Rabatkode: 40% pre-sale på Me & The Met

REKLAME FOR ME & THE MET

Me & The Met er fortsat en af mine favoritshops, når det kommer til online shopping. Udvalget er overskueligt, ooog så er der jo det her med levering samme dag, hvis altså man bor i København (noget jeg jo snart ikke gør længere). De har flere af mine absolutte yndlingsbrands som for eksempel Ganni, Resume, Lovechild, Kokoon, Gestuz m.fl

Jeg stikker med andre ord ret hurtigt forbi den virtuelle biks og kigger, og køber… Senest bestilte jeg for eksempel denne:

Lang prikket kjole fra Ganni. Jeg elsker farven! Så pæn altså. Egentlig er den jo ret fin og elegant med sin længde og de smukke detaljer ved ærmer og hals, og den har da også været i brug til lidt pænere arrangementer, men jeg bruger den altså også til sneaks og strik til hverdag. Jeg elsker tøj der kan det hele, og det kan den her altså. Den koster 960,- med rabatkoden sneglcille40 lige HER

Om lidt skyder Me & The Met deres udsalg i gang, men du kan allerede nu få fingrene i en masse gode ting til minus 40% (gælder alt på nær nyheder og i forvejen nedsatte varer). Det gør du med koden sneglcille40 … Jeg skal selv se nærmere på denne her, og denne her, og ……

3 replies
  • Sneglcille says:

   Den virker fint her, så det skulle du gerne. Vær opmærksom på at den ikke gælder med nyheder og nedsatte varer.
   🙂

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *