I øvrigt #102

 • Er jeg på vej til Aarhus for at besøge min lillesøster. Jeg har min førstefødte med – og jeg er af en eller anden grund ret rørstrømsk over det hele. Om det er fordi min søster bor så langt væk, fordi jeg har alenetid med Otto, eller en kombination, ved jeg ikke.
 • Er honninghjerter med hvid chokolade, efter min mening, en kæmpe misforståelse.
 • Mangler jeg akut en pæn og varm vinterfrakke #Missionimpossible
 • Har Michael og Otto købt et juletræ. Det er så fint så fint, og ikke mindst superfedt med en 9 måneder gammel type, der rejser sig op af alting og putter alt i munden. Gran er sikkert meget sundt …
 • Finder jeg det yderst mistænksomt, at min telefon begynder at te sig helt åndssvagt nærmest i det sekund, der udkommer en ny iPhone. Well played Apple.
 • Er I mange der spørger til husjagten, men der ikke noget nyt at berette endnu, men jeg lover at råbe op så snart der er noget at fortælle. Lige nu er der bare en masse ventetid, sammen med en del praktiske og formelle ting.
 • … Er jeg virkelig dårlig til at vente.
 • Har jeg forelsket mig unaturligt meget i en stoooor bil. Troede ellers jeg var typen, der skulle køre rundt i en lille “damebil”.
 • Kører vi over Fyn i skrivende stund. Glemmer altid hvor fint her er – Selv i gråvejr.
 • Er min cykellås ‘groet fast’. Jeg kan simpelthen ikke låse den op og min cykel er nu taget som gidsel i Kødbyen på tredje måned.
 • Har jeg fået ny kollega og vi klæder os konsekvent ens … #twins

13 replies
 1. Stine says:

  Apple gør det helt sikkert med vilje.
  Så jeg er stoppet med at opdatere til det nye iOS. På den måde ved min iPhone ikke, at der er kommet en ny, og derfor ter den sig ikke som en sindssyg.

  Svar
 2. Marie says:

  Overvej lidt låseolie til din lås. Bare godt med olie i hullet og så ind og ud med nøglen et par gange. Som man siger?

  Svar
 3. Marina / cand.mor says:

  Hurra for at I kom afsted! Det er jeg så glad for at høre, og er især med på det rørstrømske i at have alenetid. Jeg sidder pt. (altså bortset fra mit lille overspring herinde) og læser korrektur med min ældste ved siden af, der ser julekalender på iPad’en. Når jeg har arbejdet færdig, tager vi et smut på museum. Jeg har glædet mig i dagevis til at skulle spørge ham, om han ville i børnehave eller blive hjemme hos mig <3

  Svar
 4. Marie Louise says:

  For 2 år siden havde vi også en lille Loulou størrelse og derudover ikke verdens største stue. Så vi hængte træet op i krogen til slyngevuggen. Hun kunne lege under træet og vi skulle ikke være bange for at det væltede. Det er en tradition nu og super praktisk med legeplads under😊

  Svar
 5. Sidsel says:

  God tur til Århus! 🙂
  Og ja, hvad sker der for at det er UMULIGT at finde en god, pæn, varm vinterfrakke (tilføjer: der er til at betale..)????

  Svar
 6. Katrine says:

  Min mand siger gran er fyldt med C-vitamin! Hilsen hende, hvis søn også prøver at spise alt, inkl. gederne i zoo

  Svar
 7. Mette says:

  Hvis du har kittering på cykel og lås, så klarer en cykelsmed den for dig 👍🏼. Men ja ellers selv igang med boltsaksen 🙈… husk er honninghjerte fra Emmery nu du er i min by ❤️😍. DE er fantastiske og nyd aarhus opholdet

  Svar
 8. Tanja says:

  Ih hvor dejligt med en positiv kommentar til Fyn, som jo ellers ofte får skyld for bare at være et bump på vejen. Her er faktisk ret fint og rart 😊

  Svar
 9. Emilie says:

  Jeg har samme teori omkring apple 🙄 så… opdateringer? No Thanks. Røvhuller 😬🙊

  Det med honninghjerter – det er jo blasfemi!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *