Jeg glæder mig til jul

Jeg har brugt min lillejuleaften alene hjemme, eller i hvert fald uden andre voksne, tildels på at forsøge, at tæve den forkølelse der ligger og lurer, og på at indpakke julegaver og se Love Actually. Årh mand! Jeg ser den hver år og bliver lige overrasket over, hvordan jeg æder den råt og hvor meget jeg elsker den (!). Og så græder jeg igennem når den er slut – helt ustyrligt. Same procedure as last year, every year.

Nu er jeg gået i seng. Og det er blevet jul. Klokken er 00:16, den 24. December 2017.  Ved siden af mig ligger den to årige og hende på ni måneder. Otto er hos mine forældre på Vesterbro. Michael og Leo er hos min svigermor. I morgen, eller Nåhja, senere i dag, mødes vi alle på Vesterbro, hvor vi skal holde jul i år. Jeg glæder mig. Glæder mig på mine børns vegne. Glæder mig til brunede kartofler. Til at se mine søskende. Til risalamande. Til at se hvad der er i gaven fra min mand. Til at se det træ Otto og min stedfar har valgt ud. Glæder mig til at opleve Uma forstå juleaften for første gang. Glæder mig til Baileys og konfekt. Til at kysse min mand. Og til at gå igennem Københavns stille gader med sovende børn, gaver og mætte maver… eller hvis vi er for trætte, til at sove i mit gamle værelse med udkig til Codan bygningen, som jeg opdigtede utallige historier om, hvad der foregik bag ruderne derovre som barn. Glæder mig til det hele. Glæder mig til jul.

Glædelig jul. Til jer allesammen.

4 replies
 1. Piximouse says:

  Ingen jul uden Love Actually (og The Holiday) helt enig! Glædelig jul til jer ❤️ Glæder mig til at følge jer i det nye og spændende år med husrenoveringen – mon I holder juleaften i det om et år? 😀

  Svar
 2. Ane says:

  Jeg tænkte præcis det samme om love actually, den er altså bare god uanset hvilken gang det er man ser den.

  Rigtig god jul til dig og din familie ❤️

  Svar
 3. Marianne says:

  Jeg elsker Love Actually og The Holiday! Må bare se dem hvert år til jul 🙂
  Rigtig Glædelig Jul til dig og din søde familie – og Tak for en inspirerende blog!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *