Shopping: Lak- og glimmerstøvler

INDEHOLDER REKLAMELINKS ( ER MARKERET MED *)

Hvis man følger mig på Instagram, ved man nok, at jeg er glad for lak. Og inden du tænker sjofle tanker om den udmelding, kan jeg skuffe dig og sige, at der er tale om sko i lak. Særligt støvler. Jeg har tre par, og er ret sikker på at der kommer flere til. Noget andet jeg ikke helt kan lade være med at sende lange blikke efter, når det kommer til sko, er glimmer og nitter. Og det er simpelthen temaet i dag, og jeg har her samlet nogle af de støvler i netop lak, glitter og nitter, som jeg sukker efter lige nu:

1. Dem her! Jeg vil så gerne give mig selv dem i julegave, meeeen de er en anelse over budget og så skal jeg med stor sandsynlighed lægge en udbetaling til et hus om lidt #shoppestop …Men for fanden, jeg elsker dem! (læser du med, Michael? Jeg ELSKER dem) De koster 2300,- HER*

2.Hælhøjden på dem her er lige i skabet. De er gode at gå i og passer til det meste. Kæmpe anbefaling herfra. 1350,- HER*

3.Fin støvle i sølvglimmer til julefrokosten… 350,- HER*

4. Rå og elegante på samme tid og kan nemt styles både op og ned. De er fra mærket Kendall+Kylie (ja dem) og er nedsat til 893,- HER

5.Klassiske og enkle hverdagsstøvler med et lille twist i form af de flade nitter. Jeg forudser at jeg ville komme til at bruge dem her virkelig meget. De er nedsat til små 1300,- HER*

6.Det her er nok mest en hverdagsstøvle. Jeg vil bruge den til både jeans og grove strømpebukser, striktrøjer og kjoler. De koster 1300,- HER*

7.Ingen forklaring nødvendig! Hjerte hjerte hjerte! 2800,- HER*

 

 

 

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *