Altid på farten, aldrig uden kaffe

REKLAME FOR EVA SOLO

Man skal ikke have fulgt med særlig længe for at vide, at jeg stort set altid har en kop kaffe i hånden. Hjemme, ude, på farten, alle steder. Om jeg er på vej et sted hen eller bare er ude og gå for turens skyld, aldrig uden kaffe.

Derfor har jeg efterhånden også fået samlet en relativ stor mængde termokopper til formålet, for selvom jeg elsker en god købekaffe, er det både bedre for min økonomi og for miljøet med en genbrugelig kop.

Jeg har været de fleste kopper igennem på markedet og er nået frem til gang på gang, at de allerbedste er fra Eva Solo. De holder i den grad på varmen, meget længere end de lover, hvilket jeg erfarede da jeg engang havde glemt en halv kop i tasken og hældte den ud i vasken dagen efter, og kaffen fortsat dampede.

Jeg har brugt Eva Solos to go kopper siden jeg var gravid med Uma for tre år siden. Dengang brugte jeg dem til hindbærblad te, siden da er de både blevet brugt til at transportere kogt varm vand til sutteflasker og selvfølgelig litervis af kaffe. Min mand hugger dem også konstant, og jeg er derfor begejstret for at der er kommet nye varianter af den geniale kop.

Der er en til enhver smag, da de kommer i et væld af farver. Og ikke nok med at de holder på varmen, man kan sagtens have den liggende i sin taske, i klapvognen eller sin cykelkurv. Den holder tæt. I promise!

Lige nu kan du købe koppen i med 20% rabat. Følg linket her, hvor du kan se mine to-go favoritter og købe din egen kop (og måske en til en ven, til næste gåtur?) med koden SNEGLCILLE20 (gyldig til d. 18. Marts).

God tur!

16 replies
  • Sneglcille says:

   Ja. Jeg har prøvet begge. Det er ikke helt den samme, men samme princip, hvor man ligesom trykker/vipper den ned, for at drikke af den. Begge holder lige tæt.

   Svar
 1. Maria says:

  Hmm, jeg kan få rabatkoden til at virke på den grå, men ikke den sorte udgave? Er enkelte farver udvalgt/undtaget ift. Rabatten?

  Svar
 2. Christine says:

  Jeg er også stor fan af termokopper! Synes bare det er lidt svært med temperaturen. De er jo skoldhede at drikke af, og selv med åben drikketud tager det virkelig lang tid før de rammer en drikkevenlig temperatur. Eller er det bare mig?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Helt rigtigt. Jeg plejer faktisk at lade den stå uden låg på lidt tid efter jeg har hældt kaffe i, inden jeg skruer låget på 🙂

   Svar
 3. Sanne says:

  Enig! Det ER bare den bedste termokop👌🏼 Den holder 100% tæt og holder kaffen varm. Jeg er kæmpe fan. Den er helt genial, hvis man, som jeg, går maaange ture med barnevogn😊

  Svar
 4. Anne says:

  Hej seje Snegl!
  Jeg lurer meget på termokoppen fra Eva Solo med stroppen – men i Sallings boligafdeling sagde ekspedienten at de ikke anbefalede dem til andet end en to go kop og at man ikke kunne være sikker på at de holdt tæt hvis man lagde dem ned – og kaffe i hele tasken med bøger osv. ville være æv! Hun siger det skyldes vippelåget hvor man drikker, som let kan tippe op. Hvad er dine erfaringer med dette? Har du haft uheld Og bruger du den kun som to go kop eller har du den også i tasken hvor den også ligger ned? Og er det i så fald den med eller uden strop du har bedst erfaringer med?
  Håber du vil øse lidt af dine erfaringer her:)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *