I øvrigt #104

 • Hører Otto så meget Gulddreng for tiden, at jeg har et konstant soundtrack i baghovedet af enten Censor eller UPN. Konstant.
 • Foretrækker jeg grøn juice fremfor alle andre farver og smage. Jo sundere og mere surt det smager, jo bedre.
 • Sætter jeg altid min alarm på skæve minuttal. Det afslørede jeg på Instagram forleden til stor forargelse for mange, undskyld, men mindst lige så mange fortalte at de gjorde det samme, tak for det.
 • Er jeg endnu ikke gået i ægte panik over det kæmpe skift vi  står overfor, og hverken bygge-projekt eller det at flytte ud af byen skræmmer mig… Ikke så meget som jeg havde regnet med i hvert fald. Endnu.
 • Har jeg været på stranden fem gange de sidste tre dage. Der sker altså noget særligt når man står dernede og kigger udover vandet.
 • Købte jeg en ledningsfri støvsuger for en uges tid siden og det er seriøst nok mit bedste køb nogensinde, eller længe. Slut med at ligge og kravle rundt under bordet med et fejeblad og slut med at hive den rigtige støvsuger frem i tide og utide. Kæmpe tip til alle med børn eller dyr.
 • Googler jeg som aldrig før. At købe hus er åbenbart ligesom at få et barn. Jeg googler alt. Se nogle af mine søgninger HER
 • Skal min veninde Rachel se huset for første gang i dag og jeg er næsten helt nervøs.
 • Er jeg en anelse lillebitte smule ærgerlig over at vores planer om at smutte afsted til varmere temperaturer i hele januar, ikke blev til noget. Men altså et hus er ikke en dårlig byttehandel. Slet ikke. En kold en dog.
 • Har jeg opdaget Hayu.com … Oh my. Amerikansk reality crack. Selv tak og undskyld.

20 replies
 1. Camilla says:

  Jeg sætter også min alarm på skæve minuttal, fordi jeg vil sove absolut længst muligt.
  For tiden står jeg dog op kl. 6.05, men det er kun fordi, kl. 6.04 er for tidligt, og kl. 6.06 er for sent.

  Svar
 2. Signe says:

  Forargede, ligefrem!? Men hvorfor?? 😀 Må man ikke selv bestemme den slags, da? Forstår det ikke. Jeg står godt nok op på på pæne, ‘lige’ minuttal. 00, 15 og 30. Af en eller anden grund aldrig 45… Har min hjerne det åbenbart bedst med. Men jeg kan fx også bedre li’ lige tal end ulige og vokaler end konsonanter. Jaja.

  Svar
 3. Anja says:

  Griner over det med de skæve alarmer, mit vækkeur ringer 5.49 – 5.50 er for sent og 5.45 for tidligt 😉 Total logik 😂

  Svar
 4. mormormedstiletter says:

  Død spændende at følge med i jeres flytning, da jeg selv lige er flyttet ud på selve bondelandet i et ægte bondehus med stråtag – har stadig den videste optur og kommer nok aldrig helt ned igen;-)

  Svar
 5. Christina says:

  Åh, fik også ledningsfri støvsuger for 2 måneder siden – Thank you Lord!! Har hverken dyr eller børn, men langt hår – den er guld værd 😃 Og så har den rensefunktion så alle de lange hår ikke sidder fast i bunden, kæmpe stort JA TAK !

  Svar
 6. Line says:

  Lidt off topic ift ovenstående. Har du egentlig skrevet om tankerne om at få tre børn, eller hvordan det er med tre børn og en mand der ind imellem rejser med job? Vi kunne egentlig godt i teorien tænke os barn nr tre. Men vi argumenterer frem og tilbage – lillebror er også kun 8 mdr, så det er slet ikke op over. Men det fylder lidt. Og jeg gad så godt læse om andres tanker og erfaringer. Så hvis du har skrevet om det må du meget gerne linke til indlæg hvis muligt. Ps. Mega fedt at følge med i hus. Er vild med behold eller smid ud.

  Svar
 7. Cecilie l Nys og Nuancer says:

  Jeg havde også hayu i en kort periode. ALLE de bedste dårlige serier, men hjemmesiden fungerede så elendigt hjemme hos mig, at jeg har droppet det igen 🙁 den loadede sjældent og hakkede hele tiden. Har du ingen problemer med det?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *