I øvrigt

 • Kan jeg bedre lide vokaler end konsonanter…
 • Skal jeg bruge min lørdag aften på at fjerne tapet, og jeg glæder mig(!) Seriøst.
 • Er jeg virkelig dårlig til at spise hovedmåltider, men jeg snacker gerne dagen lang.
 • Har jeg netop tilmeldt mig et træningsforløb, hvor det anbefales at spise tre hovedmåltider og ikke snacke imellem. Fedt.
 • Tog jeg det offentlige til Hornbæk i dag for første gang, og blev glædeligt overrasket over, hvor nemt det gik.
 • Skal jeg til en osteopat med min nakke i næste uge. Otto så det i min kalender og læste det som Oste-pat, og fik grineflip.
 • Vil vi gerne have måltidskasser igen. Hvad er godt? Det skal være økologisk og meget gerne vegetarisk.
 • Har vi glemt Umas kaninbamse derhjemme (vi sover i Hornbæk), hvilket er virkelig kritisk, men jeg fik på usandsynlig vis overtalt hende til at sove med sin søsters hue som bamse-substitut. Så nu ligger hun og krammer med en ulden elefanthue fra Føtex.
 • Er jeg enten ved at få halsbetændelse igen, eller også har jeg læst godnathistorie med for stor entusiasme og for mange stemmer.
 • Pjækkede jeg fra Fredagsfølger på Instagram i går. For første og eneste gang i to år. Grunden var udelukkende, at jeg ikke havde lyst og at jeg havde brug for at holde Instagram-fri.
 • Har jeg igen glemt min dyne og er nødsaget til at sove med sovepose.
 • Kan jeg ikke fordrage soveposer.
 • Leder jeg efter et pænt fjernsyn til vores nye stue. Men efter flere år uden et, synes jeg de fleste er grimme. #firstworldproblem
 • Er modeugerne i gang, og snart er det Københavns tur – og jeg bliver jeg SINDSsyg af stories fra modeshows på instagram. Jeg elsker modeshows og streamer dem gerne på nettet som andre ser GOT, men jeg får intet ud af 15 sekunder fra sidelinjen. Stoooop!
 • Sover mine børn nu, og der venter mig fire vægge med tapet, et plastikkrus med rødvin og et nyt afsnit af Dårligdommerne podcast.

Seees!

 

35 replies
 1. E says:

  Aarstidernes vegetarkasser er tit rigtig gode. Og nu hvor I alligevel er i området, skal I køre et smut forbi deres gård Krogerup i Humlebæk. Lækker gårdbutik, god kaffe og skønne udendørs omgivelser.

  Tillykke med jeres nye hus, og tak for den dejligste blog! 🙂

  Svar
 2. Anne says:

  Prøv at kigge hvad Årstiderne kan tilbyde – der er alt økologisk, og I kan få både vegetarisk og vegansk mad, og en del andre varianter af kasser med kød og fisk – med og uden frugt og med eller uden mælkeprodukter, og til forskellige størrelser af familier. Med hovedvægten på grønt.
  Jeg har ikke noget med virksomheden at gøre, men jeg og min lille familie er meget glade for at disse kasser findes – altså glade kunder.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Vi har fået Aarstiderne af flere omgange, men kørte lidt død i det. Særligt fordi at alle opskrifterne kræver, at man skal bruge absurd mange gryder og pander og skåle 😀

   Svar
 3. Karen says:

  Jeg har lige fået en måltidskasse fra Coop. Den var god! De har også en vegetarkasse. Man kan få leveret varer på samme tid. Eddersmart.

  Svar
 4. Iben says:

  Mht. fjernsyn kan Samsung The Frame måske bruges? Ved de kan fås i Elgiganten i Aalborg, så mon ikke også Elgiganten har dem i København. 🙂 Held og lykke med jagten!

  Svar
 5. julie says:

  Kan godt forstå det er svært at finde et pænt fjernsyn, det er bare lidt en sort tom kasse der ender med en god plads i ens hjem. Da min kæreste og jeg købte nyt hus i sommer endte vi faktisk med at vælge fjernsyn fra – i stedet har vi købt en miniprojektor og en cromecast. Nu kan vi se tv på en stor væg og når vi ikke ser det har vi kunst på væggen i stedet. Og med cromecast kan vi streame fra telefoner, ipads og computere uden problemer. Vi er så glade for den løsning.
  Håber i finder en (altså en løsning ikke) som passer til jer.

  Svar
 6. Helene says:

  Måltidskasser fra Coop er fantastiske. Derudover er det mega lækkert, at man kan købe alle de andre madvarer ind til ugen og få det hele leveret til døren.

  Svar
 7. Sofie says:

  Jeg havde det vildeste hold i nakken for et par uger siden – var helt låst og smerteforpint. Var hos en genial kinesisk akupunktør på Bulöwsvej, og dagen efter var det væk! Normalt er jeg ikke all in på alternativ behandling, men hun kan altså virkelig noget

  Svar
 8. Line says:

  Min kæreste og jeg får vegetarmaden fra Aarstiderne, og vi elsker det. På trods af at vi ikke er vegetarer mangler vi aldrig kødet. Portionerne er ofte ret store, så vi har rester til frokost.
  Opskrifterne er velsmagende og varierede, og så er alt jo økologisk og tip-top kvalitet 🙂

  Svar
 9. M says:

  Årstiderne – dvs Krogerup/Humlebæk sælger de kasser, der ikke er blevet afsat til abonnenter rigtig billigt i løbet af ugen. Plus de har en masse grønt i løssalg – også virkelig prisvenligt. Og så er der bare så dejligt på Krogerup – men café, halmballelabyrint, skov osv. Virkelig et dejligt sted, vi kommer der tit. Velkommen til Nordsjælland 🙂 PS: lov mig I cykler/går en tur i Kohaven/Teglstrup Hegn. Køer. Frit gående i skoven. Fantastisk!

  Svar
 10. Charlotte says:

  Jeg skal også til osteopat for første gang i næste uge. Nu læser jeg det også som oste-pat med dertilhørende grineflip 😂😂

  Svar
 11. Marie says:

  Seriøst min datter har ammet hele dagen, fordi hun har over 40 i feber – hun lugter af ostepat.. fedt ord. Håber ikke, at der lugter sådan hos din osteopat 😏

  Svar
 12. Axel says:

  Skal I ha’ en måltidskasse, så skal I – som i SKAL – kigge mod Skagenfood. Et niveau over de øvrige. Vi har prøvet alle, også Aarstiderne (som I vores øjne er ret overvurderet), og intet matcher.

  Hvis man er til fisk, er Skagenfood et must. Og deres Heat & Cook, som vi har lige, er eminent. Særligt hvis man har dage, hvor de 30-40 minutter, som mad tager, lige kniber: https://skagenfood.dk/da-dk/maaltidskasser

  Vi er i hvert fald store fans

  Svar
 13. Iben says:

  Vi får Årstiderne. Dog ikke hver uge. Eller det kommer faktisk an på menuen, som jeg altid tjekker ud, inden jeg bestiller. Jeg kan godt lide, at det er økologisk, at man ikke skal tænke over, hvad man skal have at spise, at man prøver noget nyt… Minus er måske, at opskrifterne ofte efterlader mit køkken i kaos, fordi man skal bruge virkelig mange gryder og pander🙈

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det var faktisk en af hovedårsagerne til at vi droppede Aarstiderne ! Shiiit, man skal bruge mange gryder.

   Svar
 14. Nanna says:

  Hej Cecilie 🙂 prøv at tjekke Instagram – profilen “loveandgingerhome” ud. De købte nyt tv i september sidste år og der ligger et par billeder hvor man kan se det camouflererede tv! Kender dog ikke prisen på sådan et tv

  Svar
 15. Gitte says:

  Engang lagde du fredagsfølger på bloggen – mon du vil overveje at gøre det igen? – jeg er ikke på insta, så savner at se den 😍

  Svar
 16. Lisbeth says:

  Der er også Simple Feast, vegetarisk eller vegansk (voksen)økomad på glas: https://food.simplefeast.com/. Det er dog lidt dyrt synes jeg, så har ikke fået manden med på idéen (plus han er Kødspiser).

  Synes ikke der findes flotte TV. Når vi engang er færdige med at renovere stue, er min plan at finde en måde at skjule TV’et på, enten bag skabsdøre, en jalousilåge eller lignende.

  Svar
 17. sissel says:

  Vi har selv købt en projektor til små 6000 kr i hi-fi klubben som vi er sindssygt glade for. Det kræver selvfølgelig en hvid væg (eller et lærred), men det er simpelthen så rart ikke at have et stort fjernsyn stående 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *