Beautyfavoritter: Det jeg helst ikke vil leve uden

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME I FORM AF REKLAMELINKS (Jeg får en procentdel af salget, hvis du køber en vare via linket) MARKERET MED *

Noget af det jeg bruger flest penge og mest tid på er nok beautyprodukter. Jeg elsker det. Kan nørde makeup og cremer og dullerier i timevis, hvis jeg får lov. I årenes løb har jeg testet og prøvet tusindvis af produkter, både knap så gode, rimelige, gode og helt vidunderlige sager, og jeg har på den måde fået mig nogle faste favoritter, men der kommer også nye til ind imellem og mine rutiner varieres med jævne mellemrum. Dog er der nogle ting, der går igen og igen og igen og som jeg bliver ved med at købe, når de løber tør, eller når jeg falder over et tilbud på det.

Jeg har samlet syv produkter, der falder ind under den kategori her:

Cliniques Take the day Off makeupfjerner, 245,- HER* Måske den bedste og mest effektive makeupfjerner jeg har prøvet. Genial! Særligt til lidt tungere makeup, hvor jeg typiske bruger den. Den fjerner selv den mest genstridige øjenmakeup på en rar og blid måde. Kæmpe anbefaling.

All Hours Concealer fra YSl 240,- HER* – Dækker ALT (nætter uden søvn for eksempel), drøj i brug, langtidsholdbar og helt perfekt på dage, hvor pandaøjnene er ekstra dybe, eller når man skal ud.

Karmameju laver den slags produkter, man køber igen og igen, både fordi de virker, men også fordi at de er så pisse pæne. Jeg bruger både deres kropsbørste* og ansigtsbørsten* flere gange om ugen, og så er jeg kæmpe fan af deres nyeste produkt (modtaget i gave) øjencremen. Den koster 379,- HER*

Jeg har egentlig vist det længe, men har alligevel når det kom til stykket ikke ville bruge penge på det. Lige indtil jeg gjorde det, og nu ikke kan stoppe igen, fordi det VIRKELIG gør en kæmpe forskel. Pensler. Gode pensler. Jeg bruger dem her* til min øjenmakeup og det er i den grad en gamechanger, og min makeup både sidder pænere og er langt nemmere at påføre. I det hele taget er snart alle mine makeupbørster fra Real Techniques*.

Jeg har nævnt den før, og kommer til det igen. Pudderdåsernes T-zone peeling, 195,- HER*. Min hud er blevet synligt pænere og jeg kan tælle på en hånd, hvor mange (eller få) synlige urenheder jeg har haft siden jeg tog den i brug. Bruger den i hele ansigtet under min creme morgen og aften.

Denne her concealer til 110,- HER* ligger altid i min taske og er virkelig nem at bruge på farten og bare skidegod. Jeg bruger den næsten hver dag under en farvet dagcreme/let foundation (jeg bruger denne*)

Fugtmaske fra Purely Professional. Mærket har længe været en storfavorit til både mit hår og min hud, og jeg har længe næsten udelukkende brugt deres cremer. Nyeste favorit er deres fugtmaske, som jeg faktisk bruger som creme. Jeg ved ikke om det er meningen, men det virker for mig. Jeg smører et tyndt lag på huden inden jeg går i seng, eller om morgenen, hvis jeg har god tid, og lader den trænge ind. Den er ekstremt drøj i brug og pissegod. Den koster  295,- HER

12 replies
 1. Hanne says:

  Kære Sneglcille
  Linket til ansigtsbørsten fra Karmameju linker ikke til ansigtsbørsten, men til øjencremen. Kan du ændre det? Vil gerne lure lidt på den ansigtsbørste.

  Svar
 2. Tanja says:

  Hej Cecilie. Elsker gode tips. Tak for dem! 🙂 Hvis ikke du har prøvet den, så er Macs Strobe Cream helt fantastisk – den er fyldt med lækkerier og så er den så smuk på. Jeg har næsten lige opdaget den, og jeg er VILD med den 🙂 Dbh. Tanja

  Svar
 3. Simone says:

  Jeg elsker også når du skriver om dullegrej! ☺️ Kender du evt. et godt alternativ til den face mist der? Jeg vil så gerne have en (har hørt face mist ovenpå ens mineralpudder skulle give et rigtig flot, naturligt (ikke-pudret) look). Jeg HAR prøvet den fra Karmameju, men jeg er ikke så vild med dens duft.

  Svar
  • Simone says:

   Åh og jeg ser nu, at det slet ikke er deres face mist du har på din collage, men deres øjencreme (nær-identisk design) Don’t mind me 🤦🏼‍♀️

   Svar
 4. Signe says:

  Det er HELT vildt, som den der T-zone peeling gør en forskel! Købte den i sommer, efter jeg havde læst et af dine indlæg om den og tænkte egentlig, at det nok var spild af penge, men så var det prøvet 🙂 Min hud blev såååå pæn – men nu var det også sommer, og vi fik en del sol mellem alle bygerne, så måske var det mere derfor, min hud var pæn? Brugte den dog flittigt morgen og aften i et halvt år, til den var tom. Min hud var stadig pæn i efteråret 😉 Så blev jeg lidt nærlig, da jeg løb tør kort før jul og ønskede mig den derfor i julegave. Min hud opførte sig åndssvagt, især fordi der nok blev kastet lidt (meget) juleguf ind, så i går måtte jeg på handlen igen og hente den hjem. Allerede i dag kan jeg, uden fis, se en markant forskel. Det er et suverænt produkt! 😀 Så tak, fordi du deler, Cille! :-*

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *