Luk røven, Lasse

Vi er alle blevet vækket gentagende gange i nat af julefrokost-typer på gaden.
Der var fisse-sangen omkring midnat (I kender den godt: Fissøh fissøh fissøh – fis-søøøøh). Der var kæresteparret der skændtes intenst ved 02 tiden (noget med at manden ikke havde skrevet da han tog videre fra den fest de skulle mødes til, og “han kunne jo have været død eller… utro!”), og igen klokken 4 af en ophidset diskussion blandt venner, hvor der blev råbt ‘Luk røven, Lasse!’ hvilket er resulteret i at vores børn hele morgenen har brugt ‘luk røven, Lasse!’ som et udtryk, igen og igen. De synes det er sjovt. Jeg ved godt, at jeg bør bede dem tale pænt, men jeg må ærligt indrømme, at jeg også finder det komisk, og så er jeg egentlig bare glad for, at det ikke er fisse-sangen, der har gjort indtryk…. Og om lidt er det sikkert ikke sjovt længere.

Nu tager jeg en kop kaffe mere, og sætter mit hår, så det er klar til den julefrokost jeg skal til senere…. Luk røven, Lasse!

9 replies
 1. Iben says:

  Ej det er sjovt😂 Jeg vågnede engang til sangen “Slik mig i røvhullet lålålå…” Og ja det var teksten. Ikke andet. Den blev sunget højlydt fra en altan på Tøndergade. Faktisk sad de der både, da jeg gik i seng, og da jeg stod op. Shiiiit en brandert. Skål!

  Svar
 2. Lou says:

  Lige en lille kærlighedserklæring fra Loulou’s navnesøster. Tusind tusind tak for altid virkeligt velskrevne og sjove indlæg, de bringer smil på læben og solskin. God søndag 💕

  Svar
 3. Tine says:

  Genial humor, dine børn har! Her hjemme har vi også en pendant til “Luk røven, Lasse!”, efter jeg en eftermiddag overværede en episode foran Aarhus Hovedbanegård, hvor to piger med meget blonde ekstensions, gamachebukser og plateaustilletter i lak (you get the picture) stod og skreg af hinanden over, hvem der skulle holde sig fra en bestemt fyr. Jeg passerede to fyre, der stod 4-5 meter fra optrinnet, lige idet den ene siger til den anden med tyk Randers-dialekt: ” Ej seriØS’, Thomas!”. Det er blevet mit nye yndlingsudtryk 😀

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *