Otto: 10 ting om min mor

Det var lidt et sats, da jeg spurgte Otto om han ville hjælpe mig med et klassisk ‘Ti ting om mig’ indlæg på vej hjem fra skole i dag. Jeg har tidligere gjort det med hjælp fra Michael. Men havde ikke forventet at en otte årig kunne finde på ti ting bare sådan. Men det kunne han i den grad, bedre end jeg selv ville kunne og jeg blev lige et par meter højere efterfølgende …

10 ting om min mor:

Hun danser ALTID

Hun elsker grønkål og kaffe og ham der rapperen med Sit Down (Kendrick Lamar). Og min far selvfølgelig.
… men mest mig. Og mine søstre.

Når hun græder, kan jeg altid gøre hende glad

Hun bander mega meget, men siger at vi ikke må – kun hvis vi virkelig ikke kan lade være. Hvis man for eksempel bliver rigtig sur eller slår tæerne ind i Loulous stol. Fuck det gør ondt!

Hun er vegetar, tror jeg nok. Det var jeg også engang. Men jeg kan altså ikke undvære boller i karry og hotdogs.

Min mor hader boller i karry.

Jeg tror måske hun er lidt berømt.

Hun er mega skør. Det er både sjovt og lidt irriterende

Øh, hvor mange var det? … 11. Nej ni.

Altså. Hun er bare den bedste mor jeg kender

80 replies
 1. Signe Op. says:

  Kæft, hvor er han sød! ❤️ Han kommer med garanti til at få pigehjerter til at banke hurtigere! 😉

  Svar
 2. Monika Jensen says:

  “Men jeg kan altså ikke undvære boller i karry og hotdogs” 😂😂 Kom til at grine højt, kæft hvor er han dejlig! Så fint at læse sådan noget fra børnehøjde!

  Svar
 3. Line says:

  Det er da det sødeste indlæg jeg længe har læst!! Og bliver kun bedre af, at jeg også selv har en lille Otto 🙂

  Svar
 4. Mirjam says:

  Oh ma’ (fucking) word. Om og om igen bekræftes det, hvor dejlige babyer I laver. Også når de pludselig er blevet store.

  Svar
 5. Tilde says:

  SÅ totalt gennem sødt! Og SÅ fedt at høre straight outta en barnehjerne. ‘Mest mig. Og mine søstre’ <3

  Svar
 6. Ane says:

  Hold nu helt fast, hvor er det bare noget af det sødeste!! Kæmpe skulderklap til dig, det har du (I) gjort til UG ❤️

  Svar
 7. S says:

  Ej, simpelthen så rørende. Det var dråben, der fik min følsomme tirsdag til at flyde over med tårer ❤️ jeg håber mit liv en dag beriges med en så tænksom og dejlig en type

  Svar
 8. Anna Cecilia says:

  Ej men hold nu op hvor er han dejlig! 😍
  Al cred til dig som har skabt en så klog og sød dreng! Man bliver jo som man umgås… 😊
  Nu glæder jeg mig såååå meget til den dag jeg lykkes at skabe et barn. ❤️

  Svar
 9. Rikke says:

  Årh mand, jeg er rørt og sidder med tårer i øjnene. Det er tydeligt, at det er en god dreng du/I opfostrer💙 Godt gået!
  Jeg tror jeg vil lave sådan een med min dreng i morgen😊

  Svar
 10. Simone M. says:

  Shit (undskyld bandeordet), hvor er han dog skøn, ham Otto! Og det gør nemlig pivondt at hamre tæerne ind i sådan en barnestol. AV!

  Ham kan du dælme godt være stolt af, Cecilie. Han kommer til at smelte mange hjerter 😉

  Svar
 11. Helle says:

  Det her indlæg fik både tårer og grin frem, særligt ved punkt 3 og 4. Han er god og sød og sjov, ham Otto. Hvor må I være stolte af ham 🙂

  Svar
 12. Alexandra says:

  For helvede (ja det er megavigtigt her, kan ikke lade være), hvis det der ikke viser, hvor fuldkommen fantastisk du er til det der mor, så ved jeg ikke hvad. Jeg håber en dag at kunne gøre dig kunsten efter, for det er da nok, hvad jeg beundrer dig mest for: din evne til at være oprigtig, fjollet og åben over for livets tusind krumspring – men mest af alt dit utrolige nærvær overfor dine børn der midt fra voksenlivets kaos.

  Dine ord giver mig altid glæde indeni og mod på at få det hele til virke, på den ene eller anden måde. Det er så drønsympatisk et træk at have. Og det lader til at dit ældstebarn har taget den samme kærlighed og åbenhed med sig ud i verden. Vær stolt af dig (jer) selv – og ikke mindst af jeres skønne Otto! Tak for at vi får lov at være med i et lille hjørne af jeres liv 🙂

  Svar
 13. Signe says:

  Hold kæft (jeg kunne ikke lade være) han er sjov og sød! Jeg fik sgu tårer i øjnene af at læse det. Tydeligt at han har arvet en god portion humor fra sin mor (sikkert også fra sin far). Jeg griner ofte højlydt til VoksenABC, både af jeres snakke men også af Rachels mange street-udtryk 😂 Jeg bliver helt sat af nogle gange! Apropos at du er lidt berømt, så så jeg din mand med barnevognen for noget tid siden – jeg blev helt starstruck, og min kæreste syntes bare, jeg var komplet åndssvag 🙈 Og ja, han ER meget højere i virkeligheden. Har I set Blacklist? Din mand minder lidt om Tom 😉 PS. Serieanbefaling: Den Store (Britiske) Pottedyst er seriøst det nye Den Store Bagedyst 🤓👏🏻

  Svar
 14. Emilie says:

  Dejligste Otto ❤️
  Shit hvor er det en fornøjelse at følge med i jeres liv. Jeg elsker virkelig at følge jeres familie. I virker som de sødeste mennesker nogensinde 😁
  Og Otto – han er da så sindssygt sød og sikke en kærlighedserklæring. Du må være den bedste mor altså 😊 tak for at dele og tak for jer. Et stort kram herfra ❤️
  Ps. Er nærmest helt stolt over at min søn også hedder Otto – tror drenge med det navn er de dejligste af slagsen 😍

  Svar
 15. Louise says:

  Otto er for skøn! Min barsel med min dreng slutter om lidt, og efter den læsning blev perspektivet vendt mod alt det fede der kommer og ikke kun det der slutter.

  Svar
 16. Lisa says:

  Oh my! Hvor mega cute <3

  Noget helt andet; måske jeg ikke læser nok med, men reklamerer du ikke? Er stoppet med at læse andre blogs pga de kodylt åndssvage indlæg opfundet udelukkende pga en ny juice el lign. Men her hos dig…. er det (heldigvis) anderledes 🙂
  Tak for det!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg lever af bloggen, så jo jeg reklamerer også. I perioder er der bare langt imellem, og andre gange er der meget på samme tid. Sådan tror jeg det er hos de fleste. Man tager jo det ind, man synes passer, for nogle er det juice og for andre noget andet 🙂

   Svar
 17. Susie Nielsen says:

  Årh Gud hvor er det bare så livsbekræftende at få sandheden fra poderne ❤️ Og hvor er han bare skøn din Otto ❤️

  Jeg bliver simpelthen nødt til at prøve den med mine piger, jeg frygter bare at deres svar, ender i den anden grøft 😂

  Jeg er “nyfølger” på din blog, og jeg har allerede læst flere af dine indlæg med fornøjelse 👍🏼

  Jeg glæder mig til at følge dig og dine endnu mere 😊

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *