Jule efterveer

… Mine børn delte i går en hel pose gulerødder, imens de byggede årets Lego-erobringer fra under juletræet og blev enige om, at de havde savnet grøntsager. Jeg kom til at tænke på da de sad der og byggede i deres nattøj, knasede rødder og snakkede, at det jeg nok allerbedst kan lide ved julen er de her underlige dage efter juleaften. Underlige, fordi at man knap nok ved hvilken dag det er, om det er en helligdag og hvornår nogen forventer noget af en igen. I år har selvfølgelig været lidt anderledes, da vi tog op i huset 2. juledag og spiste toast på gulvet ind imellem nedrivning og rengøring, men følelsen og det langsomme tempo er intakt.
Uma leder fortsat efter nisser, drengene synger Guld jul på fuld hammer og jeg har støvsuget Hornbæks Super Brugsen for snebolde på tilbud – Og har min julekjole på for fjerde dag i træk, da jeg kun har pakket tøj til børnene (flot). Julen varer nok ikke til påske, men der er lidt tilbage endnu og det kan jeg godt overskue.

…. Et af mange forsøg på et jule-selfie med babyen.

 

3 replies
  1. Marie says:

    Et tip fra en hyppig sommergæst i Hornbæk – få kort til Super Brugsen – de giver hele 5 pct i dividende i Hornbæk 😄💰

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *