Kold tirsdag

Det er blevet tirsdag, og NU er det blevet koldt. A v av av, jeg følte at både fingre og ansigt var ved at falde af i morges, da jeg afleverede Uma, og jeg kan ligesom godt fornemme, at jeg i år ikke kan gå igennem vinteren uden vinterstøvler og en ordentlig jakke. Uldne frakker, sneaks og læderstøvler er klart ikke nok, hvis jeg vil beholde mine tæer og undgå blærebetændelse.

Vi er fortsat ramt af den grumme omgangssyge herhjemme, og nu hvor Otto er i bedring har hans lillesøster overtaget. Den yngste. Lille Loulou på 9 måneder, der har siddet som en koalabjørn på mig siden i går, kun afbrudt af nogle timer i formiddags, hvor Michael tog over som serviceorgan i sygdomshulen, mens jeg afleverede Uma og derefter spiste morgenmad med hende her.

Siden jeg trådte ind af døren for nu tre timer siden, har koalaen siddet som klistret om halsen på mig, og jeg har indset at jeg skal aflyse mine aftenplaner, og at det er begrænset, hvad jeg når af praktiske gøremål og arbejdsopgaver, og at den film jeg skulle lave til jer, må vente, men så når jeg det nok en anden dag.

Der er nu også noget ret fint ved at være tvunget til at sidde ned og at være så tæt med sin baby, og heldigvis kan meget ordnes fra en telefon. Jahatten, I ved nok 😉

Forhåbentlig slipper resten af os for den grumme opkastsyge og forhåbentlig er Loulou snart rask igen og klar til at bevæge sig rundt på egen hånd, helt uden en mor som transportmiddel.

Jeg håber, I har en dejlig tirsdag, og at I har været mere på forkant med vintertøjet end mig. Og hey, hvis I falder over et par pæne og megavarme støvler og/eller ditto jakke, må man gerne dele med os andre i kommentarfeltet, så vil jeg forsøge at samle det hele i et indlæg senere på ugen.

 

 

 

24 replies
 1. Lise says:

  Tjek evt. Zara webshop for dunjakker. Har erhvervet mig en pæn sort dunjakke til 450Kr😱 Efter lang tids søgning👍

  Svar
 2. Kristina says:

  Jeg er fan af Sorel – men nu bor jeg selvfølgelig også i et land hvor vintertemperaturen snildt runder -25 så det kræver lidt af fodtøjet :S

  Koalababy er nu alligevel dejligt. Sygdom er noget bæ, men babykram og nærhed går jo lige i moderhjertet <3

  Svar
  • Sneglcille says:

   Brrrr! Kan slet ikke forestille mig hvor koldt det føles, og her går jeg og får ondt i ansigtet over 2 plusgrader 🙈😂
   Hvor bor du?

   Svar
   • Kristina says:

    Sverige – men det underlige er at -25 slet ikke føles så koldt. Når jeg tager til DK om vinteren tænker jeg *altid* at -2 i København føles SÅ meget koldere end -20 hér! Kom til Småland om vinteren, så skal du bare se hvad jeg mener 😀

    Svar
 3. Sisse says:

  Jeg har købt disse støvler – ikke så vinteragtige at det afløres på lang afstand, men helt varme 🙂
  https://www.magasin.dk/kort-stoevle/VA04154953-00160638_061.html
  Og så denne jakke (indsæt hjertesmiley), som er ligesom at have en stor dun-sovepose på.. lang og varm og helt fantastisk (når man er 10 cm lavere end modellen, er jakken tilsvarende 10 cm længere)
  https://www.veromoda.com/dk/da/vm/shop-pr.-kategori/jakker/lang-dun-dynejakke-10187286.html?cgid=vm-jackets&dwvar_colorPattern=10187286_Salute

  Svar
  • Sneglcille says:

   Åh, det gør mig glad. Tak. Jeg har nemlig virkelig meget beauty i støbeskeen. Også endnu en video med hverdagsmakeup 🤗

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *