HBO Nordic til de små

REKLAME FOR HBO NORDIC

For et par år siden afskaffede vi fjernsynskanalerne herhjemme til fordel for diverse streamingtjenester. Det fungerer upåklageligt, og har for det meste gjort vores skærmtid mere værdifuld, da vi aktivt vælger de ting til som vi ser, fremfor bare at zappe rundt og ende med at have tv’et kørende bare fordi. Børnene har en del skærmfri dage i løbet af ugen (det bør de voksne også … Men altså), og har efterhånden helt styr på hvilke serier og film de kan se hvor, og det er tydeligt, at de planlægger, hvad de ønsker at se, på de dage, hvor skærmen er tilladt.

Seneste tilføjelse herhjemme er HBO Nordic, eller det vil sige, at vi voksne har været på den vogn længe, men nu er børnene også med, for HBO Nordics nyeste tiltag hedder Toonix og er et fint børneunivers fyyyyldt med serier og film. Særligt Uma på knap tre år er svært begejstret, da der her er et virkelig stort udvalg til hendes aldersgruppe. Heriblandt Brandmand Sam og Teletubbies, som begge rangerer højt på hitlisten i hendes verden. Teletubbies høster i øvrigt også nysgerrige blikke og et par grin fra Loulou på 11 måneder.

Udover at have et virkelig bredt udvalg til de helt små, er der også en masse til de lidt større. Otto på 8 år er ret pjattet med de mange Cartoon Network serier, der er at finde (I ved de skingre af slagsen, som man vist skal være en del yngre end mine par og tredive år for at grine med på),  og så er det tilmed også lykkedes dem at finde noget de allesammen kan se sammen, nemlig Alfons Aaberg og Tom & Jerry.

Her er med andre ord en del at komme efter uanset alder, hvilket når man har en børneflok som min, er et kæmpe plus. Du finder Toonix på HBO Nordics hjemmeside, og du kan tilmed ‘låse’ den fast med  kode, så børnene ikke pludselig forvilder sig over i noget Game of thrones, mens du tager opvasken. Gå på opdagelse HER

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *