Vi har købt et motherfucking hus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg beklager meget mit sprogbrug i overskriften, men altså… Vi har købt et hus for fanden! Det har været en vild omgang, og det har tærret på både søvn og humør, men nu er skuldrene nede og sommerfuglene for alvor sluppet fri.
Vi har indtil nu, ikke turde håbe for meget, for der var ligesom hele tiden noget der gik skævt, noget der tog længere tid – og hver gang vi troede at NU var den der, så var den der ikke alligevel. Men meeeen, venner, NU er den der. Vi har købt et hus. Handlen er gået igennem helt rigtigt. Alt spiller. Nøglerne skal bare hentes og så går renoveringen i gang – For ja, der er selvfølgelig tale om det som mange prøvede at tale os fra. Et håndværkertilbud. VORES håndværkertilbud. Vores hus. Vi går i gang i juleferien, får så meget færdigt vi kan inden foråret, hvor vi altså trækker hele vores cirkus op med rødderne og flytter nord på i en by ingen af os havde et forhold til for bare et år siden. En by, der har taget os med storm, og som jeg bliver mere og mere forelsket i, hver gang jeg besøger den.

Jeg skal nok fortælle meget meget meget meget mere om hus og by både her, men i særdeleshed også herovre. Ligesom at jeg med garanti kommer til at vise jer en masse ovre på Instagram (der ligger allerede første glimt af huset). Det stikker af. Uden tvivl.

Men lige nu vil jeg dele en flaske champagne med min mand og gå AMOK på Pinterest.

….. Et hus! Et ægte hus! Skriiiiig!

 

 

22 replies
 1. Skalotteløg says:

  Ååååhr, det er så stort! Tillykkeeee 😁 Kan godt huske første gang, jeg fik nøglerne til vores hus i hånden, og jeg havde det lidt sådan, at det bare var noget, vi lejede. Og legede. Det var helt skørt at vælte den første væg… Måtte man virkelig bare det? Gå sådan amok med en hammer? Jeg er stadig forundret over, at vi har råd til at eje et hus… Glæder mig til at følge med i jeres renoveringshelvede. Øhm, -eventyr 😉

  Svar
 2. Jannie says:

  Tillykke tillykke, og rigtig god arbejdslyst. Det bliver vel nok spændende at følge dig/jer.
  Jeg gætter på Hornbæk!!!

  Svar
 3. Karina says:

  Kæmpe stort tillykke😃 glæder mig så meget til at følge med i renoveringen og følge jeres nye liv uden for byen.

  Svar
 4. NannaLu says:

  Hvor er det fedt for jer! Kæmpe tillykke! Glæder mig til at følge med her på bloggen, sneglehytten og insta 😀

  Svar
 5. Anne says:

  Tillykke🏚🏠😆
  Vores hus var ikke ligefrem et håndværker tilbud, men bare fra 1960- så gennem 6 år har vi sat i stand og sat vores præg på huset. Køkken projektet var hårdt, men det hele værd. Og den følelse vi har nu, at det er vores og vi har formet det som vi ville, det gør at vi aldrig vil herfra.
  Det bliver en spændende periode for jer. Og som min yndlings blogger bliver det spændende at følge dig/jer i dette projekt.
  Har været vild med alt det andet også (altså har også grædt med dig når det var hårdt) men har fulgt dig gennem glæder, sorg, børn, børn, børn😆 mode m.m. Så det bliver sjovt at følge jer i denne proces. Håber det bliver mega fedt for jer.

  Svar
 6. Maria says:

  Stort tillykke!!

  Vi byggede selv, for snart 2 år siden og det har været et vildt eventyr.

  Glæd jer og nyd det ❤️

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] og nye kopper, men jeg ønsker mig særligt tøj og boligting i år, selvfølgelig fordi, at jeg er flyttet i hus, OG fordi jeg ikke kan passe mit gamle tøj mere… Her er nogle af de ting jeg drømmer […]

 2. […] jeg endnu ikke gået i ægte panik over det kæmpe skift vi  står overfor, og hverken bygge-projekt eller det at flytte ud af byen skræmmer mig… Ikke så meget som […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *