I øvrigt #103

 • Har jeg kun drukket et eneste glas gløgg i år. Det er en fejl.
 • Har jeg ikke set en eneste julefilm. Også en fejl.
 • Er jeg absurd træt af at se avocado som ingrediens i kage, vegansk mayonnaise, paneret og lavet til pomfritter m.m. Avocado smager kun godt som sig selv, for fanden. Højst i en salat eller druknet i chili, citron og olie… Ja, ok, måske kan jeg også gå med til en guacomole – En god én. Men ellers! Stop med alt det andet.
 • Har jeg spist min datters julekalender. (Undskyld faster Maria. Men det var sgu lidt voldsomt med alt det chokolade til en 2 årig… Og til en 31 årig i øvrigt også)
 • Har jeg også spist min egen chokoladekalender. Ikke engang i rækkefølge.
 • Prøver jeg faktisk at skrue lidt ned for mit chokoladeindtag, men har indset at det nok er nemmere bare at købe nye  og større bukser.
 • Findes der is til hunde. Jeg gentager: Is til hunde. Med leversmag og  laks. Og Elg?! Hvorfor?
 • Er jeg begyndt at vennedate. Ikke fordi at jeg er træt af de venner jeg har. Men fordi at der findes så mange mega optur mennesker, som jeg gerne vil lære bedre at kende. Så jeg inviterer simpelthen folk jeg knap nok kender på kaffe, og middag og gløgg og den slags. Det kan anbefales.
 • Har vi sat begge sider på Loulous seng efter hun er begyndt at kravle, og jeg er som resultat følelsesløs i arm og overkrop minimum en gang om dagen og/eller natten af at læne mig henover kanten, når jeg skal trøste eller få hende til at sove. Av. ‘
 • Mangler jeg at købe julegaver til alle, på nær mig selv #DenType
 • Påvirkede ‘Lion’ mig så meget, at jeg begyndte at græde ukontrolleret da jeg så et klip med en af skuespillerne fra den (i noget helt andet) for et par dage siden.
 • Skal alt i det her købe-hus-forløb åbenbart være besværligt. Vi er stødt på endnu en formalia, der tager tid og energi, inden vi kan få nøglen. Men jeg satser på at det betyder en smoooooth renovering. Jo, det gør.
 • Drak jeg unaturligt mange Jägerbombs til en julefrokosti lørdags og fik en stor del af selskabet til det samme. Undskyld.
 • Ved jeg godt, at jeg glemte at udgive Søndagsanbefalinger i går. Men altså, jeg drak Jägerbombs i lørdags. Så Luk røven, Lasse.
 • Giver ovenstående ingen mening, hvis du ikke har læst indlægget inden dette.

 

9 replies
 1. Ida says:

  Kunne du skrive lidt mere om det der med at vennedate? Altså hvordan man kommer igang og hvor man finder gode vennedates henne? Det indlæg vil jeg gerne læse i hvert fald. 🙂

  Svar
 2. Venterpaavin says:

  Jeg har heller ingen julefilm set i år. I skrivende stund ser jeg årets første afsnit julekalender, og jeg er blevet beordret at holde kæft, af vores forældre, så jeg læser blogs i stedet😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *