Træt, overvældet, glad

Jeg er udmattet på den der måde, hvor alle sanser er mættet og al energi er brugt op. På en rar måde dog. I går var vild! I tog så pænt og godt imod vores nyhed, og jeg er blevet bombarderet med mails og beskeder med alt fra tilbud om mødregrupper til kaffeaftaler i det Nordsjællandske og gode råd omkring renovering og indretning. Jeg lover at svare tilbage på det hele. Hold kæft, det er sødt. Måtte hyle lidt over det i går aftes. I det hele taget er alt lige nu både overvældende og drænende – Mest på en god måde. Det går dog en anelse udover mit sociale liv. Jeg var til et event i går, hvor jeg slet ikke kunne finde ud af at agere. Zonede bare ud og ind i mig selv, og det samme skete tidligere i dag i en forældreforsamling. Out of order! At vi heller ikke sover så meget for tiden, til dels på grund af hustanker og sommerfigle, men mest på grund af tandfrembrud hos den lille og sløje børn, gør det ikke nemmere at fungere. Men alt er en fase, og alt er skidegodt.
Alt i alt er jeg glad. Glad, spændt og overvældet. Og træt.
I næste uge henter vi nøglerne til huset og jeg glæder mig helt vildt til at vise det frem.

Nu skal jeg bruge resten af Loulous lur (der er vel en 8-9 minutter tilbage, hvis jeg kender hende ret) på at få styr på nogle mails og et telefonopkald. Gooood fredag til jer. Og tak igen.

 

4 replies
  1. Mai says:

    Stort tillykke med huset! Det ser virkelig fantastisk ud! Glæder mig til at se mere 🙂
    Må jeg spørge hvor din fine lyserøde top er fra? Den er så pæn!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *