Søndagsanbefalinger: Boligprogrammer

Det kan næppe være gået nogens næse forbi, at jeg har hus, bolig og indretning på hjernen. Sjældent har jeg brugt så meget tid på Pinterest, købt så mange boligmagasiner, ligget så meget vågen, og sidst men ikke mindst, set så mange boligprogrammer. Det er sidstnævnte det skal handle om i dag, for da jeg på Instagram i sidste uge bad om anbefalinger til boligprogrammer, væltede det ind med gode tips, til programmer jeg ikke anede fandtes, og den slags skal deles.
Så hvis du er bidt af en gal indretningsarkitekt, ikke kan få nok af tips til renovering, hussalg og indretning, så se med her.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed – Ligger på Tv2 Play, og er særligt spændende når man selv står i en forhandlingsprocess. Der er gode tips at hente til når man skal byde på hus, og så er det vildt spændende at se, hvad folk leder efter, eller hvad de tror de leder efter.
Boligkøb i blinde – På Viaplay. Mega grænseoverskridende koncept egentlig, men ret skægt og viser virkelig hvor meget man kan ændre. Handler i korte træk om par, der giver fuldmagt over deres penge til en mægler og en arkitekt (sidstnævnte er åndssvagt dygtig) som køber et hus, parret ikke får lov at se inden køb, og så sættes det i stand. Mega underholdende, og ikke mindst virkelig interessant, når man selv står med foden halvt inde i et håndværkertilbud.
Vores genbrugshjem – Indretningsprogram på Tv2 Play med to virkelig likeable familier, der skal sætte hver deres hus i stand med genbrug.
Nybyggerne – Vi har kun set den seneste sæson (heppede på dem her). Men jeg har planer om at vi skal se de gamle sæsoner også. De ligger alle på Tv2 Play.

Derudover blev følgende anbefalet, og er alle på min must See- liste:
Grand Designs
Mesterlige ombygninger (går op for mig nu, at det måske er Grand Designs’ danske titel?)
Hus til halsen
Hjemlig nemlig
Han, hun og drømmeslottet.
Fixer Upper
Hjemme bedst
Dit, mit og vores hjem

…. Spæd endelig til, hvis der mangler noget på listen. Det er seriøst det eneste jeg ser for tiden.

14 replies
 1. Fru Z says:

  Grønlandske boligdrømme på dr.dk
  Jeg har kun set første afsnit, men det var sørme fint! Også selvom man ikke er til 2 meter sne i forhaven & fabelagtig udsigt til en bugt fra alle værelser.

  Svar
 2. Stine B says:

  Man kan streame det australske the block. Kan sammenlignes med nybyggerne på steroider, med deltagere der har virkelig god smag som sagtens vil kunne inspirere vores danske indretningsstil. Hver sæson er små 54 afsnit, men man kan snildt nøjes med at se de afsnit der er afsendt om søndagen – de såkaldte room reveals
  http://itswatchseries.to/serie/the_block_au

  Svar
 3. Marie says:

  Alle boligprogrammer med arkitekten George Clark, han har nået lavet nogle hvor han renoverer folks hjem og nogle hvor han følger andres renovering af vilde hjem.

  Svar
 4. Denise says:

  Det svenske program, bygglov! Det ligger også på tv 2 play. Det svinger hvor mange sæsoner der er, men virkelig godt program. Og så er der ’sommer med Ernst’. Du har allerede grand designs på listen, men det er mit yndlings program. Det er klart det mest alsidige af alle jeg har set og jeg har set alle på din liste 😅

  Svar
 5. Christine says:

  George Clarkes “Amazing Spaces”!!!
  Det er SÅ fed en serie fra 2012, tror jeg nok.
  Virkelig kreative mennesker med vilde løsninger. Der var bla. nogen som byggede et hobithul i baghaven og de hyggeligste træhuse – altså huse bygget oppe i træer.
  Ved nærmere eftertanke må jeg lige gense dem.

  Svar
 6. Lise G says:

  Vesters verden blev vist på tv2fri og handler om Søren Vester (indretningsarkitekt fra kbh og er også indretningsekspert på seneste sæson af hus til halsen) som køber præstegården i hans hjemby og sætter den i stand og skal bygge orangeri i haven.

  Svar
 7. Sara says:

  Grand designs er simpelthen så vanvittigt godt! Det er så fascinerende hvad folk får udrettet og bygget selv. 😍

  Svar
 8. Josefine says:

  Jeg vil have ham arkitekten fra Boligkøb i blinde til at kigge på alle mine fremtidige hjem, han er SÅ dygtig…

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *