Aftensmad RET NEMT


REKLAME FOR RETNEMT MÅLTIDSKASSER

I tre uger har vi fået RetNemt måltidskasser, og jeg har glædet mig til at dele mine erfaringer med jer. Til jer der ikke allerede kender RetNemt måltidskasser, er konceptet en anelse anderledes end de måltidskasser jeg tidligere har prøvet, anderledes på den gode måde. Fordi det er sådan, at RetNemt måltidskasser fungerer således at man selv kan vælge sine retter fra uge til uge, så frem for at få en kasse med tre pre-fixed retter, er man selv inde og vælge fra uge til uge. Vælger man ingen, bliver der valgt nogle ud for en, ud fra de præferencer man har indtastet ved oprettelse, hvor man sætter kryds i de kasser, der lyder mest tiltalende, samt fravælger de ingredienser man ikke kan tåle/lide. Vi var selv inde hver uge og vælge retter, til stor glæde for den 8 årige, for det vrimlede med hans livretter, og selvom jeg satte foden i og beordrede at vi max bestilte én kødret pr uge, blev det ikke helt tilfældet.

Der ER vegetariske retter at finde blandt RetNemt måltidskasser, men der er uden tvivl flest kød-retter, dog er flere af dem sammensat sådan, at man sagtens kan lave retterne og så bare lade være med at spise kødet, da der er nogle af retterne, hvor kødet ikke er dominerende – Præcis som vi ofte gør det herhjemme, da det udelukkende er mig, der helst springer kødet over. Vi fik for eksempel en virkelig lækker kartoffelsuppe med æbler og noget skinke, hvor jeg så bare serverede kødet ved siden af.
Min foretrukne kasse har vist sig ikke overraskende at være RetSund kassen, mens at resten af familien har heppet mest på RetBørnevenligt. Du kan se alle RetNemt måltidskasser HER

Favoritten i de her uge var klart ovenstående curry. fra We Care kassen Den kunne alle lide, hvilket ikke altid er tilfældet når der er linser og mange krydderier på banen.

Timingen har været helt genial, da jeg har været meget alene med børnene i de her uger, og oveni det har haft rygende travlt og derfor på ingen måde har kunne planlægge, handle ind til aftensmad hver dag, selvom intentionerne har været der. Så hvor vi normalt ville ty til koldt bord, takeout og havregrød, har det virkelig været en kæmpe stor hjælp at have tre faste aftenmåltider om ugen i form af RetNemt måltidskasser, og det er nemt! Opskrifterne er nemme at gå til, selv Otto på 8 kunne finde rundt i dem, og jeg kunne lave mad med tre børn om benene – Og bedst af alt er der rigeligt med mad, så ofte var der til Ottos madpakke og min frokost dagen efter.

Jeg er helt overbevist om, at jeg kommer til at bruge RetNemt måltidskasser igen, særligt i perioder hvor jeg er alene med børnene, for det har virkelig været åndssvagt lækkert, ikke at skulle tænke på indkøb og madlavning, men alligevel kunne diske op med varieret mad, som alle kunne lide, hvor der ikke bare var tale om noget jeg havde panikoptøet fra fryseren eller ringet hjem fra den lokale.

Hvad der særligt gjorde mig ekstra glad, var at størstedelen af ingredienserne både er økologiske, friland, friskt og lækkert. Og at jeg kunne bestille til de dage, hvor jeg vidste de ville gøre ekstra meget gavn, og i det hele taget var hele oplevelsen meget brugervenligt og nemt. Fra bestilling, til modtagelse og udførelse.

Med andre ord, alt i alt en virkelig god og nem oplevelse, for alle, og det er ikke sidste gang, vi benytter os af det, er jeg helt sikker på.

Se næste uges indhold af RetNemt måltidskasser HER og få 20% på dine første to RetNemt måltidskasser lige HER!

7 replies
 1. Karen says:

  Jeg kunne godt tænke mig at vide, om det seriøst lykkedes nogen at lave reelle krebsedeller, eller om det bare var os, der måtte servere krebseruskumsmusk … som stadig smagte godt, dog!

  Svar
 2. Camilla says:

  Åh jeg ønsker mig, at de på et tidspunkt er 100 procent økologiske, for så ville vi helt sikkert hoppe på det, i stedet for aarstiderne. Måske man kunne gøre lige som COOPs kasser, så man kunne vælge en økologisk og en ikke økologisk kasse? Det er konforme et spørgsmål om økonomi for folk. 🙂

  Svar
 3. Rebekka says:

  Hvor meget skal man lave selv og hvor meget er lavet på forhånd? Hvor lang tid bruger du på at lave måltidet klar?

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *