På bagsædet

Jeg sidder på bagsædet af vores bil, der er proppet med børn, mand, tøj og nytårsmad. Der kører en uendelig loop af Gulddreng, Elsas Lad det ske og Despacito fra højtaleren, men jeg har kaffe i min to go kop, babyen sover og ser nuttet ud, om lidt lukker min Elsa-fangirl også øjnene i, og så kan jeg forhåbentlig tage lidt over på dj-tjansen. Alt godt.

Turen går til Falster, hvor vi skal holde nytår med nogle venner og deres børn i et sommerhus. Vi bliver fire voksne og seks børn, så jeg forventer et ret højt tempo og lydniveau. Så jeg har pakket rigeligt med overskud og vin.
Det bliver skidegodt.
Vi har lige et hurtigt stop, hvor vi skal købe ind til 1. Januars brunch, og så skal vi ha’ vodka og vådservietter, fordi ingen fest uden, vel?! 😉

Jeg håber, at børnene, alle seks, kan få dagen til at gå uden for mange konflikter, at maden vi har købt fra Cofoco er  lige så optur som den lyder, og at aftenen bliver en fest for alle, uanset alder.

Vi nærmer os Farøbroerne og er dermed relativt tæt på målet, og ganske rigtigt sover begge piger nu – Anlægget er mit og jeg er i øvrigt også lidt køresyg, så … Jeg håber, I får en god aften, ligemeget hvad I skal. Vi ses i 2018. Jeg tror det bliver et godt år.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *