mine børn og bare er grundlæggende glad og tilfreds.

  Ps. Hvor er din trøje på billedet fra?
  Pps. Jeg håber du kommer i Monopolet!!!!

  Svar
 13. T says:

  Jeg drømmer om at blive selvstændig og håber, jeg har modet til at udvikle min idé, så den bliver lanceret som jeg drømmer om. Lige om lidt.
  Og så drømmer jeg om at få et barn mere.

  Svar
 14. Line says:

  Sikke nogle fine drømme! Og du ville da være helt perfekt til mange af dem 🙂
  Jeg drømmer om:
  -at få udgivet et større debatindlæg/kronik i et landsdækkende medie
  -at holde en kærlighedsfest med min elskede
  -at skrive en bog
  -at bo i Mellemøsten
  -at tilgive
  -pæn hud

  Svar
 15. Anne says:

  Når du en gang kommer i Mads og Monopolet, hvad er så dit drømmepanel? Hvem ville du sidde der med?

  Jeg har kun en drøm pt. eller en alt overskyggende drøm. At få barn nr. 2.

  Meen jeg drømmer også om at flytte i kollektiv med min mand, søn, søster, svoger og deres 2 børn.

  Og så drømmer jeg om en varm sommer eller en rejse sydpå.

  Svar
 16. Carina H says:

  Jeg drømmer om at finde noget jeg er så god til, at jeg kan starte mit eget firma med det. For at give mig lidt mere frihed i forhold børnene. Manden har egen virksomhed, som jeg klarer alt det økonomiske og administrative for, så alt med at drive en virksomhed har jeg tjek på. Det er slet ikke her jeg har min uddannelse, så det med at klare den økonomiske del for andre er ikke aktuelt.
  Lige nu kører jeg 1 time hver vej hver dag til et job, som jeg er god til og som jeg synes er fedt. Men jeg drømmer stadig om at finde lige det, som jeg selv kan være helt herre over.
  Jeg har i øvrigt også altid lavet lister. Så sent som i går var det en liste (på Wunderlist takket være din anbefaling – det spiller bare!) over alt det rengøring/oprydning/sortering jeg skulle have klaret.

  Svar
 17. Ida says:

  Det er ret surrealistisk at læse, at du drømmer om at forene dig med dit udseende og krop. Du er jo SÅ smuk!

  Det har hjulpet mig at vende opmærksomheden væk fra udseendet, for hvad skal man egentlig med det? Der er jo så mange faktorer, man ikke kan ændre på: appelsinhud, strækmærker, kropsbygning, osv., og jeg bliver nok aldrig 100% tilfreds. Så det mål har jeg simpelthen droppet.

  Så fokuserer jeg i stedet på, hvad jeg kan med min krop. At den er stærk og frisk, den er sund, den klarer alt det, den skal, den har været meget igennem og den fortjener det bedste. Den er mit middel til glæde, værdi og nydelse, og den er sgu ret sej. Jeg elsker at klæde mig lækkert på, og det giver mig selvfølgelig en god følelse at gøre noget ud af mit udseende. Men først og fremmest er den mit redskab i livet og den skal bruges til at gøre de ting, der giver mig værdi i livet. Så kæmpe tak til min krop!

  Svar
 18. Sara says:

  Jeg drømmer om at mine veninder snart får børn, så jeg ikke er alene i moderskabet.
  Jeg drømmer om at få et barn mere.
  Jeg drømmer om at finde et arbejde jeg elsker.

  /Sara 🙂

  Svar
 19. Marie says:

  Orv, ja!! Fantastiske drømme – jeg gad også godt st lytte til dig fra Mads og monopolet!
  Og tøjkollektion med snegleprint, go for it, med din gode smag, kan det kun blive lækkert og fint på samme tid! #sneglekollektion 🐌

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *