Shopping: I min virtuelle indkøbskurv

INDEHOLDER REKLAMELINKS (Markeret med *)

Det er læææænge siden, at jeg har lavet et shoppe indlæg som det her. Ikke fordi at lysten ikke har været der, tværtimod er det nogle af de indlæg, jeg holder mest af at lave, men det er også dem der tager længst tid, og det har jeg ikke meget af. Tid altså. Men nu skal det være.
Jeg har skilt mig af med en masse tøj den seneste tid, for at gøre plads til lidt nyt, i form af loppemarkeder og velgørenhed. Jeg har længe følt et behov for at starte på en frisk, garderobe-mæssigt – Det sker ind imellem. Særligt i kølvandet på graviditet og barselsperiode, som den jeg så småt er på vej ud af nu, hvor min krop stille og roligt begynder at finde sig selv- sit nye selv altså. De fleste graviditetskilo er væk, jeg er så småt begyndt at træne igen, og jeg har på fornemmelsen at min krop har fundet sit nye normale leje som en krop, der har født tre børn. Meget af mit gamle tøj, altså fra før Loulou, passer ikke længere, eller det sidder anderledes, og i stedet for at blive sur på min krop over det, vil jeg hellere lave en udskiftning, og det er jeg i gang med. Jeg har skilt mig af med godt 2/3 dele af mit tøj, og skal nu til at udfylde nogle af de tomme pladser i mit skab. Lidt af gangen.
Lige nu er det særligt jeans, bukser og trøjer jeg går efter, men jeg begynder så småt at lure på kjoler og nederdele igen efter et års tid uden kjolelyst. Og en ny frakke kunne jeg også godt bruge … Ja, det hele faktisk.
For tiden har jeg blandt andet det her i kikkerten:

1. Mine favorit jeans i virkelig pæn gråsort farve. Vil bruge dem til ankelstøvler og en vamset strik … 999,- HER*

2.En lyserød jakke! Selvfølgelig! Den findes også i creme og mint. 699,- HER*

3.Super fin og anvendelig nederdel. SÅ pæn til ankelstøvler og en strik, eller en t-shirt til foråret. Så er spørgsmålet bare hvilken farve ?! … 250,- HER*

4.Jeg ELSKER denne her frakke, men er desværre ikke så fan af prisen, så det bliver nok ved flirteriet, men nøj den er smuk. 3800,- HER*

5.Jeg er ret syg med denne her kjole, som både vil være fin over jeans og til strømpebukser, eller endnu bedre med bare ben og ankelstøvler. 925,- HER*

6.Jeg troede ikke at en rød strik ville være noget jeg sådan ville gå og sukke efter, men det gør jeg altså, og denne her med lange trompetærmer og høj hals er nærmest perfekt. Og ved det vist godt, for den koster 1500,- HER*

7.Der er ingen tvivl om at de her minder reeet meget om mine Chloé støvler, bare noget billigere, og blå. De er sgu fine, og var de i min størrelse, havde jeg klikket dem hjem med det vuns.- 960,- HER*

8.Jeg er helt vild med det her print og planlægger at bruge bukser og trøje hver for sig en del, men helt klart også samlet. Så sejt! Bukserne koster 700,- HER* og blusen 600,- HER*

9.Bolchestriber til 120,- <3 HER*

10. Meget blomstret kjole ! Har bare en ide om at den vil se fantastisk ud til høje spidse støvler og med en habitjakke udover. Den koster 500,- HER*

5 replies
 1. Victoria says:

  Elsker de her indlæg!
  Dog kan jeg ikke få linket til at virke på hverken de første par bukser og den sidste blomstrede kjole 🙂

  Svar
 2. Helle says:

  Jaaaaaaa, shoppeindlæg fra dig! <3 Jeg elsker de her indlæg. Virkelig fin kjole fra French Connection – den må blive ét af de køb, jeg gerne må gøre mig i marts. 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *