1 år


Lige nu for et år siden lå jeg i min sofa i vores lejlighed på Vesterbro, med Loulou i armene, to timer gammel, helt ny. (Læs min fødselsberetning HER og Michaels beretning HER)
Nu, et år senere, sidder jeg i en skrækkelig hvid lædersofa i Nordsjælland i et lejet sommerhus, 500 meter fra det hus vi skal flytte ind i om lidt.
Det sidste år har været ret absurd, på den gode måde, og jeg kunne i virkeligheden skrive side op og ned om hvor viiiildt det har været at blive mor til tre oveni alt det andet vi har foretaget os i løbet af det år, og det kommer jeg med garanti også til, men for nu vil jeg bare gerne læne mig tilbage og spise lagkagerester og se Say Yes to The dress, for jeg føler ikke at jeg har siddet ned i dag, og som altid når mine børn fylder år, har det været en følelsesmæssig rutsjebanetur.

MEN jeg lovede de af jer, der følger med på Instagram, at jeg ville gen-udgive/vise min #Fredagsfølger fra den fredag for et år siden, der sluttede med en overraskelse af de bedre, nemlig Loulou.
Værsågod:

20 replies
 1. Maria Bøg-Skov says:

  Nu sidder jeg her og tuder ober dit indlæg, men især fredags følger. Kæmpe stort tillykke til/med Loulou. Hvor er det altså vildt!

  Sidder her med nummer 3 i maven og glæder mig endnu mere.

  I er så dejlig en familie af følge.
  Ønsker jer alt det bedste.

  Hilsen en fast følger.

  Svar
 2. Ane says:

  Måske er jeg blød som smør.. Men jeg sidder med tårer i øjnene, tak for fredagsfølger og fordi du lukker os så meget ind! Tillykke med Loulou ❤️ Jeg læste for ikke så lang tid siden hvorfor Loulou staves Loulou, der græd jeg…. Måske lidt for meget..

  Svar
 3. Lena says:

  Stort tillykke med Loulou ❤️ Det var virkelig en helt fantastisk fredagsfølger ! Utroligt at det allerede er et år siden, at skønne Loulou blev født 💕😍

  Svar
 4. Christina says:

  Jeg nåede aldrig at se den fredagsfølger fordi jeg selv havde travlt med en fødsel! Tillykke med hende!

  Svar
 5. Anne-Sofie says:

  Lige i dette sekund- efter jeg havde læst dette indlæg og derefter din fødselsberetning, blev der klart for mig at jeg virkelig ønsker mig et 3. barn ❤️ Min mand og jeg har cirklet omkring det i måneder, og jeg er nok faktisk den, der har været mest i tvivl.. men det er jeg ikke længere! Tak for din ærlighed og ikke mindst tillykke med fine Loulou ❤️

  Svar
  • M says:

   Åh sikke en skøn følelse – jeg kan SÅ godt huske, da jeg selv fik den. Og det ér helt fantastisk med tre, kan jeg fortælle 🙂

   Svar
  • Tine says:

   Den følelse er så velkendt for mig – men blev også helt afklaret – og sidder nu med min nummer 3 på knap 2 år. Til gengæld er jeg helt overbevist om at vi ikke skal have flere nu, og den sikkerhed er simpelthen også så rar.

   Svar
 6. Eva says:

  Tillykke med din vildsomt søde, charmerende og lattermilde et-årige 🇩🇰 Det er faktisk ikke mange dage siden, jeg sidst så netop den fredagsfølger – jeg har nemlig brugt de sidste par måneder på at læse din blog fra ende til anden, og jeg har binget dine ord lige så hurtigt, som jeg får spist en plade Marabou. Det behøver med andre ord ikke tage så lang tid. Tak for din fortælling – jeg glæder mig til at følge med i de næste mange kapitler ❤️

  Svar
 7. Mille says:

  Åh det er så vildt ❤️ Tillykke med Loulou.. hilsen en nybagt mor der nu tuder.. vildeste fredags følgere EVER. 👊🏼👶🏼❤️😍

  Svar
 8. Merete says:

  Jeg sad tidligt om morgenen i Kina og så afslutningen på den fredagsfølger, og tudede måske liiiidt af hormoner. Jeg vidste ikke, jeg var helt nygravid med nummer to, og nu sidder jeg her med hende i armene, og er tæt på at tude igen. Det er altså rørende – tillykke med hende!

  Svar
 9. Sidsel says:

  Hvor var den fredagsfølger bare sød og rørende 😍 Stort tillykke med Loulou.. og al jeres kærlighed ❤️🇩🇰

  Svar
 10. Anne says:

  Den bedste fredagsfølger, den giver helt en klump i halsen!
  Blev selv mor for anden gang for små 4 uger siden til en lille Uma, navnet tyvstjålet fra jeres smukke datter …

  Svar
 11. Anne says:

  Åh, næsten endnu vildere end for at år siden, at gense den! Selvom jeg sidste år tudede af glæde på jeres vegne🙊🙈 Tillykke med hende!

  Svar
 12. Emilie says:

  Åh jeg bliver så rørt hver gang jeg ser den video – den slutter så fint og rørende! ❤️ Loulou er noget nær den sødeste baby jeg nogensinde har set! I er sgu go’e til at lave børn i to! 😍🙌🏼

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *