Nye plakater og rabatkode på 25%

REKLAME FOR DESENIO

Selvom jeg hverken har vægge eller gulve i det nye hus endnu, er jeg allerede i fuld gang med at indrette det, mentalt altså. Tænker konstant på materialer, maling, møbler og nips. Senest har jeg fundet en omgang nye flotte plakater fra Desenio, som er min foretrukne plakatpusher, blandt andet fordi at man kan købe billedrammer med med det samme og fordi at deres udvalg er så vanvittigt stort.
Jeg har fået lov til at give jer en rabatkode, der giver 25% på dplakater hos Desenio. Den gælder ikke rammer og plakater mærket med handpicked og collaboration. Den hedder Sneglcille og gælder i dag og i morgen 15. Februar.

Jeg har som sagt selv været på rov hos Desenio, men kan af gode grunde ikke vise jer plakaternes endelige pladser i huset nu og her, men I må se, hvor de står i vores nuværende hjem (som jeg kommer til at savne helt voldsomt, men mere om det en anden dag)

I kan måske huske, at jeg er ret begejstret for Lisa Bengtssons plakater, og allerede har nogle stykker. For eksempel damen med håret som I har set utallige gange, hvis I følger med på Instagram. Nu har hun fået en kæreste. Nemlig en mand med et lækkert skæg, der lige nu står i vores vindue i stuen sammen med de planter, der har overlevet at bo hos os…

Denne her vidunderlige jellyfish er jeg helt syg med. Farverne, stregen, motivet. Den gør mig glad og jeg overvejer om jeg skal have den i en større version. Den kunne også være pæn som tatovering, men det er også et helt andet indlæg… Flamingoen er Umas favorit og den kommer nok til at bo på hendes værelse i huset, men indtil da holder den altså førnævnte jellyfish med selskab i mit runde soveværelse på 1. Sal.

På drengeværelset har Otto fået frit valg… Det endte med et Yosemite motiv som minde om den tur han og Michael var på forrige år, hvilket er ret fint. Og så ham ovenover, den lidt makabre, men seje gut, som vi kalder Lars.  Fjolle-Lars faktisk. For at gøre ham mindre uhyggelig for den to årige, der ikke var ligeså begejstret for hans ankomst.

Lige inden check out klikkede jeg de to påfugle hjem. Jeg er utroligt glad for påfugle (apropos tatoveringer, har jeg en påfuglefjer tatoveret på armen) og blomster (hvem er ikke det), og nu står plakaten og byder os og vores gæster velkommen i entréen.

Så det blev altså til en hel del forskelligt.

Koden er som sagt “Sneglcille” og den gælder fra i dag til og med d. 15. februar.
God fornøjelse

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *