Hvad så i 2018?

De sidste tre år har været yderst begivenhedsrige for mit vedkommende. I 2015 fik jeg Uma og jeg blev gift, i 2016 blev jeg selvstændig, fik et seriøst wake up call i form af to sygdomsforskrækkelser: En gudskelov harmløs knude i mit bryst og en ditto harmløs, men slem omgang viral meningitis, og jeg fandt ud af at jeg var gravid, igen.
I 2017 skete der også en utroligt masse, som jeg skrev om lige her.

As we speak, d. 2. januar, sidder jeg i vores spritnye og tudsegamle hus, på en madras i det der bliver vores stue, og hele 2018 ligger for mine fødder. Jeg er ramt af en anelse panik. Ikke over huset, Hornbæk eller fremtiden som sådan, men jeg er helt forpustet over, hvad året byder på, selvom jeg slet ikke ved det med sikkerhed endnu. Nytårsforsæt gør jeg mig ikke i, men jeg kan godt lide at se årsskiftet som en frisk start, og jeg vil da også gerne prøve at spise lidt flere grøntsager og lidt færre chokoladeskildpadder, bare sådan for mine jeans skyld, men jeg kan selvfølgelig altid købe nogle nye, hvis de gamle blive ved med at stramme. Det eneste jeg med sikkerhed ved om 2018 lige nu er, at jeg hverken bliver gravid eller gift, og at jeg flytter i hus med mine yndlingsmennesker – Derudover er intet sikkert og det er lige dele skræmmende og fedt, helt vildt fedt.

Jeg håber på at rejse, opleve, og være endnu mere sammen med dem jeg elsker.
Jeg vil gerne holde nogle gode fester, tilbringe en masse timer ved vandet og dyrke mine skriverier meget mere. Og så vil jeg skrue ned for mine til tider alt for høje forventninger til mig selv og give mig selv en chance, for jeg kan ikke nå eller være alle steder på samme tid, og det er ok.

2018, kan bare komme an. Selen er spændt og sommerfuglene basker allerede, og nu går jeg op og piller tapet af mine soon to be soveværelsesvægge …

9 replies
 1. Fru Z says:

  Måske I skulle tage en pause og se “Fra boligdrøm til virkelighed – i Hornbæk” på dr i aften kl 20.45, kan formentlig også streames til en pause nær dig . 😊

  Svar
 2. Marie says:

  Godt nytår – glæder mig til at følge med!

  Selvom jeg synes, det er en smule uretfærdigt, at nogen kan se så godt ud i arbejdsoveralls. Sagde damen bittert efter selv at have sat hus i stand og ligner lort i flere måneder..

  Svar
 3. Marianne says:

  Rigtigt Godt Nytår til dig og din søde familie!
  TAK for en forrygende blog – jeg sender også masser af God Energi og Power til jeres sætte i stand-projekt i jeres charmerende, nye hus! 🙂

  Svar
 4. Louise says:

  Godt nytår 🙂

  Er drengen din mands siden du nævner to graviditeter?

  Også sjældent man ser ham. Er det med vilje?

  Lulu

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *